Jump to content

Community Status Updates

Photo

BarbasSs → iristella

εβαλαστο group μια εικονα που βρηκα με τον προεδρα... δες και το γατι μου... ηταν πολυ αρχοντας.... [url=http://img149.imageshack.us/my.php?image=img002qx6.jpg]ImageShack - Hosting :: img002qx6.jpg[/url]
Jul 20 2008 00:10
Photo

red pyramid → a2a

Απλά το σταυρό του έκανε ο παπάς? χαχαχα, έπρεπε να ήμουν εκεί να έπεφτε τρελό δούλεμα. αχ, μόνο εσείς οι AS fans πέφτετε σε τέτοιες γαμάτες περιπτώσεις. :P:P:P
Jul 20 2008 00:01
Photo

Franky_Super → iristella

thanks,να σαι καλα,επισης να περασεις κι εσυ τελεια στις διακοπες σου και οσο για τα ανιμε δεν χανομαστε,θα εχουμε να λεμε ολο τον χειμωνα.
Jul 19 2008 23:54
Photo

red pyramid → LucyBR

Well, we missd ya here.....got to see ya one of da followin days? Oh my god, a japanese show with 2 gys having lakers shirts.....damn that's good! Ένα τελευταίο κουφό.....λόγο έλλειψης τόνων, εννοείς κάλος στον εγκέφαλο ή καλός στον εγκέφαλο? :P:P:P
Jul 19 2008 23:48
Photo

BarbasSs → iristella

θελει ομως να το προσεχεις να εισαι εκει και να του διχνεις τι να κανει τουλαχιστον για ενα διαστημα... δεν ξερω καποια στιγμη θα παρω οπως δηποτε παω να δοκιμασω να κανω scan κατι φοτο... θα βαλω στο group εμε και τον αντιπροεδρα και αν βρω καμια με το γατι...
Jul 19 2008 23:41
Photo

Rovena Dieverse

Γιατί όχι?Γουστάρω...
Jul 19 2008 23:38
Photo

amaya3 → 4rtemis

yup:) add me: [email]panagou.maria@hotmail.com[/email]
Jul 19 2008 23:36
Photo

iristella → BarbasSs

Δεν ξερω ακομη να πω την αληθεια......Και εμενα η κατασταση ειναι σαν αυτη που περιγραφεις. Τρεις λαλουν και δυο χορευουν.... Θα δειξει αλλα προς το παρον τπτ δεν ειναι σιγουρο. Για Αιγινα λεω η για Παργα. Οσο για το γατι πολυ απλα του παιρνεις ενα ειδικο στυλο για τα νυχακια του και ξενοιαζεις σχετικα (και οποτε το δεις και παει να κανει κατι περιεργο το μαλωνεις). Παντως εγω με την δικη μου δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα. Της εχουμε δωσει την δικη της πολυθρονιτσα οπου εκτονωνεται και ολα τα υπολοιπα επιπλα δεν τα πειραζει.
Jul 19 2008 23:35
Photo

amaya3 → 4rtemis

haha θα το διαβασω then και θα μπω στο group now εκ των προτερων^^it's vampires after all :)
Jul 19 2008 23:34
Photo

LucyBR → red pyramid

maaa neee... u know how shy i am...:emptyonexg1: let alone that lately i'm fighting my insomniac vampyrism and it suxx... x__X δυστυχως αυτο ειναι το κοντινοτερο screenshot που υπαρχει στο episode... :/ o συγκεκριμενος τυπας ειναι μελος ενος gang και εχουν παει και πλακωνονται με το παιδι με τη χακι μπλουζα και το υπολοιπο crew... :pp in the same gang ειναι κι ενας αλλος τυπος που κοβω τις κοτσιδες μου οτι φοραει την εμφανιση του Kobe Bryant αλλα δε φαινεται και πολυ καλα στο screenshot γμτ... >.<; glad to hear u're doing good!! =333/ and don't that, it happens every now and then! :3 Kamenashi Kazuya τον λενε, he's my favourite j-idol (και καλος στον εγκεφαλο οσο δεν παει! XDDD)
Jul 19 2008 23:34
Photo

4rtemis → amaya3

εχεισ msn?
Jul 19 2008 23:33
Photo

a2a → marilena_r

Το πήρα χαμπάρι! Καλώς την! Αλλά τώρα πάω να την πέσω γιατί έχω πρωινό ξύπνημα! Θα προσευχηθώ όμως να σου ρθει το εισητήριο για να πας στη ρημάδα την KAT-TUNοσυναυλία! ;Ρ
Jul 19 2008 23:29
Photo

4rtemis → amaya3

ωραιο ειναι :wooi2:. στο λεω επειδη εχω φτιαξει ενα group,δεν εχει μπει κανενας:emptyonexg1:.
Jul 19 2008 23:26
Photo

sgouver

οχι κανενα απολυτος [URL="http://www.anime.gr/forums/iristella.html"]iristella[/URL] Δεν ξερω απλα καποιοι το εχουν παρει πολυ πατριωτικα το ζητημα ! Εγω ενα σχολιο μετα απο καιρο εκανα.
Jul 19 2008 23:25
Photo

BarbasSs → iristella

ρε συ ειχα τσατιστει πολυ ασχημα γιατι δεν υπηρχε οργανωση στην παρεα και ουτε πολυ προθυμια δεν ειχα ορεξη για τιποτα και ελεγα οτι θα κατσω σπιτι φετος αλλα μου ηρθε φλασια προχθες να παω σκοπελο και σημερα πηρα τα εισητηρια... μενει και ενας φιλος εκει... εσυ δεν θα πας καπου? ειχα και γω γατα(γατο για την ακριβεια) πριν απο 6 χρονια μεχρι που αρχισε να αγριευει ηθελε στιρωση και τελικα τον πηγαμε στο χωριο... δεν τον ξαναδα μετα:zetsubou: αυτο που φοβαμαι ειναι οτι αμα παρω γατι στα σερρας θα μου καταστρεψει τον καναπε η τις κουρτινες παιζοντας η οταν μεγαλωνουν τα νυχια...
Jul 19 2008 23:21