Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Franklin

ναι με την μισα μου βγαινουν λιγο ευκολα ειναι η αληθεια..........XDDDDDD Oχι οτι γενικα βαζω δαχτυλα κατω αλλα λεμε τωρα............
Jul 16 2008 02:23
Photo

Franklin → iristella

:D :D
Jul 16 2008 02:22
Photo

Franklin → iristella

πωπω χειμμαρος! Κουραστηκα!
Jul 16 2008 02:22
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Λοιπον ξεκινησα να διαβαζω το thread με την Misa κ μαλλον βρηκες αλλον ενα υποστηρηκτη. Μεχρι να τα διαβασω ολα, μετα δεν ξερω σιγουρα !!!!! Με βλεπω να μενω Ζορο-kun !!!! Οσο διαβαζω καποιες αποψεις της Iri-chan τοσο περισσοτερο καταλειγω στην Misa
Jul 16 2008 02:21
Photo

iristella → Franklin

:hahaha::hahaha::hahaha: To Κοιταζα για πολυ ωρα τελικα ε????? Πωπω τα ματακια μου......... :hahaha::hahaha::hahaha:
Jul 16 2008 02:14
Photo

Adventurer → dragoness_crysta

Που εισαι εσυ ρε Crysta και σε χασαμε τελειως τελευταια; Ουτε φωνη ουτε ακροαση! Θα στο συγχωρεσω μονο αν μου πεις οτι ειναι επειδη εχεις ξεσκιστει να κανεις μπανια :)
Jul 16 2008 02:01
Photo

Zoro → Franklin

Ερχετε πμ που τα εξηγει ολα...:wis:
Jul 16 2008 00:37
Photo

Franklin → iristella

ωχωχωχ! Σε παρακολουθω που το κοιτας και παιρνω βαθιες ανασες! Χωσεεεε! :P
Jul 16 2008 00:33
Photo

Franklin → Zoro

msn εχεις?
Jul 16 2008 00:31
Photo

Zoro → Franklin

Κι εγω το ιδιο,για την γνωριμια!;) Δυστυχως θα χω εξετασεις ακομη μεχρι 22-23 ιουλιου:( [παιζει να μαι ο μοναδικος που εχει αυτη την περιοδο:if:] Αλλα μετα ναι,ελευθερια και εχω μερικα σχεδια...γενικως θα χαθω για λιγο απο το site αυτη την περιοδο και θα ερχομαι ανα διαστηματα! Αλλα οπως ειπα,οσο με βρισκεις,οτι εχεις αναγκη ζητα! Εσυ ενω τι λεει?? Θα πας διακοπες/γραφεις?? [επισης sorry αν ρωταω κατι πολυ πρωσοπικο,αν ειναι στειλ το μου με πμ αν δεν το θες σε κοινη θεα...αν παλι δεν θες γενικως να το πεις δεν με πειραζει...αλλα γενικως,τι ηλικια εχεις??...απλα περιεργεια,μιας και δεν την εχεις βαλει...τπτ παραπανω!:nanana:] Αυτα,απαντα λιγο αν μπορεις,σε αυτα που ρωταω απο πανω και ξαναπαντω μετα!!:)
Jul 16 2008 00:24
Photo

iristella → tsintori

MMM ναι .........Και λιγα φανταζεσαι αυτο ειναι αληθεια......Στον Jiraiya εχω ανοσια γιατι ο Pein ειναι κολλητο μου φιλαρακι οποτε και πυροδοτηθηκαν καποιες εξελιξεις απο αυτο το γεγονος.,,,,, Οποιος πειραξει τον L θα βρει εγγυημενα αργο και βασανιστικο θανατο....... Και τι εννοεις οταν δεν καταλαβες τα Post στο Uchiha fanclub???? Ποια εννοεις συγκεκριμενα?
Jul 16 2008 00:19
Photo

Kon_Okami → Hanzo

Που είσαι ρε άχρηστε όλη μέρα?? Και δεν έχεις και κινητό τρομάρα σου να σε ειδοποιήσω. Μόλις μπεις Msn μίλα μου. Είμαι appear offline
Jul 16 2008 00:18
Photo

Franklin → Zoro

χαχαχαχα! Θα ειμαστε σε εππιφυλακη λοιπον! Χαρηκα που σε γνωρισα. Θα πας διακοπουλες? :D
Jul 16 2008 00:14
Photo

BarbasSs → Animefrick

χεχ αλυσιδα για αλυσιδα δεν εχεις αφησει... τι λεει ολα καλα? ελπιζω να περασες καλα στην πολη μας...
Jul 16 2008 00:13
Photo

donald13 → ichigo13

Να εισαι καλα Φραουλιτσα και σε σενα ευχομαι οτι καλυτερο!
Jul 15 2008 23:51