Jump to content

Community Status Updates

Photo

cheery girl! → Ioanna-chan

Thanks για τα animes θα προσπαθησω να τα δω ΟΛΑ!!!!!Αρχισα το kamisama kazoku,μπορω να πω οτι μ'ερεσει αρκετα!!!!Ειμαι στο επεισοδειο με την κοπελα στην αναπηρικη καρεκλα και την φιλη της που σκοτωθηκε στη γεφυρα.......Απλα ειναι λιιγο περιεργο anime,(απο αποψη χαρακτηρων κυριως!)Ενω εχει πολυ ομορφο σεναριο και πετυχημενα νοηματα,μου την σπαει που οι γονεις του samatarou ειναι τοσο αλλοκοτοι και που υπαρχουν καποιοες hentai σκηνες.... Γενικα προτιμω τα ''κλασσικα'' animes με ποιοτητα και αγαπη!!!!!Σαν την cardcaptor sakura και το shugo chara!!!!Οπου ξερεις υπαρχει ενας πρωταγωνιστης η μια πρωταγωνηστρια,με δυναμεις η οχι,που εχει αναλαβει να εκπληρωσει καποιο σκοπο...γενικα θελω να υπαρχει δραση,πολλες ερωτικες σκηνες,λιγο μπερδεμενη υποθεση καμια φορα,αλλα normal οικογενεια και φιλοι.....και ποιοτητα....ξερεις κλασσικα,οχι-πονηρες σκεψεις και εξαλα ρουχα κ.τ.λ.π.....!!!!!!Ακομα αν το ανιμε μπορει να με συγκινησει ακομα καλυτερα.... Να μια λιτσα με τα αγαπημενα μου animes για να καταλαβεις το γουστο μου... 1)Cardcaptor sakura 2)Full moon wo sagashite 3)Bokura ga ita 4)Tokyo mew mew 5)mermaid melody 6)Kamikaze kaitou jeanne 7)Fruits basket 8)Ginban kaleidoscope 9)Daa daa daa! 10)Kamichama karin 11)Sailor moon 12)Shugo chara 13)D.N angel 14)Call dr.rin! 15)Peach girl 16)Αishiteruze baby και πολλα πολλα αλλα τα οποια δεν μου ρχονται τωρα!!!!!! Ακομα εχω ενα κακο....Αν στο anime που βλεπω δεν υπαρχει ουτε ενα φιλι,παθαινω κριση!!!!!!!Αυτος ειναι κι ο λογος που δεν εχω ξεκινησει ακομα το gakuen alice και το kirarin revolution,που ειναι απολυτα του γουστου μου.......διοτι οι πρωταγωνιστες πανε δημοτικο και παρολο που αγαπιουνται δεν γινεται τιποτα.....ασε.....:nanana: Ερωτηση!Γιατι στα καλυτερα αnimes οι πρωταγωνιστες πανε δημοτικο,η μολις τελειωσαν το δημοτικο???????Μου λες???? Οσο απο γουστο,δεν μ'αρεσουν καθολου τα ''κακα'' αγορια.....Τα κακα αγορια ειναι αυτα που εχουν ενα υπεροπτικο υφακι ολη την ωρα,θελουν να το παιζουν ωραιοι και εξυπνοι και καμια φορα ειναι και peverts!!!!!(βλεπε τον pierre απο το shugar shugar rune!)Τα anime boys που μ'αρεσουν χωριζονται σε 2 κατηγοριες! 1)Στους πλακατζηδες!Ξερεις σε αυτα τα αγορια με θρασος και ενα ταιραστιο χαμογελο!!!Που πηραζουν εντονα αυτη που γουσταρουν,εχουν καλη φημη στο σχολειο,ομως συνεχιζουν να κυνηγουν αυτη που τους αρεσει!Που πετουν πετυχημενες ατακες και πετυχαινουν αυτο που θελουν!Ομως παρολ'αυτα ειναι καλα παιδια,ετοιμοι να σε ακουσουν και να προσφερουν την βοηθεια τους!!!!!Σαν τον kukai απο το shugo chara,τον kippey (απο το aishiteruze baby),τον kazuki απο το la corda d'oro,τον chiaki απο το kamikaze kaitou jeanne,τον ryou απο το tokyo mew mew και τον Okayasu απο το peach girl!!!!!!Πραγματικα ειναι οι αγαπημενοι μου!!!!!!!Δες τα animes και θα καταλαβεις........ 2)Σε αυτους που ειναι ομορφοι και εχουν καλη φημη,ομως κρυβουν τα αισθηματα τους και πισω τους υπαρχει συνηθως μια πληγωμενη ιστορια.....Ξερεις,αυτους που βοηθανε τους ανθρωπους αλλα δεν το παραδεχονται και οταν τους φερνεις σε δυσκολη θεση κοιτανε το ταβανι....σε αυτους που φερουν ενα λυπημενο χαμογελο στα χειλη τους....ολη την ωρα....οπως ο ikuto απο το shugo chara, ο kyo απο το fruits basket, ο shaoran απο το cardcaptor sakura, ο yue απο το cardcaptor sakura,ο takuto απο το full moon wo sagashite....αχ,ειδηκα ο ikuto! Γενικα επιβαλεται το anime boy να ειναι ομορφο και hot!!!!!! Ακομα δεν μπορω ναπω οτι μ'αρεσουν τα ''καλα'' παιδια η οι σοβαροι οπως o tadase απο το shugo chara η ο yukito και o toya απο το cardcaptor sakura η ακομα ο toji απο το peach girl και ο Tsuchiura απο το la corda doro!!!!!!!!Οχι με τιποτα!!!!! Ο Kazune βεβαια αποτελει εξαιρεση....δεν ξερω γιατι.....κατι στη φωνη του με επιρεαζει θετικα νομιζω!:blush2:!!!!! Α,και γενικα προτιμω τα ''μεγαλου μηκους'' ανιμες,διοτι πολυ απλα,ειναι πιο απολαυστηκα και κατανοεις τον ψυχικο κοσμο των χαρακτηρων περισσοτερο.......
Jul 24 2008 15:11
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

oxi de "lew".. ...ETSI einai! ti na kanoume kapoia pragmata einai autonohta muahahaha xD maresei h prof pic kai to avatar p exc twra.. polu kaluterh apo thn prohgoumenh me ekeinon ton asximo agrian8ropo :P
Jul 24 2008 15:00
Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Πολυ Πετυχημενο!!!! :respect::respect::respect::respect: Λες ε???Μαλλον αυτο θα ηταν!!:hahaha:xDD
Jul 24 2008 14:56
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → endless_inspiration

arigatou gozaimasu :D
Jul 24 2008 14:56
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

oxi enta3ei mhn pas. den exc kapoio problima sta matia sou.. einai h omorfia mou pou c 8ampwse muahahahahahaha xD
Jul 24 2008 14:54
Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

ΛΟΛ,:oo: Καλα,Τεσπα!!!:hahaha: (Παω Οφθαλμιατρο τωρα,Τα λεμε)xDD
Jul 24 2008 14:52
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

xaxa ευχαριστω! αλλα δεν ηταν καθρεφτης :PPPP
Jul 24 2008 14:50
Photo

Daf_Chan → Sorafin

:erk:pff.kaaaala.den tha pw tpt allo.:warning:[COLOR=Red]KSEREIS esy.[/COLOR]:warning:
Jul 24 2008 14:33
Photo

GkLoc → endless_inspiration

[B]"L FTW..........." :erk::erk: [/B]Ναι,με εχουν προειδοπειηση και κατι φιλοι μου οτι στο τελος πεφτει πολυ κλαμα,Θα προσπαθησω να αντεξω ομως!!:tensai: επισης........... [B]Light FTW [/B]:hahaha:See Ya around!!
Jul 24 2008 14:01
Photo

endless_inspiration → GkLoc

καλα ναι τελειωνει η πορωση σε 4επ. ..... μην κλαψεις (για)σ(το) τελος....(δεν λεω τιποτα):wis::wis::wis: [B]L FTW...........[/B]
Jul 24 2008 13:57
Photo

GkLoc → endless_inspiration

τρελη πορωση δεν λες τιποτα,εχω παθει ψυχωση!!*I Want To kill Someone* Εχω φτασει στο 33,σημερα θα την τελειοσω,ΑΑΑχ,Δεν θα μου πολυαρεσει η στιγμη που θα τελειωσει,αλλα δεν πειραζει,Εφοσων Light Wins,No problem@!!
Jul 24 2008 13:52
Photo

1oneiromono → JiMi-ClouD-

τι νεα ??τελειωσες με τα καλοκαιρινα μαθηματα?? παω στοιχημα οτι εχουν πλακοσει οι τουριστριες τετοια εποχη στις παραλιες (hehe)
Jul 24 2008 13:18
Photo

1oneiromono → Seraphimon-T.K.

τι νεα ρε συ? καιγεσε με το ναρουτο?? μολις διαβασα τα δυο τελευταια μανγκα ναρουτο(γτ ειχα ψιλοβαρεθει ),δν γινεται και τπτ σπουδαιο...
Jul 24 2008 13:15
Photo

1oneiromono → iloveL

ελα ρε τι σε ενοχλη στον Near ,μια χαρα παλικαρι ειναι δν ειχα ιδεα ποιοι ηταν αυτοι που καναν το op toy death note 1st season kai ed ,μονο τους mad house ηξερα που δν με ξετρελαναν
Jul 24 2008 12:57
Photo

Umi no Ossan → moutzah3d1n

thanks για το request !!!!!
Jul 24 2008 11:12