Community Status Updates
amaya3 → 4rtemis
αυτο που εχει βγει κι απο την Anubis λες;ακουστα,δεν το'χω διαβασει.λεει τιποτα;^^
Jul 19 2008 23:15
red pyramid → LucyBR
hey, Lucy is here!!! ^^ Oh my lord!!! Αν έχεις και πιο κοντινή φώτο πεθαίνω να τη δώ! Θα τη κάνω άβαταρ σε λέω!
Καλά είμαι μωρέ, απλά ξαναρχισά να τρώω πολύ, πράμα ψιλο-κακό, αλλά θα το ξεπεράσω.
Ο ιάπωνας που βλέπω στη φώτο στο προφίλ σου ποιος είναι?
Jul 19 2008 23:11
iristella → BarbasSs
ΑΑα θελω κι εγω Σκοπελο!!!! (ζηλιαρογατα Mode active) Καλες διακοπες ευχομαι και να ξεφαντωσεις οσο μπορεις...Και διαλεξες και τελεια ημερομηνια βλεπω!!! Ετσι ετσι χαιρομαι να βλεπω κοσμο να φευγει ταξιδακια....,,,,
ΜΜΜ να ανεβασω φωτογραφιες απο την γατα ε?? Λες να την κανουμε και αυτην επιτιμο μελος του ΕΚΜΕΚ??? Κατι σαν μασκωτ ισως??? Δεν εχει φαει αλλη γατα αλλα εχει ξυλοφορτωσει κανα δυο σκυλια και ενα πιτσιρικι....Θα σου στειλω με την πρωτη ευκαιρια απλα απο αυριο αν γινεται γιατι το κρυωμα με εχει χτυπησει ως πονοκεφαλος /ημικρανια/ πονος στο αυτι (γι αυτο αργω και να απαντησω κιολας γιατι δεν μπορω να συγκεντρωθω και πολυ καλα)
Παντως γενικα η γατα ειναι πολυ ευκολο ζωο.... Ειναι ανεξαρτητες και δεν θελουν τοσο κανακεμα οσο τα σκυλια... Οποτε δεν πρεπει να εισαι πανω απο το κεφαλι τους συνεχεια (τωρα το δικο μου γιατι μου γινεται τσιμπουρι και παμε συνεχεια αγκαλια σαν τα σιαμαια αγνωστο)......
Jul 19 2008 23:11
BarbasSs → iristella
κρυωσες καλοκαιριατικα???οτι χειροτερο...
εγω εδω σπιτι πηγα σημερα εκλεισα εισητηρια πλοιων και δομματιο για σκοπελο που φευγω στις 28...
οσο για τις εικονες...
ενα search κανω στο google εχω και αλλες αλλα θελουν τροποποιηση ακομα...
στειλε καμια φοτο απο το γατι αν μπορεις
θελω και γω αλλα δεν ξερω αμα θα μπορω να το προσεχω στις σερρες που σπουδαζω...
Jul 19 2008 23:01
iristella → BarbasSs
Παρα πολυ ωραιες οι pics.......Εγω γιατι δεν βρισκω τετοια οταν θελω????? Κατα τ αλλα εδω βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιιι.............. Ειχα βγει χτες και πως τα καταφερα η αθεοφοβη και κρυωσα και τωρα εμεινα σπιτι αγκαλια με την γατα μου (αψου!!!!!!).... Αλλα αυτα παθαινει κανεις οταν κολλαει σε ολα τα κλιματιστικα επανω... Εσυ ολα καλα?
Jul 19 2008 22:52
LucyBR → red pyramid
*wavewave*
long time, no see! how r u??? ^^
ano ne, θυμασαι πριν απο καμποσο καιρο στο black hole που ειχες ρωτησει αν υπαρχει ιαπωνας jpop-ας με μπλουζα Lakers???
αν δεν ειναι jpop-ας και ειναι κομπαρσος σε jdorama πειραζει??? :pp
[IMG]http://i63.photobucket.com/albums/h124/Mistwalker666/screenshots/vlcsnap-358715.png[/IMG]
Jul 19 2008 22:50
iristella → sgouver
Ηi!!! Βρηκες κατι για flame στο Post μου 349 που ελεγες? Δεν καταλαβα τι ηθελες να πεις ακριβως.... Δεν νομιζω οτι υπηρξε flame γενικοτερα παντως.....
Jul 19 2008 22:48
iristella → Franky_Super
Καλα κι εγω...... Αντε καλες διακοπες ευχομαι και μακαρι να περασεις τελεια. Καλα το καλοκαιρι δυσκολα τελειωνεις anime αυτο ειναι αληθεια. Αν βγαινεις συνεχεια εξω και πας διακοπες (που ετσι πρεπει δλδ ) δεν μενει ωρα. Αυτα ειναι για ποιο χειμωνιατικο καιρο που μενεις πιο πολυ μεσα.
Jul 19 2008 22:26
Franky_Super → iristella
hello,τι κανεις?ολα καλα?ετοιμαζομαι κι εγω για διακοπες σε τρεις μερες.το dn το ψιλοαφησα αλλα δεν το παρατησα.θα το συνεχισω οταν επιστρεψω κι εγω.
Jul 19 2008 22:19
Anyparktos
Evil profile page visitor!Watch out!You have just made the 666th visit in my profile page...May the gods have mercy on your puny soul!
Jul 19 2008 21:55
Anyparktos → Rovena Dieverse
Arigato!
Το κατα δύναμην και πάντα στην υπηρεσία του λαού!:canthelp:
Wanna join?:try:
Jul 19 2008 21:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed