Community Status Updates
GkLoc → Azixel
Hηηηηηηη!
Εβλεπες τα επεισοδια στο alter???(Καλα και εγω)
εγω νομιζα ελεγες τα japanese επεισοδια,xDDDDD
Παντως αμα δεν ξαναδεις με Japanese χανεις,100 Φορες ανωτερο απτο Ελεεινο Ελληνικο Dub!!
Ξερω που εχεις σταματησει,ομως αμα ξαναρχισεις ποτε,Σου σινυστω να αρχισεις απτην αρχη παλι,Διοτι χανεις πολλα σημαντικα πραγματα με το Ελληνικο!
Και βεβαια Θα Σου ζητησω βοηθεια,Μιας και ειδα ποσο καμμενη εισαι,(4 Φορες,ΛΟΛ),χε,χε,αμα θελησω βοηθεια,Και βεβαια θα ζητησω!!!
αυτα,παω να καω παλι με death note!
See U Around Azixel!(btw,απο που βγαινει το Username Σου??)
Jul 22 2008 21:37
Azixel → GkLoc
Σωπα ρε συ,ρωτα ρωτα 8D
Εγω εχω δει και death note και αυτες τις μερες πορωνομαι με soul eater!!! x3
Τα kh τα εχω παιξει ολα και τα εχω τερματισει πανω απο 4 φορες το καθε ενα x3
An θελησεις καμια βοηθεια στο game πες μου να σε βοηθησω ^^
Κοιτα...δε θυμαμαι ακριβως που ηταν,ηταν οταν ακομα τα εδιχνε στην TV εδω....etto..... *thinks* σιγουρα πολυ μετα απο το κομματι με εκεινο το group με ενα τυπο σα καρχαρια....ή κατι τετοιο ^^' εχω πολλα χρονια να δω,κ θα ξαναρχησω να βλεπω πολυ συντομα ^^
Jul 22 2008 21:17
red pyramid → somnium
Ρε άκυρε, σπαμμάρεις και προμοτάρεις Τρύπες στο τόπικ για τα Διάφανα Κρίνα? Ουστ απο εδώ παλιόπαιδο :P:P:P
Jul 22 2008 21:14
GkLoc → anime-dono
Oh,εχεις φτιαξει κανενα AMV????
Αμα ναι,δειξε μου το,εγω παλι εχω φτιαξει καμποσα,αλλα ολα ειναι Lame Jobs!!
Jul 22 2008 21:01
red pyramid → Konata
No, but if you go on such lame spamming and denying souvlakia with me then you soon will become an hero. Got that man? :P:P:P
Jul 22 2008 20:59
GkLoc → anime-dono
Λοιπον,Ναι,και εγω εχω αυτην την επιθυμια!!!
Μιας και ειναι ο Light αγαπημενος μου,γινομαι και εγω παρανοικος!!!
btw,το the melanholy of Haruhi Suzumiya απο που το κατεβαζεις???
Thanks,see ya!
Jul 22 2008 20:59
GkLoc → Azixel
Xε,Χε,Καλιο Αργα Παρα Ποτε!
Ετσι,Ετσι,Naruto k Bleach k One Piece FTW!!!
Εγω τωρα εχω καει και με Death Note,καταπληκτικο Anime,Ολα τα λεφτα!!!
Επισης,Kingdom Hearts τα εχεις παιξει ολα???
Εγω επαιξα το πρωτο,πρωτο,και δεν μπορεσα να το τερματισω!!Και πρν απο λιγο καιρο επαιξα το δευτερο,πολυ φαση,και περιμενω τωρα Money για να το αγωρασω!!
btw,γιατι δεν περνας και απ'το [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/8/"]One Piece Social Group!![/URL]
Που ακριβως εχεις σταματησει στο anime???
Το Naruto επισης το τελειωσες???
Sorry αμα ακουγομαι σπαστικος,αλλα θελω να μαθω!
Αυτα,see u around!
Jul 22 2008 20:56
endless_inspiration → °•πίΟu-πίΟu•°™
καλα μωρε....εσυ;;;;;πως περασες στην κατασκηνωση;;;;;;;
Jul 22 2008 20:55
Azixel → 1oneiromono
Yo! Σοζ πολυ για το late reply >w<
Κοιτα,το elfen lied εχει παρα πολυ αιμα και γενικα πολυ σπλατερ,οποτε αν δεν το αντεχεις μν το δεις ^^; Αλλα ενα αλλο που σου προτεινω ειναι το Higurashi No Naku Koro Ni που δεν εχει ΤΟΣΟ πολυ σπλατερ XD
Και οντως,ειναι τοσα πολλα μανγκα που δεν ξερεις απο που να αρχισεις κ που να τελιωσεις >__<
Jul 22 2008 20:25
Azixel → GkLoc
Yo,sorry για το late reply XD Κι εγω Narutard ειμαι και bleachtard now XDDDD
Και εννοειται Kingdom Hearts ftw!!!!! ;D
Εβλεπα μανιοδως one piece x3 (δε ξερω ΠΟΙΟΣ δεν το εχει δει Ο_Ο) Nice to meet ya too and thnx for the friend invite ^^
Jul 22 2008 20:20
anime-dono → GkLoc
Α οσο για το death note το ειχα δει τα χριστουγεννα (αλλοι λεγαν τα καλαντα και εγω εβλεπα death note)και ειχα μπει σε ενα κλιμα να θελω να σκοτωσω δεν ξερω αν το επαθες και εσυ αλλα οι περισοτεροι που ρωταω το εχουν βιωσει με αυτο το anime
Jul 22 2008 20:09
anime-dono → GkLoc
Αν μπορουσα να τα κατεβασω ποιο γρηγορα θα ειχα δει μεχρι το 100+ αλλα κανω κρατη μην ξεμεινω και δεν εχω να δω.Κατεβαζω και το fruits basket τωρα και μπορει να κανω κανενα διαλειμα στο one piece (δυσκολο) και σκεφτομαι να φταιξω ενα amv one piece εμπνευσμενος απο το amv hell αλλα βαριεμε θελει πολυ δουλεια.Αυτα για τωρα
Jul 22 2008 20:05
GkLoc → anime-dono
Ηι ρε,στο 60 Κιολας?????
Μπραβο ρε,Τρελη πορωση ετσι???
Εγω παλι τωρα εχω ποροθει με Death Note,και βλεπω ασταματητα,Ειναι Θεικο Το Anime!!
Αααχ,Τι αλλα???
Ργω παντως τιποτα καινουργιο!!!
Jul 22 2008 19:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed