Community Status Updates
hakura → tsintori
[B][COLOR=Purple]η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω απο ποιο ειναι ...μια φιλη μουστειλε την φωτο και μαρεσε....σκεφτηκσ οτι αν την βαλω για avatar ισως καποιος ηξερε απο ποιο anime ειναι.
φχαριστω πολυ παντως!!!!!
[/COLOR][/B]
Jul 23 2008 19:41
red pyramid → himawarinosekai
The president otaku???? Blasphemyyyyyyy!!! This is madness!!!
[url=http://www.youtube.com/watch?v=P8n1iIwqyk4]YouTube - George W. Bush Anime[/url]
Jul 23 2008 18:35
PreToRiaN → Enemy Of Reality
damien DONT worry gia thn asitikh skempa mou.8elw guro sta 100 kila akoma gia na ftasw sthn kathgoria tou alkh , kai exw akoma 5-6 xronia mexri tote :p
Jul 23 2008 18:25
PreToRiaN → s0litarius
an kai den 8umamai ti akrivws eixa grapsei sto sugekrimeno topic , thanks gia to comment kai to friend invite.Apla epeidh einai anime forum kai exoume polous pou psofane gia parekshghsh sunh8ws se tetoia 8emata den postarw entona thn apopsh mou . An eisai apo 8essalonikh 8a xarw na ta poume apo konta sto epomeno meeting. :)
Jul 23 2008 18:22
Erisadesu → red pyramid
mou exeis leipsei puramidako mou :(
episis.. poios einai autos? [url=http://georgekollias.com/forum/showthread.php?t=243]European Tour 2008 Dates!!! - George Kollias Forums[/url]
Jul 23 2008 18:04
GkLoc → Kenny
Nαι το καταλαβα,οτι ηταν να παθω το επαθα!*Sniff Sniff*
Τουλαχιστον σημερα το τελειονω,(Και καλα,Σημερα βρηκε να το γραψει ο αλλος)
Ε,Ρε τυχη!!
Jul 23 2008 18:01
°•πίΟu-πίΟu•°™ → endless_inspiration
πως περασα? χεσε μεσα περασα ηταν πολυ κουραστικα και στο τελος γειωθηκα... μου λειψαν οι στιγμες ως κατασκηνωτρια κι οχι ως ομαδαρχισσα. demo... δε μετανιωσα..
τεσπα. μινατο ναμικαζε για Prof pic??? τον 2ο αντρα μου? ε? Ε? Ε? ε? SHINEEEEE!!!
ps κανε upload αυτη την πικ στο album γτ μ αρεσει XD
Jul 23 2008 18:00
Kenny → GkLoc
GkLoc, το όνομα του social group είναι Death Note [B](SPOILERS INSIDE)[/B]. Εννοείται ότι θα μιλάνε ανοιχτά για ending spoilers. Τα θες και τα παθαίνεις. Δες πρώτα όλο το anime και μετά μπες εκεί.
Jul 23 2008 17:57
Nightwalker → GkLoc
Ok, όταν έρθεις πες μου να κανονίσουμε κάτι. Εγω δουλεύω κιόλας, γι' αυτό θέλει λίγο προγραμματισμό.
Jul 23 2008 17:30
GkLoc → anime-dono
ΟMG,ηταν πολυ τεραστια και δεν μπορουσα να τα κατεβασω(Διοτι ο πυολογιστης αυτην την στιγμη ειναι μουφα)
Ολα τα επεισοδια dragonball Z τα πηρα απ'την Αλυσιδα του Forum,αμα μπεις τωρα,θα σου ερθουν πολυ νωρις!
Jul 23 2008 17:01
anime-dono → GkLoc
btw μου ειχες πει οτι εχεις ολα τα dbz. Απο που τα κατεβασες???
Jul 23 2008 16:58
anime-dono → GkLoc
Hi I was in the neibor και ειπα να πω ενα για και να σε ρωτησω αν ειδες τελικα κανενα AMV Hell :hi:
Jul 23 2008 16:53
GkLoc → Nightwalker
Γιωργο,Τ αλλο μου ειναι λιγο ιταλοπαραξενο.xDDDDDD!!
Eσενα????
btw,Ακομα λυκειο πας???Η τελιωσες???
Παντως να συναντηθουμε καπου αμα ειναι!
την αλλη εβδομαδα ερχομαι Αγιο εγω!
Jul 23 2008 16:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed