Jump to content

Community Status Updates

Photo

ichigo13 → donald13

Χρονια πολλά να έχεις ότι επιθυμείς!
Jul 15 2008 23:46
Photo

Zoro → Franklin

Μην ανυχεις,εκανα εγω την "βρωμικη" δουλεια!!:hehehe: Αν θες να απαντησεις καλως,αλλιως δεν πειραζει πια!! [παντως η iri ετοιμαζει αντεπιθεση!!XDXD] Χαιρομαι που τα πας κι εσυ καλα με τον τροπο γραφης μας,γιατι οντως ειναι λιγο ιδιοτροπος{και των 2 μας!}!! Οπως ειπα,οτι εχεις αναγκη σε μενα!! [ειδικα για one piece...αν και θα λειψω για κανα 7ημερο απο την πεμπτη και μετα..μετα οτι θες ομως...] Αυτα,ουφ παλι καλα που συγκρατηθηκα και δεν εγραψα πολλα κι εδω...πως τα καταφερα?? Eμεινα εκπληκτος!!:hahaha: Cya!!XP
Jul 15 2008 23:44
Photo

Franklin → Zoro

Ουπς ναι...Αλτερ...Ευχαριστω για την υποστηριξη εε βασικα θα απαντησω κι εγω απλως επρεπε να βγω και δεν προλαβαινα.Εχουν εδιαφερον αυτες οι διαφωνιες οντως.Σε κρατανε σε εγρηγορση. Σε ευχαριστω παρα πολυ για ολα :) P.S. Μην ανησυχεις, τα ''σεντονια'' σου τα διαβαζω με πολυ μεγαλο ενδιαφρον
Jul 15 2008 23:40
Photo

Franklin → gexion

οχι βρε δεν ελεγα για την ταινια mononoke hime. Ειναι μια σειρα με στοιχεια horror και ο ηρωας της ειναι αυτος που εχει ο Kenny στο avatar του
Jul 15 2008 23:36
Photo

donald13 → GkLoc

Eυχαριστω πολυ καπτεν Ουσοπ! Και εσυ οτι ποθεις!!!!
Jul 15 2008 23:30
Photo

LucyBR → Anyparktos

u bet! XDD holocaust no kidding! :pp μετα απο τοσο κοσμο που μαζεψε, αν δεν ξαναρθει θα ειναι μεγας bakayarou imho.. οποτε don't give up on hope! :3
Jul 15 2008 23:29
Photo

tsintori → iristella

Μα καλά πως γίνεται ο Light να είναι η αδερφή ψυχή σου; Δηλαδή φαντάζομαι αν σου δίνανε ένα τετραδιάκι θα γινότανε της ......:colddd::colddd: Και δεν πιστεύω να έχεις ανοσία στο Jiraya αλλιώς θα δεις τη μεγάλη σου αγάπη. τον L, να παθαίνει διάφορα:hahaha::hahaha::hahaha:. Ουπς τι λέω πρέπει να προσέχω τα λόγια μου. (Αλλιώς.....). Anyway στα posts στο fanclub δεν τα έπιασα. Τι ήθελες να πεις;
Jul 15 2008 23:29
Photo

GkLoc → donald13

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :hbd: Οτι Επιθυμεις Mr.Duck!!!!
Jul 15 2008 23:24
Photo

iristella → tsintori

Κοιτα η αληθεια ειναι οτι δεν τους ξεχωριζω αυτους τους δυο..... Τους παω το ιδιο... Οποτε με αυτο που λες δεν διαφωνω..... Ο L ειναι ο μεγαλος μου ερωτας και ο Light η αδελφη ψυχη μου οπως σου εχω ξαναπει (αν και κατα την γνωμη μου παραειναι ψυχοπονιαρης ενιοτε)
Jul 15 2008 23:22
Photo

tsintori → iristella

Kami; Bασικά ο L είναι ο μαμιάς της γειτονιάς. Είμαι στο σημείο που δείχνει το Light να πέφτει από έναν ουρανοξύστη και λέει. No L the real fight begins now.
Jul 15 2008 23:19
Photo

Kon_Okami → Ephialtes

So does Jimmare. Αυτό δεν πάει να πει ότι είναι BOT. Διαφήμιση κάνουν ως κλασσικοί πιτσιρικάδες για να μαζέψουν κόσμο στο forum που φτιάξαν. Και με τον Jimmare έχω μιλήσει και σε msn οπότε no way he is a BOT
Jul 15 2008 23:18
Photo

iristella → tsintori

Κami o Raito Ε?
Jul 15 2008 23:16
Photo

tsintori → iristella

Tετραδιάκι ε.... Είμαι στο 16.
Jul 15 2008 23:09
Photo

Anyparktos → LucyBR

They are still counting the acres burnt that day!XD Πάλι καλά νέος είναι φαντάζομαι θα μας ξανάρθει να τον δω κι εγώ ρε γμτ...
Jul 15 2008 23:09
Photo

iristella → tsintori

χαλαρωσε χαβαλε κανουμε (τωρα καλου κακου μεσα στις επομενες 23 μερες καλο ειναι να εχεις τακτοποιησει τις εκρεμμοτητες σου οχι πως σε εγραψα πουθενα πχ σε κανα τετραδιο αλλα επειδη ανθρωποι ειμαστε και οι διακοπες ειναι επικινδυνη υποθεση....να εισαι καλυμμενος)
Jul 15 2008 23:06