Community Status Updates
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Υοu will see you will see. Τώρα μπαίνεις στο ζουμί. 20 eps από χθες. Έλεος. Τώρα όμως το bleach είναι σε φάση απόλυτης ξενέρας. Δείχνουν τα χειρότερα fillers που έχουν υπάρξει ποτέ. Τι να γίνει. Μόλις τελειώσεις με το soul society θα μπεις σε ένα μαμάτο arc που θα δεις κάτι απίστευτα κουλ τύπους που θα σκατοπορωθείς. Άντε σε αφήνω τώρα στην ησυχία σου να πάω να διαβάσω και εγώ:cry5:. Χαιρετώ
Jul 22 2008 14:08
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
α α ααυτο δε γινεται!! το ναρουτο παραμενει κορυφη απλα κι απο τα λιγα bleach (μονο 20 episodes απο χθες) που εχω δει, δειχνει αρκετα ενδιαφερον.. παραμενει ομως καπως απλο στην πλοκη σε σχεση με το Ναρουτο που στα αναλογα επεισοδεια ηταν πολυ καλυτερη και ενδιαφερουσα
Jul 22 2008 13:56
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Jiraiya
ηλια σε λενε??? ωωω σορρυ δεν το ξερα!!! Χρονια πολλααααααααααααααααααααααααααα (καπως κα8υστερημενα)
Jul 22 2008 13:53
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Καλά κάνεις. Θα δεις, μπορεί να σου αρέσει περισσότερο απ' το Naruto. Α και μην δεις τα fillers, νομίζω στη wikipedia γράφουν ποια είναι.
Jul 22 2008 13:52
GkLoc → Franklin
Γεια!
Τελειο Το Death Note,Best Anime EVAH!!
Καταπληκτικο Σεναριο,Καταπληκτικοι Χαρακτηρες,Τι Αλλο Θες....
Χαιρομαι Που το αρχισα!
btw,Εσενα Ποιος σ'αρεσει??
Light ή L?
Jul 22 2008 13:50
GkLoc → Nerethil
Λοιπον,Μου φαινεται εχεις σταματησει στο 338 επεισοδιο!!!
Θα μπορεσεις να κατεβασεις τα υπολοιπα απο Instantz,και θα βρεις τον tracker τους Εδω!
[url=http://tracker.anirena.com/g.php?g=330&page=3]AniRena :: Torrent Tracker[/url]
Ελπιζω να βοηθησα!
Και,Πως να μην αναγνωρισω τον Goten?Αφου ειμαι πολλυ καμμενος με Dragonball,Βεβαια Αγαπημενος μου χαρακτηρας ειναι Βετζετα,αλλα απο οτι βλεπω,εσενα ειναι Goku,Το Burst Limit αν και εχει λιγους χαρακτηρες,Ειναι πολυ καλο παιχνιδακι,Αμα εισαι μεγαλος φαν,Να το παρεις!
Αυτα,Τα λεμε!
Jul 22 2008 13:48
Umi no Ossan → tsintori
Aς ειναι καλα ο bro που το αγορασε....Θα μαθεις για το γκρουπ μην ανυσηχεις,απλα θελω χρονο για να το τελειωσω....
Jul 22 2008 13:43
Anyparktos → BarbasSs
Βασικά αυτό κατεβάζω(με πολύυυυυ πόνο) απο torrent...Εχει σκαλωσει τοσες μερες απο το 95% μεχρι το 99% και κατεβαζω με 2ΚΒ/s...Μερικές φορές και με λιγότερο απο 1ΚΒ!!Πάλι καλά τώρα ένιωσε και ειναι και στο 99,5%
ΤΟ δυσεύρετο όμως δεν είναι το panyo panyo αλλά το di gi charat nyo...Δεν το βρηκα πουθενά μιλάμε...Και το ήθελα να τα κανω chain αυτα ρε γμτ...
Jul 22 2008 13:27
tsintori → Umi no Ossan
Παίξε και για μένααααααααα:nanteee:. Που θα μου πάει θα το πάρω κάποια στιγμή το 360.
Περιμένω να δω και τι ετοιμάζεις στο groupaki.
Jul 22 2008 13:23
iristella → Umi no Ossan
Μου περναει κατι απο το μυαλο....... Αλλα μου φαινεται υπερβολικο μονο απο τα επιπλα να υπαρξουν τετοιοι συνειρμοι..... Ουτως η αλλως η μισθοδοσια για οσο λειπει η Nami απο το γραφειο μου γινεται για ολους..................
Jul 22 2008 13:22
Umi no Ossan → iristella
Δεν καταλαβες ακομα;;;;Τελικα η εισαι πολυ αθωα η το παιζεις αθωα
χεχεχεχε
Jul 22 2008 13:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed