Jump to content

Community Status Updates

Photo

BarbasSs → iristella

δεν με πειραζε το ζημωμα που λες... ο αλλος ο λουλης(μη γελας η μανα μου το εβγαλε) καθε φορα που τον πηγαιναμε καπου εκτως σπιτιου δηλ. κανα γιατρο εμπαινε μεσα απο την μπλουζα και με δαγκαγε στο λαιμο απο τον φοβο του δεν πονουσε βεβαια δεν εβαζε δυναμη...
Jul 20 2008 00:58
Photo

Ephialtes → epiczeroxxi

οχι, αλλα με εχουν δαγκωσει αρκετες φορες
Jul 20 2008 00:54
Photo

epiczeroxxi → Ephialtes

έχεις δίκιο...παίζεις και εσύ bitefight?
Jul 20 2008 00:53
Photo

tsintori → iristella

Μωρέ και εγώ θα ήθελα να κράταγε πολύ παραπάνω το Bleach αλλά μάλλον θα γινόταν μακακια. Οπότε καλύτερα να πάρουν τα πράγματα το δρόμο τους και να τελειώσει όποτε είναι.
Jul 20 2008 00:39
Photo

iristella → BarbasSs

Πολυ πλακα και οι δυο εχετε!!!!! Δεν σε γρατζουναγε οταν την επιανες ετσι?? Γιατι καθε φορα που παιρνω ετσι την δικια μου αρχιζει το ζυμωμα και μου κανει τα ποδια καλοκαιρινα απο την χαρα/μανια της....
Jul 20 2008 00:34
Photo

tsintori → _GaARa_

ΑΑΑΑΑΑΑΑ που πήγε η κοπελιά στο avatar:nanana::nanana::nanana:.
Jul 20 2008 00:34
Photo

BarbasSs → iristella

δες και την γατα που ειχα οταν ημουν 10... δεν ειναι καλη η φοτο εχει και ενα ασχημο παιδακι μεσα... [url]http://img301.imageshack.us/img301/2952/img003ra2.jpg[/url]
Jul 20 2008 00:31
Photo

iristella → tsintori

Καπου εκει υπολογιζω και εγω. Θα ηθελα και αλλο ομως....
Jul 20 2008 00:30
Photo

tsintori → iristella

Ok οπότε να υπολογίζω γύρο στα 50-80 manga ακόμα; Και ναι εννοούσα πότε θα τελειώσει όλο το bleach. Thanks.
Jul 20 2008 00:28
Photo

iristella → Ephialtes

Ρε ephialtes για εξηγησε μου λιγο τι παιζει με το παιδι στο Naruto manga thread.....
Jul 20 2008 00:27
Photo

iristella → tsintori

Ελα μου!!!! Οταν λες τι τροπη εχει παρει ομως τι εννοεις ακριβως?? Ποτε θα τελειωσει το Bleach σαν συνολο η αυτο το arc συγκεκριμενα? Στο group νομιζα οτι εννοουσες spoil ετσι οπως το ελεγες και παλι καλα που κρατηθηκα μεχρι να μπεις και να το δεις..... Σε αυτην την φαση που ειμαστε βρισκομαστε στο αποκορυφωμα του HM arc. Ειναι οι μεγαλες μαχες σε καθε σημειο της πλοκης. Οποτε λογικα θελουμε καμια 15αρια chapters ανετα για μενα. Μεχρι το γενικοτερο τελος εκει θα σε γελασω. Υπαρχουν παρα πολλα αναπαντητα ερωτηματα ακομη οποτε πιστευω οτι αλλο ενα arc ειναι απαραιτητο. Τωρα απο κει ποσο θα τραβηξει αγνωστο ειναι.
Jul 20 2008 00:21
Photo

tsintori → iristella

Μέρα. Στο social group του bleach έλεγες ότι θα μου στείλεις κάτι. Ελπίζω όχι spoil. Α και δες το post μου στο group του One piece όταν έχεις χρόνο.
Jul 20 2008 00:16
Photo

iristella → BarbasSs

Αχου το!!!!!!!Πραγματικος γλυκας ειναι..... Και η δικη μου περιπου ετσι ειναι μονο που αντι για κανελι εχει γκρι και πρασινωπα ματακια.... Πραγματικα κριμα που επρεπε να το δωσεις...... Παω και στο group να δω και την αλλη Photo!!!
Jul 20 2008 00:14
Photo

Umi no Ossan → Franky_Super

Οi Frankey κ συ την κανεις;;;; Θα ερημωσει το πλοιο σε λιγο(το καλο ειναι πως δεν θα εχω πολυ δουλεια να κανω !!!!)
Photo

LucyBR → red pyramid

hontou?? *blushes* same here!!! ;___; *gives cookie* sure!^^ whenever ur free gimme a call or whatever... :333 you beeet it's good!!! ειναι και τιγκα στα bishounen so double the win! XDDD LOL! :pp k, got the message i'll use them! :pp