Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anyparktos → denCorg

Thanx anyway man!Μάλλον θα το κοιτάξω το grandia.
Jul 20 2008 18:38
Photo

Ephialtes → iristella

οχιιιι....μηηηη....δεν χρειαζεται, δεν ξερω να πλεκω
Jul 20 2008 18:34
Photo

iristella → Ephialtes

Γιατι οπως λεω και στο επομενο η συζητηση αυτη εχει ξαναγινει και βαρεθηα να τα πω παλι απο την αρχη. Εδωσα τα Link να τα διαβασει να δει. Επειδη τον ειδα και καινουριο ειπα να τον αρχισω χαλαρα. Δεν εχουν ολοι την υπομονη και επιμονη του Zoro βλεπεις :hahaha: :hahaha:(zoroooo kuun:nanana:) Αν θες ομως μπορω να γραψω ενα σεντονακι στο naruto manga thread αφιερωμενο σε εσενα αναλογο με το τελευταιο που ποσταρα στοMisa thread...αλλα θα περιμενω απαντηση εκει ε?Και αναλυτικη κιολας:hahaha:
Jul 20 2008 18:32
Photo

Ephialtes → iristella

γιατι ειναι τοσο μικρο το ποστ [URL="http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/1171-death-note-138.html#post210971"]αυτο[/URL]:chigau:? Δεν σε αναγνωριζω :hihi2::hihi2::hihi2:
Jul 20 2008 18:26
Photo

tsintori → GkLoc

Διάβασα το post σου. Ύπνος ftw λέμε. Όχι δεν το έχω καταφέρει αυτό, αλλά έχω καταφέρει να κοιμηθώ τρεις συνεχόμενες φορές από 11:30 ώρες.
Jul 20 2008 18:24
Photo

cheery girl! → Ioanna-chan

Βασικα ο Tadase ειναι πολυ μα πολυ καλος!!!!!!Εγω τον συμπαθω παρα πολυ!Απλα να μεινει μακρια απο την amu γιατι ειναι του ikuto!Καλα ο tadase δεν μοιαζει λιγο με τον kazune????Μονο που ο kazune ειναι χιλιες φορες καλυτερος!!!! Αρχισες το marmalade boy?Καλη συνεχεια...εμενα να σου πω την αληθεια με κουρασε καποια στιγμη....ελπιζω εσενα οχι!!!!!! Εγω αυτον τον καιρο βλεπω 3 animes οποτε και αν προλαβαινω....(λογο μαθηματων) Shugo chara (κλασσικα) Ouran high school host club (ε μια κομμωδια που και που δεν κανει κακο) Princess tutu (προστ το παρον μ'αρεσει αρκετα...) Να σε ρωτησω κατι?????Ξερεις μηπως κανενα αλλο soujo romantic anime να δω???(γενικα ξερεις το στιλ μου!!!!!υπαρχει μηπως κατι που μου εχει ξεφυγει και δεν το εχω δει?)
Jul 20 2008 15:59
Photo

Azathoth → Tamaki

helloooo thanks for the add :D
Jul 20 2008 15:31
Photo

a2a → red pyramid

Και πάλι καλά που έκανε μόνο το σταυρό του που είδε το εξώφυλλο με τους ματωμένους αγγέλους! Φαντάζεσαι να του έλεγα τι παίζει; Το είχα πει κάποτε στη γιαγιά μου και είχε ένα ύφος "Αυτά είναι του Σατανά" ένα πράγμα! :PPP
Jul 20 2008 15:08
Photo

Ioanna-chan → cheery girl!

αχαα και εγω πιστευω οτι ο tαdase και ο ikuto ειναι μαναρια!!!μονο που σε μενα λιγο πιο πολυ ο tadase μιας που εχω αδυναμια στους ξανθους η ατιμη:P τελιωσα το bokura ga ita και o yano ειναι Θ Ε Ο Σ n nana-chan πάντως τον εφαγε.ειχε παθει ψύχωση με την πρώην του.πολυ ωραιο ανιμ(φενετε και απο το προφιλ μου:P)αρχισα και το ma rmalade boy.esy τι κανεις?
Jul 20 2008 14:38
Photo

cheery girl! → Raven Princess

Ελα βρε!!!Μπηκα τελικα!!!!!Επιτελους!Θα το πιστεψεις αμα σου πω πως δεν ειχα χρονο???Ασε!!!!!!Εχω αρχισει και βγαζω ριζες απο το πολυ διαβσμα..θα τρελαθω....!
Jul 20 2008 14:24
Photo

cheery girl! → Ioanna-chan

Tσα!!!Τελικα μπηκα μεσα μετα απο καιρο!Τι να κανω με εφαγαν τα διαβασματα!!!!Μια βδομαδα ακομα.....αντε επιτελους!!!!!! Αρχισες το shugo chara???Μπραβο βρε συναδελφησα!!!!!!!Φιλι???Χμμμ δν ξερω!!!!!Το ελπιζω οσο τιποτ'αλλο!Καλα αυτος ο Ikuto δν ειναι θεος???Η Amu ειναι χαζη!Συγκρινεται ο γατουλης μου με τον Tadase???Απαπαπα!!!!!!Πρεπει να φιληθουν!Ειναι mast!Το shugo chara ξερεις δεν εχει τελειωσει ακομα.....προβαλεται στην Ιαπωνια καθε Σαββατο!Οποτε δεν ξερω τι θα γινει!!!!!!!!!Αχ μακαρι να φιληθουν!Ειμαι μανιακη!Εχω παθει ψυχωση!Εχω χασει τον υπνο μου σου λεω!!!!!!!
Jul 20 2008 14:21
Photo

Neuro → psofia

Τι σου κάναν Σοφια?
Jul 20 2008 13:54
Photo

Neuro → Megi ♥

Α να σε ρωτήσω τελικά είδες το anime Maji Tentei Nougami Neuro?
Jul 20 2008 13:46
Photo

marilena_r

Αριγκάτο για τις προσευχές~! Τμήμα θαυμάτων η Τάι έχει άραγε...;
Jul 20 2008 12:09
Photo

Rovena Dieverse → Anyparktos

Yes i would like to join the team...
Jul 20 2008 11:42