Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → GkLoc

Χαχα τωρα το θυμιθηκα οτι στο χα ξαναρωτησει και και παλι το θυμαμαι θολα! Ε με τοσα που γινονται καθημερινα μην περιμενεις να τα θυμαμαι ολα,γι αυτο εχω και εσενα!!! GOW ftw!:head: Καλα,πηγαινε φτιαξε και την λιστα και τα λεμε!!^^
Jul 15 2008 18:54
Photo

Matsu → ichigo13

sorry που αργησα να απαντησω, δεν ξερω απλα ενα ατομο που δουλευει για το theseis, ολα τα καλα παιδια απο τη σχολη μου ειναι μεσα στην ομαδα, που ηγειται ο καθηγητης μου..το θεμα ειναι, οτι λογω ανοργανωσιας (ελληναρες) εχουν μεινει πισω, με αποτελεσμα τα γραφικα να προχωρανε, και στην ουσια κατι που ξεκινησε να ειναι ουαου τωρα να ειναι πασε και να χρειαζεται συνεχεια διορθωση. Απ'οσο ξερω παντως, ειχαν τελειωσει τον σχεδιασμο, ολα τα γραφικα, τους χαρακτηρες, το περιβαλλον, και ειχε μεινει ο προγραμματισμος...πλεον δεν ξερω, εχω χασει καθε επαφη με τα παιδια. Παντως αυτο ειναι το site του παιχνιδιου, λογικα αν ειναι θα ανακοινωθει εκει κατι πρωτα [url=http://www.theseisgame.com/]Theseis | new PC game | XBOX360 game | action adventure video game by Track7 Games[/url]
Jul 15 2008 18:52
Photo

Franklin → Kenny

συγγνωμη που σε ξαναενοχλω, απλως κατεβασα χτες το πρωτο επισοδειο mononoke και απο το λιγο που ειδα εντυπωσιαστηκα τρομερα απο την αισθητικη του και ηθελα να σου το πω :)
Jul 15 2008 18:44
Photo

tsintori → Zoro

Ναι όντως η Nami δείχνει λίγο πάνω μέρος λίγο κάτω. Στο profile image σου είναι η Nami η μία έτσι; Την άλλη δεν την ξέρω.
Jul 15 2008 18:40
Photo

GkLoc → Zoro

Γκουχ,.......Γκουχ, δεν με εχεις ξαναρωτησει??? "Εχεις και xbox και ps2?? Γιατι μερικα παιχνιδια που εγραψες υπαρχουν μονο στο 1 απο τα 2(πχ God of War και Ninja Gaiden).. Γιατι αν ναι,κι εγω και τα 2 τα ειχα..(Ακομη τα εχω,αλλα τωρα χρησιμοποιω το ps2 κυριως)..." Ναι God of War Θεικο Παιχνιδακι,απλως απιστυτο!!!! Και θα σου απντησω,Οχι,εχω μονο Ps2,το Ninja gaiden το επαιζα Στο Gamecube!!! Παω να φτιαξω καινουργια λιστα,διοτι δεν Αναφερα παρρα πολλα!!
Jul 15 2008 18:39
Photo

Zoro → tsintori

Χαχα μην δει η iri το συμπαθητικουλα,σ'εσφαξε!!:terror2: Οσο για το αβουλο ον,οπως θα δεις δεν ειπα ποτε το αναποδο αλλα ειναι γεγονος οτι δεν την βρηκα σπαστικη!! Ελπιζω να φτασεις να πιστευεις κι εσυ τα ιδια.... [...και να τα λες στην iri:hehehe:] Οσο για το ero που ζητας,κατι κανει αλλα δεν ειναι αρκετο...αρα περιορισου στην Nami που δειχνει περισσοτερα!!!:nbleed: :P
Jul 15 2008 18:37
Photo

tsintori → iristella

Λοιπόν θα την ανεβάσω και στο group. Πάντως αυτό κολλάει στο ότι ο Itachi μπορεί να σε κάνει να βλέπεις διάφορα.
Jul 15 2008 18:35
Photo

tsintori → Zoro

Όχι ρε δεν φαντάζομαι να υπάρχουν τέτοιες του Itachi εκτός άμα έχει φτιάξει κανα Fungirl. Νταξει συμπαθητικούλα είναι αν και είναι ένα άβουλο ον. Θα δείξει μετά. Πάντως για την δουλειά που είναι καλή στο να κάνει δεν νομίζω να την δείξουν στο anime. (ero mode off).
Jul 15 2008 18:30
Photo

Zoro → tsintori

Νομιζα καναν γυμνο itachi!!{lol!} Να την χασουμε για λιγο!!:if: Τεσπα,χαιρομαι πολυ που το πες πρωτα σε μενα και οχι "σ'αυτην"...πως σου φανηκε με την πρωτη ματια η Misa??? :nbleed:
Jul 15 2008 18:26
Photo

tsintori → Zoro

Δηλαδή σαν τι να περίμενες. Έχω σκεφτεί και κάτι άλλο. Λίγο άκυρο αλλά είδα την Misa στο Dn.
Jul 15 2008 18:24
Photo

Zoro → GkLoc

Oi GK εχεις και PS2 και XBOX?? Ειδα την λιστα σου με τα παιχνιδια και μερικα ηταν απο την μια κονσολα και μερικα απο την αλλη γι αυτο λεω... [βασικα κι εγω και τα 2 τα ειχα γιαυτο...] Παντως ψιλοσυμφωνουμε για τα μισα...ειδικα το God of War ειναι απο τα top παιχνιδια μου κι εμενα!!^^
Jul 15 2008 18:21
Photo

Zoro → Elo

Χαχα οντως καλη φαση,nice idea!! Bring it,you elo-Cook!!:hero::burningbe3: {αλλα οι super saiyan ειναι πιο δυνατοι:knock-knock:} Απο Berserk πως παμε?? Το συνεχισες ή πρεπει να ρθω εκει και να σε αναγκασω να το διαβασεις δια κατανας??:nanana:
Jul 15 2008 18:10
Photo

tsintori → iristella

Τσέκαρε το album μου. Είναι η πρώτη εικόνα.
Jul 15 2008 18:09
Photo

Elo → Zoro

Οi marimo,You HULK,me Super Saiyan!!!! LETS DO THIS!!!
Jul 15 2008 17:58
Photo

Adventurer → Erisadesu

Εγω αλλα ειδα προχθες... Αλλα θελεις να κρατησεις τη χαριτωμενη σου πλευρα κρυφη απο τον πολυ κοσμο, ετσι;:orly:
Jul 15 2008 17:48