Jump to content

Community Status Updates

Photo

red pyramid → Petran79

Πάντως και το άλλο βιβλίο, του Βιάν, είναι εξαιρετικότατο. Πραγματικά αξίζει με τα χίλια να το διαβάζεις, πιστεύω θα νιώσεις και πάλι αυτές τις εφιαλτικές στιγμές
Jul 22 2008 23:35
Photo

GkLoc → anime-dono

Amv hell??? im Confused,Δωσε μου κανενα Link στο profil μου, Επισης,Ωραιο avatar k Profile Picture!!^^
Jul 22 2008 23:34
Photo

anime-dono → GkLoc

Εχεις δει κανενα απο τα amv hell:hmmm:
Jul 22 2008 23:26
Photo

iristella → GkLoc

Δεν ειχε yaoi περιεχομενο η σκηνη.... Παραβολη ηταν.... Σε στυλ του Χριστου που πλενει τα ποδια του Ioυδα. Για μενα εξακολουθει να εχει ενδιαφερον. Οπως θα δεις ο L αν και νεκρος θα συνεχισει να εχει τεραστια επιρροη πανω στον Light..... Σε εκεινη την στιγμη που λες που γελαγε διαβολικα ο Light ειχα παθει σοκ. Απο την μια ελεγα ενταξει ειναι απιστευτος που το καταφερε !!!!! Και απο την αλλη θρηνουσα τον L! Η απολυτη παρανοια που λεμε....... Εμενα μεγαλη εντυπωση μου ειχε κανει και ο "αθωος" Light..... Θυμασαι που σου ελεγα την τραγικη ειρωνεια? Οτι χωρις DN Με τον L θα ηταν πραγματικα αχωριστοι και θα συμπληρωναν ο ενας τον αλλο. Και η πλακα ειναι οτι ο Light την ειχε λυσει την υποθεση με την μια και πριν ανακτησει τις μνημες του ειχε συμπερανει οτι αυτος ηταν ο Κira και ας μην το θυμοταν........
Jul 22 2008 23:22
Photo

tsintori → Phantom Duck

Xρόνια πολλά Phantom, να τα εκατοστήσεις.
Jul 22 2008 23:21
Photo

anime-dono → GkLoc

No pro
Jul 22 2008 23:20
Photo

GkLoc → anime-dono

Ευχαριστω πολλυ ρε,Θα το αρχισω μετα μολις τελειοσω One Piece!! thanks και παλι,,,,,,,
Jul 22 2008 23:19
Photo

GkLoc → iristella

Λοιπον,Φαινεται οτι βλεπεις το avatar μου!!!(ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ) Λοιπον,οσον αφορα την σκηνη στην σκαλα,μου φανηκε Πολυ Gay Scene(Χωρις πλακα) Που ξερεις,Ισως ο L να τον γουσταρε(πλακα κανω,Μην με δειρεις) Ναι,Οταν ειδα την σκηνη τα επαιξα,ηταν αδικο να τελειωσει ετσι,τωρα δεν εχει τοσο πολλυ ενδιαφερον οσο πριν! Επισης,Τελικα αργησα ομως συμπαθησα τον L,Ομως για να μην το κραταω μεσα μου,δεν με πηρε και πολλυ απο κατω που Shine..... Αφου μιας και ημουν με το μερος του Light,χαρηκα καπως και λιγο(ειδικα οταν γελουσε παρανοικα),Ομως δεν επρεπε να τον τελειωσουν ετσι τον χαρακτηρα,δεν αξιζε!!! Παω στο DN thread να γραψω εντυπωσεις απο ολα τα επισοδια που ειδα σημερα(ομως με αυτα που εγιναν,Μου φαινεται τα πιο πολλα τα ξεχασα!)
Jul 22 2008 23:18
Photo

anime-dono → GkLoc

Για Haruhi [url=http://www.torrentreactor.net/torrents/519590/a-f-k-The-Melancholy-of-Haruhi-Suzumiya-1-14][a f k ] The Melancholy of Haruhi Suzumiya 1-14 - Torrent Reactor NET[/url]:thatsit:
Jul 22 2008 23:16
Photo

anime-dono → GkLoc

Τοτε και οι δυο μας κανουμε lame jobs οσον αφορα τα amv . Οσο για το haruhi δεν θυμαμαι απο που βρηκα το torrent αλλα αμα θες κοιταω και θα σου πω σε λιγο.
Jul 22 2008 23:12
Photo

iristella → GkLoc

Ειδα το ποστ σου στο DN thread....... Εφτασες εκει ε????? Γαματο επεισοδιο ομως..... Ιδιως η σκηνη στην σκαλα με το foot massage ηταν τελεια......και εκει που ο L κλεινει τα ματακια του.... (οταν το ειχα δει εμεινα *******.... Το ειδα αλλη μια φορα για να το πιστεψω και μετα εριξα το κλαμα της ζωης μου) LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Jul 22 2008 23:08
Photo

donald13 → GkLoc

What can i say... Once a Pirate, always a Pirate!!!!!!!!!
Jul 22 2008 22:28
Photo

GkLoc → donald13

Yatta!!! Donald Is On The Kaizoku Side Again!! Και παλι,τα σπαει το Avatar!
Jul 22 2008 22:08
Photo

GkLoc → Azixel

Λοιπον Οριστε Η Απαντηση Στην ερωτηση Σου@@!
Jul 22 2008 21:46
Photo

Azixel → GkLoc

Ναι ε? Ε νταξει τοτε θα το ξαναδω απο την αρχη ^_^ Το user name μ ειναι το ονομα του Nobody μ Eliza+X+anagram= Azixel ;D Btw εχεις msn? O.o
Jul 22 2008 21:40