Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Franklin

Σ ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και ανταποδιδω. Μην ανησυχεις δεν χανομαστε... Ποσταρεις οποτε μπορεις! XDD
Jul 15 2008 20:49
Photo

louna22 → Litsa

¨Ολα καλά κούκλα μου. Μη σε ανησυχει όλα καλά!!!Λυπάμε πάρα πολύ γι'αυτό.Έχει συμβεί και σε μ'ένα και ξέρω πως είναι!Σε ευχαριστώ πολύ που βρήκες λίγο χρόνο για να ασχοληθείς και μαζί μου!
Jul 15 2008 20:45
Photo

Zoro → Franklin

Κι εγω σαν κι εσενα τα ιδια...OMG δηλαδη!! Το One Piece απο το alter το μαθα{κι οχι star:oops:}κι εγω και μετα απο λιγο το παρατησα γιατι δεν προλαβαινα να δω πολλα επεισοδια...περισυ ομως,μιας και ημουν φαν των πειρατικων ιστοριων,μετα το τελος των Πειρατων της Καραιβικης,ηθελα αλλη μια ιστορια με πειρατες και θυμιθηκα εκεινη την σειρα στο αλτερ...χωρις να χω δει γενικα πολλα ανιμε στην ζωη μου!! Εψαξα να βρω το πραγματικο ονομα(ακου ντρεηκ!) και αφου ειδα 1-2 επεισοδια μ'αρεσε πολυ και την κατεβασα...σιγα σιγα ξεκινησα με την ιδεα να δω μερικα ανιμε ακομη και οπως φανταζεσαι η λιστα μου μεγαλωσε με γρηγορο ρυθμο! {ποσα ανιμε εχω να δω ακομη ο κακομοιρος:if:} Λοιπον εγω την σειρα την εχω δει ολη και ειναι φοβερη,τα σπαει πραγματικα,προσφερει περιπετεια,συγκινηση,πλακες,μαχες και φοβερη μουσικη! Ειδικα προς το τελος,θα δεις ενα απο τα πιο κορυφαια αρκ της σειρας και μια φοβερη ιστορια...θα σε συγκινησει εγγυημενα...περιπου απο το 230 και μετα ξεκιναει αυτο που λεω... Βεβαια και μεχρι τοτε δεν σε περιμενουν λιγα...κλασικα εχεις να δεις πολλα καλα ακομη!! Και φυσικα support Zoro!!....{&Misa!} Οσο για το misa thread οπως ειδες ναι,η iristella ειναι φοβερη στο να παραθετει τις αποψεις της εκει{οπως και παντου} και γι αυτο ακριβως δεν πρεπει να την αφησουμε να μονοπολησει το thread!!:hehehe: Ειδα οτι απαντησε αλλα εχω κι εγω κατι να πω στο θεμα!!:P Τεσπα,αν εχεις ορεξη,δωσε συμπαρασταση! {αν οχι,σε καταλαβαινω,αυτα τα debate ειναι ατελειωτα μερικες φορες...αλλα γι αυτο μ'αρεσουν!} Αυτα...γενικως απο δω και περα οτι links/αποψεις χρειαστεις απο One Piece αλλα και γενικα μπορεις να με ρωτησεις,οποτε μπορω βοηθαω παντα! Καλη συνεχεια με την σειρα,κρατα με ενημερο για αποψεις οποτε θες!! [και συγχωρεσε με για το σεντονακι εδω...δεν κρατηθηκα!!:'D]
Jul 15 2008 20:26
Photo

Franklin → iristella

Εχω ετοιμη την απαντηση αλλα εχω ηδη στησει μια φιλη και δεν προλαβαινω να την postαρω. Το βραδυ θα ξαναμπω. Μου αρεσει πολυ ο τροπος που εκφραζεσαι! Εχεις ωραιο λεξιλογιο! Λοιπον ελπιζω να συνεχισουμε το βραδυ. Παω να ακουσω κραξιμο :-S
Jul 15 2008 20:26
Photo

Franklin → Zoro

Οχι ρε γιατι να την παρω στραβα! Ισα ισα μου εκανε εντυπωση ο λογος της, εχει τεκμηριωμενες αποψεις! Ο καθενας με τη γνωμη του... Λοιπον το one piece ειναι ο λογος που αρχισα να ψαχνομαι με τα anime (το εβλεπα φανατικα στο σταρ ως ''καπετανιος ντρεηκ..ελεος...) . Στην πορεια καπου χαθηκα με ολον αυτον τον καινουργιο κοσμο που ξαφνικα ανοιχτηκε μπροστα μου αλλα εχω κατεβασει τα 153 πρωτα επισοδεια απο τα οποια εχω δει μολις τα 50. Απο αυριο επιταχυνω γιατι τελειωσα το bleach σημερα το πρωι. I'll be there to support our point of you! Count on me :P
Jul 15 2008 20:02
Photo

Zoro → Franklin

Καταρχας χαιρομαι που εκτος απο Misa fan{και γυναικα:P} εισαι και Zoro fan,οπως και εμενα δλδ!! Ετσι,οχι οπως αλλες που πανε και προτιμουν τον μαγειρα!!{damn cook:if:} Οσο για το thread,ναι χαιρομαι πολυ για την υποστηριξη σου οπως ειπα γιατι υπηρχε λιγο αναγκη...[καν το πολυ!!] Προσεχε την iristella και τις απαντησεις της γιατι γραφει πολλα και αναλυτηκα στο γιατι την μισει....μην την παρεις στραβα,ακριβως λογο της διαφωνιας μας εκει γνωριστικαμε και γελασαμε με το θεμα,απλως ειναι ενα σημειο που διαφωνουμε εντελως και οποτε τυχαινει γραφουμε φιλικα τις διαφωνιες μας... Απλως εχουμε και οι 2 το κακο οτι γραφουμε μεγαλα ποστ με τις αποψεις μας αν χρειαστει{εγω εκανα και μεγαλυτερα απ αυτην αλλου,αλλα στο misa thread μας διελυσε προσφατα με ενα ποστ της...πρεπει να το δεις!}... Οπως ελεγα λοιπον,μην υποκυψεις!!Οσα κι αν γραψει!! {μην χασουμε μια απο τις λιγες Misa fans!} Γιατι οι απαντησεις της εχουν σαν σκοπο να σου αλλαξουν την αποψη!!:terror2: [χεχε στην πλακα ολα βεβαια,φιλικα τα κανουμε:P] Τεσπα,keep supporting Misa!!:riiight: ΥΓ:Οne Piece ποσα επεισοδια εχεις δει btw?? Δεν τυχαινει καθε μερα να συναντας Οne Piece fan και Misa fan!!:drink: :bye:
Jul 15 2008 19:48
Photo

Franklin → zade

Ναι! Ας κανουμε μια προσπαθεια... Βασικα το αναλογο thread tο ειχα ξεκινησει αλλα τζιφος... :(
Jul 15 2008 19:37
Photo

Zoro → GkLoc

Το μαθα κι εγω το referral χαρη στον tsintori που αφησε ενα vm στον trynkssj2,αρα δεν υπαρχει αναγκη.... [ουτος η αλλος θα μου λεγες ψεματα!!:P] Χαχαχα πλακα κανω Sogelopp...τα λεμε!!:)
Jul 15 2008 19:37
Photo

zade → Franklin

ωωωω πολύ χαίρομαι που συνατώ άνθρωπο από την πόλη όπου διαμένω . Βασικά όντως πρέπει να το κάνουμε αυτό μιας και δεν έχουν πολύ πέραση οι γιαννιώτες στο φόρουμ ! Θα κάνω κανένα ποστ στο ανάλογο θρεντ να δω τι ανταπόκριση θα έχει. Κάνε και εσύ το ίδιο και βλέπουμε
Jul 15 2008 19:26
Photo

Zoro → tsintori

Ναι,η Nami ειναι η μια...η αλλη λεγεται Robin και θα την συναντησεις λιγο πιο κει... Ειναι η αγαπημενη μου απο το γυναικειο πληρωμα και η iri-chan υποτιθεται αυτην παιζει στο group! Γενικως την βρισκω πιο εξυπνη,ομορφη και δυνατη απο την Nami,απλως εχει σαν μειονεκτημα οτι ειναι σοβαρη...η μονη που δεν κανει χαζοφαστες σαν τους αλλους...μεχρι και ο Ζοro ερχεται 2ος σε σοβαροτητα μπροστα σ'αυτην! Τεσπα και πολλα σου πα...μην σου spoilerαρω αλλα:P Οταν την δεις πες μου αποψεις...οπως και οταν δεις αλλο Misa!! BB^^
Jul 15 2008 19:08
Photo

Franklin → Zoro

Χαχαχα! Εννοειται! Τιμη μου κυριε Zoro! Ναι βασικα το παρατηρησα οπως επισης παρατηρησα μερικες αισχρες support απαντησεις του στυλ ''αγαπαμε τη misa γιατι μας αρεσουν οι χαζες γκομενες''...(btw ειμαι ερωτευμενη με αυτον τον ξιφομαχο :P )
Jul 15 2008 19:08
Photo

GkLoc → Zoro

HAHAHHA,καλη Ατακα!!! Zoro,Ακομα Δεν ξερεις Τι Ειναι τα Refellars,Εγω Ξερω,Αμα Θες θα σου πω::
Jul 15 2008 19:06
Photo

Zoro → GkLoc

Αν ηταν να παρω PS3 θα το χα παρει μονο και μονο για το GOW3 να δω και πως τελειωνει,αλλα δεν παιζω πια πολυ videogames...κυριως ταινιες/ανιμε... Αρα προς το παρων δεν με βλεπω να το παιρνω... Εσυ παρ ολα αυτα εισαι 15 προς 16,οταν ημουν στην ηλικια σου ειχα διαλυθει στα videogames!!! ...αρα μπρος... Τσακισου αγορασε το PS3 and don't get a Life!!XDXD
Jul 15 2008 19:04
Photo

GkLoc → Zoro

απλως προσθεσα Final fantasy,Smackdow vs raw,k MGS!!!! GOW FTW!!!!!!!Απιστευτο παιχνιδακι,και ανυπομονησια απιστευτη γα το 3,ομως βγαινει μονο για PS3(Dammit)σε κανουν να το αγορασεις, Εχεις PS3???Εγω θα παρω σε λιγες μερες!YATTAAAAA!!!! A Re zoro,your Memory Lacks As Much As Your Guiding Skills!!
Jul 15 2008 19:01
Photo

Zoro → Franklin

Χαχα επρεπε να σε γνωρισω νωριτερα! Να ξερες ποσες συζητησεις εκανα γεματες με haters{παρ οτι ειμασταν πλειοψηφια δεν γραψανε πολλοι τις αποψεις τους και μ'αφησαν μονο}....εισαι και κοριτσι! Οτι πρεπει για misa supporter....λοιπον... Σε οριζω Επισημη Misa Supporter του thread.... Ελπιζω να δεχεσαι γιατι δεν στο ζηταω!:terror2: [πλκ:nanana:] Friend Request incoming!:P
Jul 15 2008 18:58