Community Status Updates
Animefrick → iloveL
χεχε τώρα θα μπορούμε να μιλάμε πιο πολύ για jap τραγουδιστές! και για yaoi φυσικά! :P Αν θυμάμαι καλά σου αρέσουν τα ΥΑΟΙ!
Jul 15 2008 17:25
Adventurer → Erisadesu
Παρε μερικα γατακια να εχεις :)
[url=http://www.mediafire.com/?dcmo2pzcwix]Neko-tachi.rar[/url]
Jul 15 2008 17:16
Franklin → zade
Επιτελους κι ενας Γιαννιωτης σε αυτο το φορουμ! Το thread για τα γιαννενα εχει μεινει στασιμο... :( Πρεπει να οργανωθουμε καλυτερα!
Jul 15 2008 17:13
Franklin → gexion
ευχαριστω πολυυυ! :D Κατεβασα το πρωτο επισοδειο του εριξα μια γρηγορη ματια και τρελαθηκα με την αισθητικη του! Πολυ πρωτοπυπο! Οσο για το παιχνιδι, εχει πολυ ενδιαφερον και θα το παρακολουθω... xD Μια ερωτηση: ειναι αυτοτελες το Mononoke?
Jul 15 2008 17:02
Leon → Zoro
Επειδή εσύ μου χες πει για το Berserk και μου χες δώσει και το link με το site με τα games από όπου το κατέβασες(το οποίο site παρεπιπτόντως μάλλον έκλεισε) υπέθεσα πως θα δοκίμασες και άλλα anime games:frozen:. Τέσπα, θα ψαχτώ κι άλλο:drink:
Jul 15 2008 16:11
Zoro → Leon
Ποιος ειπε οτι παιζω anime games??!:hmmm:
Αχχχ αυτη η φημη που εχω στο forum εχει γινει τεραστια πια ε??:orly:
[εχω γινει υπερτατος πια!!:P]
Χεχε βασικα μονο τα Berserk θυμαμαι να χω παιξει απο anime game και ενα παλιο Dragonball!!
Αλλα δεν μου ρχονται προς στιγμην!!
Ρωτα στο καταλληλο thread να παρεις και τις καταλληλες απαντησεις!!;)
Sorry που δεν μπορεσα να βοηθησω περισσοτερο!
BB,καλη συνεχεια!!:byejg9:
Jul 15 2008 15:34
Tamaki → Kon_Okami
[COLOR=#b30024]Και ξέρεις τι ε;
It came to me!!:wooi2::wooi2::wooi2: (for my birthday :))
[IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/w_n_01-1.jpg[/IMG]
[/COLOR]
Jul 15 2008 15:17
Leon → Zoro
Ρε Zoro, εσύ που παίζεις anime games στο PS2, το GANTZ το χεις παίξει. ΑΝ ναι αξίζει;
Jul 15 2008 15:00
Tamaki → Kon_Okami
[color=#FF0035]Δεν ήταν σκ@τ@.. :( γαμάτα ήταν στα Χανιά! (άρα ναι Κρήτη :))
Θα με δεις στου Ηλία την Παρασκευή λογικά που δουλευώ 9-3.. τις άλλες μέρες εκτός από σήμερα θα δουλεύω μέχρι το βράδυ :( *αχ κλαψ και 3 σνιφ*.
Φιλάκια![/color]
Jul 15 2008 14:59
Leon → jimmare
Ωραία προσπάθεια το site αλλά δε μ' ενδιαφέρει κανένα απ' τα anime που χετε ανεβάσει:drink:
Επίσης, δε χρησιμοποιώ καθόλου messengers. Ούτε MSN ούτε τίποτα. Μου σπαν τα νεύρα:cry5:
Jul 15 2008 14:53
Zoro → ichigo13
Χεχε don't mess with eri,καλα λεει!!:mador2:
{παει να ετοιμασει ενα σεντονι με τα πλεονεκτηματα του rapidshare:nanana:}
Πας να μας κανεις να μαλωσουμε ichi-niisan??:tensai:
Οχι σοβαρα ρε συ το rapidshare δεν με τρελαινει,το χρησιμοποιω αν δεν βρω αρχειο αλλιως,αλλα προτιμω το megaupload....που και παλι δεν το προτιμω απο τα καλα DDL!!
Αυτα που suckαρουν πραγματικα ρειναι τα χαζοtorrents...αυτα δεν μπορω!!
Μη σταθερες ταχυτητες,broken files,λιγοι seeders πολλες φορες....με αποτελεσμα να κατεβαζω μονο το εβδομαδιατικο One Piece με torrent,μιας και κατεβαινει γρηγορα!!
Αλλα και παλι δεν υποστηριζω τον τροπο κατεβασματος...τα rmvb υποστηριζω!!:thatsit:
Jul 15 2008 14:18
ichigo13 → Zoro
[url=http://www.anime.gr/forums/members/erisabetsu-with-ichigo13.html].aNiMe//GR Forums - Conversation Between Erisabetsu and ichigo13[/url]
Lol :)
Jul 15 2008 14:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed