Community Status Updates
Umi no Ossan → iristella
I'll never join you to the Dark (Light) side honey !!!!
Χμμμ...ισως με καποιο ανταλλαγμα !!!!!!
Jul 16 2008 03:08
Umi no Ossan → Franklin
Arigatou Franklin-chaaaaaan !!!!!! The force is even stronger now that i have a new friend to support me !!!!!!
Thanks για το request, μεγαλη μου χαρα να ενωσουμε τις forces μας απεναντι στην Light Iri !!!!!!
Jul 16 2008 03:05
Zoro → Umi no Ossan
Ας τα πανω μου,θελει λιγη δουλεια τωρα και εχω στρωθει!!
Τα λεμε αυριο αν ειναι λοιπον:P
:gn2:
Jul 16 2008 03:05
Umi no Ossan → Zoro
Δυστυχως ντου απο το μεσημερι κ μετα γιατι ο bro θελει να πεσει για υπνο....Φτιαξε ατμοσφαιρα κ την συνεχιζω αυριο την βοηθεια!!!!!
:gn2:
Jul 16 2008 03:04
Franklin → iristella
Καλα κι εγω τους δολοφονους δεν τους κρινω ετσι στην πραγματικη ζωη απλως στα anime υπαρχει παντα η δυνατοτητα για μια πιο ανεμελη θεωρηση του πραγματος. Την κρινω σαν συνολο....Λοιπον σου ερχεται πμ ετοιμασου!
Jul 16 2008 03:01
iristella → Franklin
Ειμαι στο Διεθνολογικο στο Παντειο...... Εσυ? Σπουδαζεις? Ποσων χρονων εισαι αν επιτρεπεται........ Μωρε και εγω καταλαβαινω γιατι την συμπαθειτε ασχετο που δεν συμφωνω.... Απλα πιστευω οτι παντα ειμαστε υπευθυνοι για οσα κανουμε και πολυ σπανια υπαρχουν δικαιολογιες........
@doulis........... ειπες κατι για force douli kun?????? Come over to the Light side dear........:hahaha:
Jul 16 2008 02:53
Zoro → Umi no Ossan
Xαχα βρηκαμε και 3η συμμαχο,ε ρε τι παθαμε βραδιατικα!!!
Ναι δουλη-kun,οτι εχει σχεση με σεντονι θα δεις εμενα απο πισω!!:P
Παμε να κανουμε ενα ντου στην iri!!!
:hihi2:
[πρεπει να στρωσει το χερι μου!!την τελευταια φορα που εγραψα υπηρχαν πολυ λιγοι υποστηρικτες παρ οτι ειμασταν πλειοψηφια στο poll...τωρα...αντιστραφηκαν τα πραγματα:hehehe:]
Jul 16 2008 02:48
Umi no Ossan → Zoro
Μιας κ ανεφερε η συναγωνηστρια Franklin για σεντονια,μου γεννηθηκε η εξης απορια....
Το σεντονι του Champions league εσυ το εραψες;;;;
Jul 16 2008 02:42
GkLoc → RiDeLub
RiDeLub,Πρεπει να πω,
Κανεις Καταπληκτικη Δουλεια Με One Piece,RESPECT!!!!
Αμα δεν ειχαμε και εσενα να ενημερωνεις,τι αλλο θα καναμε??
Οι Kaizoku προχωρανε καπως γρηγορα τωρα Ε???Αυτο ειναι πολυ καλο για τους νεους Φαν,Διοτι οι Kaizoku Ηταν κορυφαιοι!!!
Επισης,...κατεβασα και εγω το πργραμματακι να βλεπω Fuji TV Live,και περιμενω τωρα κυριακη,Για να το δοκιμασω........(Ax,και να ηξερα Japanese!!!)
Kι Παλι Αλλο Ενα Thanks Για Τα Απειρα Τεχνικα Προβληματα Που Με Εχεις Βοηθησει!!!
THANK YOU VERY MUCH,OUR PROUD INFORMER!!!
Jul 16 2008 02:39
Franklin → Umi no Ossan
Ετσι! Πεταει η ομαδα πεταει! Τωρα ο Zoro φτιαχνει σεντονακι ωραιο :P
Jul 16 2008 02:38
Umi no Ossan → Franklin
χεχεχε....Μην ανησυχεις!!!! Strong in me the force is !!!! Ρωτα κ τον Ζορο να δεις !!!!
Jul 16 2008 02:33
Franklin → iristella
χεχεχεχε! Παντως ειλικρινα την καταλαβαινω τη θεση σου! Και οπως σου ξαναειπα με εχεις εντυπωσιασει! Τι σπουδαζεις αν επιτρεπεται?
Jul 16 2008 02:26
Zoro → Umi no Ossan
Δουλη-kun ειμαστε 3 εναντιον μιας στο thread[ισωε ετσι εχουμε καμια ελπιδα!!]...χαιρομαι που εισαι και εσυ στο Misa side!:ureshii:
Δεν θα το ξεχασω!!:if::zetsubou:
EDIT:Ελπιζω να σε χουμε μεχρι το τελος!
Jul 16 2008 02:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed