Community Status Updates
momO → LucyBR
ossu!!
cool avi...Lui-samaaaaa:joyful: we all exist to worship his madness
Jul 17 2008 15:19
Zouhan → Katan
Holy shite! Αυτό θα πει αφοσίωση στη δουλειά ενός καλλιτέχνη (εδώ Kaori Yuki :P). Εγω από το Godchild έχω διαβάσει τους πρώτους 4 τόμους, από τους οποίους τον 1ο και 3ο τους έχω έντυπους. ΚΑΜΙΑ σχέση με τα scanlations! Δεκάδες φορές καλύτερο! Τόμος 3ος, τα πρώτα δύο κεφάλαια...intense!!
Jul 17 2008 14:45
Katan → Zouhan
ναι =D νομίζω ότι έχω διαβάσει ότι έχει βγάλει η sensei μέχρι στιγμής. Το Godchild είναι το δεύτερο αγαπημένο μου μάνγκα
Jul 17 2008 14:12
iristella → Melkor
Καλημερα!!!! Στα αντιστοιχα threads μπαινω μονο στα Manga Και τις γενικες συζητησεις....γιατι με τα επεισοδια εχω φαει φρικη με τα fillers Και κανω αποχη. Στα γκρουπ το παλευω.... Δεν λεω οτι το καταφερνω παντα αλλα κανω φιλοτιμες προσπαθειες..... Εσυ πως εισαι ολα καλα?????
Jul 17 2008 14:12
Melkor → iristella
καλημερα! δεν προλαβαινω να μπω στα ναρουτο, μπλιτς τοπικς κια στα γκρουπς, οποτε ελπιζω να κρατας καλα τα πραγματα στη θεση τους
Jul 17 2008 14:07
Melkor → Erisadesu
καλα ειμαι, πεταχτικα μεχρι το παρακμιακο ιντερνετ καφε που εχει εδω να ενημερωσω την αλυσιδα, να πω και το μακρυ μου κα ιτο κοντο μου. εσυ τι κανεις?
Jul 17 2008 13:48
Melkor → Erisadesu
:wooi2: καλημερα( καλα οκ, καλησπερα) την ειδα την κληση σημερα. συγνωμη δεν το ακουσα καν, ημουν κατω στον κηπο. ασε εχει ενα προβλημα η Cosmote και δνε ακουγεται η συνομιλια στο κινητο. απο οτι ακουσα ομως σημερα το φτιαξανε.
Jul 17 2008 13:30
Anyparktos → Kenny
Hey man!Αριθμητική ανάλυση πέρασες με 6αρι!Omedeto!Btw κυκλώματα 1 πέρασαν 13 από τους 140 ο_Ο
Jul 17 2008 13:11
Anyparktos → Kon_Okami
Same here...Μακάρι να βρω όσο φράγκο χρειάζεται...Gambare!(πληθυντικός πως θα είναι λες?Gambarimashou?:P)
Jul 17 2008 13:09
sasukina → Erisadesu
exei skopo na mou to poun ola ta meli edw pera?i know to diavasa!thnx kai ia ti diki sou ypenthymisi!
Jul 17 2008 12:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed