Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → jeffhardy

Eυχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!!!!!!!! (Btw βλεπω απο κατω οτι και εσενα προσπαθει να σε στρατολογησει ο Zoro στο Berserk ε?????? Xaxa Τι μου θυμιζεις τωρα.... Puck FTW!!!!!!!!!!!)
Jul 24 2008 10:50
Photo

endless_inspiration → GkLoc

καλα πορωση με τον Light;;;;;;; σε πιο επ. εισαι;;;;
Jul 24 2008 09:25
Photo

endless_inspiration → °•πίΟu-πίΟu•°™

ok την εβαλα στο album!!!!!!!!!!! βουτα τη...........
Jul 24 2008 09:20
Photo

Sunabouzu → zade

offcourse aniki:riiight: ολοι οι οπαδοι του Suna ειναι αδελφια!!!!!!:hahaha:
Jul 24 2008 05:03
Photo

GkLoc → iristella

Τhanks για τα καλα λογια για avi k profile picture@@!! Καληνυχτα Iri-Cwaaaan~~και αυριο που θα το τελειωσω θα μπορεσουμε να μιλησουμε πιο ελευθερα!!! Και παλι Ονειρα Γλυκακια!!!
Jul 24 2008 04:58
Photo

jeffhardy → iristella

hope i can learn about/from you γιατι φαινεσαι ενδιαφερον ατομο :)
Jul 24 2008 04:06
Photo

iristella → GkLoc

Οπως τα λες..... ο μπασταρδος ο Near δεν λες τπτ..... Και εγω μια δεν τον πηγαινα κακο ψοφο να χει... Στην ουσια πανω στα στοιχεια του L Πατα δεν κανει και πολλα καινουρια πραγματα.... Την τελευταια σκηνη παντως εκει που πεφτουν οι τιτλοι τελους προσεξε την με τον Light..... Θα σου σχολιασω πανω σε αυτο αυριο που θα το εχεις τελειωσει.... Παντως οταν το ειχα τελειωσει εγω ειχα σοκαριστει πραγματικα. ΤΟ ειχα δει μεσα σε 3 - 4 μερες την πρωτη φορα και ειχα παθει! Την εικονα που εχεις στο Profil σου την Wallpaper αυτην την στιγμη(ακριβως την ιδια ομως)..... Οσο για το avi Που εχεις μονο το βλεμμα το δολοφονικο που εχει ο Light με κανει και ανατριχιαζω.... Παρα πολυ καλο μπραβο.... Λoιπον σε καληνυχτιζω για να χορτασω λιγο υπνο γιατι αυριο εχω παρασταση (κοινωνικη υποχρεωση δλδ) η οποια θα με κρατησει ξυπνια ολη την νυχτα και πρεπει να μαζεψω δυναμεις..... Τα λεμε αυριο λοιπον Byeeeee
Jul 24 2008 03:55
Photo

GkLoc → iristella

Λοιπον,To Naruto Ναι,Εχω να πω οτι μου αρεσει πολυ πιο πολυ απο πριν,Και εχει πολυ φαση τωρα,Που εμφανιστηκαν και οι υπολοιποι Μαθητες Εχει πολυ πιο πολυ φαση απο πριν!!! Ο Sasuke πιο πολυ απο πριν παντως μου αρεσει,αλλα παλι ειμαι με Naruto Side,Αν και ο Sasuke μαρεσει τωρα και αυτος καπως,Αν δεν ηταν τοσο Ψωνιο,Μπορει να μου αρεσε πιο πολυ!!! Επισης,Λογικο Ειναι Ο Light να Νιωθει Ακομα τον L,μιας και ο Near ειναι Succesor του L,κι ειναι σχεδον ιδιος με L,ομως το Μπασταρδι καταφερε και τα βρηκε ολα Αμεσως(Σαυτο Βοηθησαν και οι κασσετες του L)Kαι Παλι Τα Ιδια,Ολοι Παλι Να Πιστευουν Οτι Ο Kira ειναι ο light.....Ποσα κι αλλα πρεπει να κανει ο ανθρωπος να Ξεφυγει πια???Παντως εχει ενφιαφερον παλι τωρα,Και ανυπομωνο να το τελειοσω αυριο...>>>>@@>> Αντε,Και να καλοσωρισουμε τον Marimo οπως πρεπει!!!
Jul 24 2008 03:47
Photo

iristella → jeffhardy

Ευχαριστω πολυ για το request!!!!!!!!!
Jul 24 2008 03:45
Photo

jeffhardy → moutzah3d1n

thanks for the request fellow nakama ^^
Jul 24 2008 03:42
Photo

iristella → GkLoc

Εκφραση ειναι....... Σαν να σου λεω περιπου "δωσε βαση"..... Τις τουρτες εχω αρχισει και τις ψαχνω οπως επισης και εικονιτσες με τον Marimo σε Party φαση......... Σκοπευει να μου απαντησει και στο Misa thread ο αθεοφοβος..... Γι αυτο λεω οτι με το που θα ερθει θα ξαναζωντανεψουμε παλι. Θα ειναι και η Ori chan...... Σταχτη θα το κανουμε παλι το op group......... Ειδα και αυτα που εγραφες στο naruto thread.... Πολυ χαιρομαι που σου αρεσει τοσο πολυ.... Κριμα που δεν συμπαθεις τον Sasuke ομως (απο τις αδυναμιες μου) Αν και κατι μου λεει οτι μετα θα τον συμπαθησεις αν κρινω απο τα γουστα σου σε χαρακτηρες....... Μετα γινεται ακομη καλυτερο και με πιο πολυ αγωνια το Naruto..... Oσο για το DN μια ερωτηση..... Παρατηρεις οτι παρα το γεγονος οτι ο L δεν υπαρχει πια ποσο πολυ τον σκεφτεται ο Light και ποσο δεσμευεται απο αυτον ακομη?
Jul 24 2008 03:38
Photo

GkLoc → iristella

Ναι Μεσα Ειμαι για παρτακι,Θα Φερουμε Γλυκα και τουρτες(Δικος σου τομεας) Θα Φερω τον Eminem παλι....... Θα του πω την περιφημη ιστορια με τον Golden Warrior!!xDDDD!!! Παντως κατι θα βρουμε οταν ερθει!! Επισης,Τιε Ενοεις Που Εισαι???
Jul 24 2008 03:32
Photo

iristella → GkLoc

Χεχε το εχω προσεξει......... Βασικα οντως ο Zoro ειναι σημαντικο στοιχειο του Forum.... EΙναι και η εποχη τετοια ομως που φυγανε ολοι μαζι...... Που εισαι? την παρασκευη να του κανουμε παρτυ που θα γυρισει ε?????? Προσπαθω να βρω κατι καλο για ιστορια αλλα εκει ειναι μαλλον ο δικος σου τομεας...... Θες να οργανωσουμε κατι?
Jul 24 2008 03:25
Photo

GkLoc → iristella

Μακαρι ο Marimo α γυρισει,Εχεις Προσεξει Οτι Μολις εφυγε Επεσε Ο Ρυθμος του Forum κατα Πολυ!>!>!>!>!?
Jul 24 2008 03:20
Photo

iristella → GkLoc

Mπορει σημερα το βραδυ..... Αλλα πιο πιθανον απο παρασκευη......... Ισως γινει και κανα θαυμα και μπει λιγο το απογευμα....
Jul 24 2008 03:14