Community Status Updates
GkLoc → Zoro
"Τα λεμε αυριο,ανυπομονο να δω αντιδρασεις!!:ureshii:"
Eγω Παλι Οχι!!!
Και Παλι Καληνυχτα Zoro-Kun!
Jul 15 2008 04:09
Zoro → GkLoc
Οντως καλυτερα να ζητησεις συγγνωμη μηπως και μειωθει η τιμωρια σου,αλλα και παλι δεν την γλιτωνεις!!!:hehe:
Δυστυχως ο λογος που θα λειψω δεν αναβαλλεται και δεν καθοριζεται απο μενα....ενας λογος ειναι οτι η εξεταστικη μου δεν τελειωσε και θα χω πολυ διαβασμα συντομα και ο αλλος ειναι οτι αλλαζω συνδεση και θα μου διακοπει το ιντερνετ για τοσες μερες!:(
Γι αυτο και να θελα δεν θα χω internet..ευχομαι πραγματικα να λειψω το λιγοτερο δυνατον,αλλα θα δουμε!
"Ειχα Σκοπο να μπω πιο Νωρις,Ομως Πανισχυρες Δυναμεις Οπως Ο Elo-Kun(Και οι αδελφες του)Δεν μ'αφηνανε!!!!(Σπιτι τους μενω αυτην την στιγμη)"
Χαχα πλακα πρεπει να χε η κατασταση!!
{damn elo-kun,ολη μερα τον ψαχναμε με την iri να τον ρωτησουμε για σενα!!Καλα,θα δει!!}
Ειπες να μου την "κανεις" για το αστειο που σου κανα με τον Sasuke και καταλαβαινω!!
[αλλα μην περιμενεις την επιεικεια που εδειξα εγω και απο τους αλλους!!:terror2:]
Τα λεμε αυριο,ανυπομονο να δω αντιδρασεις!!:ureshii:
Jul 15 2008 04:07
GkLoc → Zoro
Ωχχχχ,Καλυτερα Σταληθεια Να Ζητησω Τωρα Για Να Αποφυγω Την Βαρια Μοιρα Που Με Περιμενει!!!
7-10 ΜΕΡΕΣ?!?!?!?!??!??!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!
WTF??????????
Οχι ρε Zoro,Τοσο Πολλυ ΘΑ Χασουμε Εσενα,ΟΧΙ,Δεν Το Δεχομαι,Θα Ακυρωσεις οτι εχεις να κανεις,Και Θα Κατσεις Μαζι Μας!!!!GEGE!!!
AAAAX,Kαλα Οκ Τα Λεμε!!
Ειχα Σκοπο να μπω πιο Νωρις,Ομως Πανισχυρες Δυναμεις Οπως Ο Elo-Kun(Και οι αδελφες του)Δεν μ'αφηνανε!!!!(Σπιτι τους μενω αυτην την στιγμη)
Αντε Marimo!!!Good Night!!!
Jul 15 2008 03:57
Zoro → GkLoc
Χαχαχα οντως μας την εφερες!!!
Οπως ειπα,οσες αμφιβολιες κι αν ειχαμε{ειδικα η iri το καταλαβε αμεσως,μιας και ηταν πολυ ξαφνικο που το πες το βραδυ και ολη την ημερα δεν ειπες τπτ...ασε που δεν χρειαζεται ban,το πολυ πολυ δεν ξαναπερνας...και ασε που εχεις πει οτι σ'αρεσει το forum!},αλλα κι ας ειχαμε ολα αυτα σιγουροι δεν μπορουσαμε να μαστε!!!
Σιγουρα θα το συνηθιζαμε,αλλα το ιδιο δεν θα τανε!!
Αυτα λοιπον,ηδη ειπα τι ηθελα να πω!
Να περιμενεις δωρο απο την iri αυριο...δες εδω...
"Επισης εχω να σου δηλωσω οτι αν αυτο ειναι πλακα και αυριο εισαι μεσα θα φας πολυ βρισιμο.... Αν παλι δεν ειναι πλακα κατεβαινω και τρως ξυλο.... Διαλεξε και παρε ποιο απο τα δυο ενδεχομενα σε βολευει περισσοτερο..... Καλη σου νυχτα και φιλια πολλα"
Τουλαχιστον εκανες την σωστη επιλογη!!!
{δεν θες να δεις την iri νευριασμενη...της περνανε παραξενες ιδεες απο το μυαλο τοτε!!!ξαναβλεπει και τα saw/hostel για εμπνευση σε τετοιες περιπτωσεις!:kill4u:}
Τα λεμε αυριο GK-kun,χαιρομαι που επεστρεψες γιατι απο την Πεμπτη και μετα θα με χασετε για 7-10 μερες γιατι δεν θα εχω internet και αρα δεν θα με δειτε καθολου μεσα!!:(
{αλλο forum θα βρω οταν γυρισω εδω!!}
Παντως ανυπομονο να δω τι θα πουν ολοι αυριο!!
Χαιρομαι που ημουν ο πρωτος που σε βρηκε!!:hehehe:
Cya soon!!!:bye::gn2:
Jul 15 2008 03:47
GkLoc → Zoro
Arigato Marimo!!!!
But Im Confused!!!
I Never Left........You Must Be Mistaken Me With Someone Else!!!
Im SogeLopp,And I Have Never Left This Crew!!!
(If You Didnt Understand,GkLopp Left The Group,And Now He Is Back,As SogeLopp)!!!!
LOL!!!!
Ανυπομωνο να το δουν οι αλλοι!!!!!
ΜΟΥχΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
Jul 15 2008 03:40
Zoro → GkLoc
{στην συνομιλια σου με τον jeffry-kun}
"tlk to pistepsa oti feygeis
alh8eia????
yep
xD
mallon epeidh eftiaka apoxairetistirio post
oxi
oti feygeis twra apo msn
AAAAAAAAAA"
Temeeeeee!!!:burningbe3:
Damn Long-hana-kun!!!:madtodeath:
Μας κοψοχολιασες,οσο και να μην το θελαμε και ειχαμε αμφιβολιες,το πιστεψαμε αρκετα!!!:oo:
[μεχρι και η iri,αν και πολυ λιγο και το καταλαβε πρωτη,δεν μπορουσε να ναι σιγουρη!!]
Κριμα να χασουμε τον παραμυθα της παρεας!!!:cry5:
Να,δες ποσα ατομα απο κατω παρασυρθηκαν απο το αστειο σου!!!:nosey:
Παντως χαιρομαι που γυρισες,το group δεν ειναι το ιδιο χωρις τον Sogelopp!!!:Blissfull:
Kαι τωρα που επεστρεψες,τσεκαρε το δωρο μου στο group!:hehehe:
{και αυριο το πρωι θα χεις αντιστοιχα απο την sencho iri-chan βεβαια...να το περιμενεις,αφου στο χε υποσχεθει!!:hahaha:}
Κατα τ'αλλα Welcome Back,χαιρομαι πολυ που ηταν μια πλακα,γιατι ηταν κριμα να φυγεις ετσι ξαφνικα,χωρις ενα σωστο αποχαιρετισμο!!!:ureshii:
Αυτα GK-kun!!!Την κανω κι εγω σιγα σιγα και τα λεμε αυριο!!:gn2:
Nice to Have You Back in the Crew!!:wooi2:
Jul 15 2008 03:36
Zoro → Korkofilaki
"Girls can like DB too"
Οντως και το αποδεικνυει περιτρανα το σετακι σου!!!
Χαιρομαι που υπαρχει μεγαλη fan της σειρας και απο την πλευρα του γυναικειου πληθυσμου του forum!!
[καλα σιγουρα δεν εισαι η μονη,απλως για να την εβαλες σε ava/sig παει να πει οτι σ'αρεσει πολυ!!]
Εμενα αν και μ'αρεσε το στυλακι του Vegeta,ημουν παντα Goku fan....εσυ ενω να υποθεσω οτι τεινες προς την μερια του Dark Prince??
Ειδα στα threads οτι ξερεις και πολλα για τις ταινιες/παιχνιδια...μεγαλο καψιμο βλεπω!!
Αφου σ'αρεσει τοσο{και για να κανω και την διαφημηση μου:hehehe:}θα σου προτεινα να θεωρησεις την shounen σειρα που θεωρω διαδοχο του DragonBall....One Piece φυσικα!!!
Ο πρωταγονιστης ειναι σχεδον ολοιδιος ο Goku αλλα η σειρα ειναι το λιγοτερο εξισου καλη,αν και βεβαια το DragonBall εχει γραφτει στην ιστορια!
{το one piece εχει να κανει με με πειρατες βασικα και εχει πολυ περιπετεια,ελευθερια,συγκινηση,πλακες και φυσικα επιθεσεις με ονοματα,οπως στο DragonBall!!}
Αν ενδιαφερθεις ποτε να την ξεκινησεις και θες info/links,μην διστασεις,ελα ρωτα με!!
[sorry αν φανηκα αποτομος!:hahaha:απλως σκεφτηκα οτι αφου σου αρεσε τοσο η μια σειρα,θα πρεπε να θεωρησεις να δοκιμασεις και την αλλη!!!]
Αυτα,καλη συνεχεια απο μενα!!!!:ureshii:
ΥΓ:Εννοειται οτι μια προταση ηταν η απο πανω,αν δεν προλαβαινεις/εχεις να δεις αλλα ανιμε δεν με πειραζει!!;)
:byejg9:
Jul 15 2008 03:21
GkLoc → Umi no Ossan
Μωρε Ελα Εσυ Απο Αγιο,Θα Σε Κερασω Και Ενα Καφε,Θα Κατσουμε σε καμμια καφετερια,και θα τα πουμε!!!
Sorry,Τι Ενοεις Οτι Φευγω???
Jul 15 2008 02:37
Leon → zweistein
Απ' το απλά τέλειο ελληνικό κομικ "η χωματερή".:hahaha: Όπως ήταν και το προηγούμενο avatar και αυτή και η προηγούμενη sig
Jul 15 2008 01:42
LucyBR → Glastenen
picspammin' your profilez! :hehehe:
[URL="http://i277.photobucket.com/albums/kk77/kiwi-kue/43271284076590196dm3.jpg"]1[/URL], [URL="http://pics.livejournal.com/jin_no_yume/pic/0003yxxs"]2,[/URL] [URL="http://i7.photobucket.com/albums/y285/tsubayosho/vivi0807/IMAGE0015.jpg"]3[/URL]
XDDDD
Jul 15 2008 00:26
BarbasSs → jimmare
ως αντιπροεδρος της ΕΚΜΕΚ σε καλωσοριζω στην ενδοξη οργανοση μας...
μια συμβουλη...
keep doing what your stomach tells you
Jul 15 2008 00:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed