Jump to content

Community Status Updates

Photo

hakura → tsintori

[B][COLOR=Purple]η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω απο ποιο ειναι ...μια φιλη μουστειλε την φωτο και μαρεσε....σκεφτηκσ οτι αν την βαλω για avatar ισως καποιος ηξερε απο ποιο anime ειναι. φχαριστω πολυ παντως!!!!! [/COLOR][/B]
Jul 23 2008 19:41
Photo

Daf_Chan → Sorafin

:cry5:[COLOR=Indigo][I]μια ζωη εξαφανίζεσαι[/I].[/COLOR]:oo:
Jul 23 2008 18:54
Photo

red pyramid → himawarinosekai

The president otaku???? Blasphemyyyyyyy!!! This is madness!!! [url=http://www.youtube.com/watch?v=P8n1iIwqyk4]YouTube - George W. Bush Anime[/url]
Jul 23 2008 18:35
Photo

PreToRiaN → Enemy Of Reality

damien DONT worry gia thn asitikh skempa mou.8elw guro sta 100 kila akoma gia na ftasw sthn kathgoria tou alkh , kai exw akoma 5-6 xronia mexri tote :p
Jul 23 2008 18:25
Photo

PreToRiaN → s0litarius

an kai den 8umamai ti akrivws eixa grapsei sto sugekrimeno topic , thanks gia to comment kai to friend invite.Apla epeidh einai anime forum kai exoume polous pou psofane gia parekshghsh sunh8ws se tetoia 8emata den postarw entona thn apopsh mou . An eisai apo 8essalonikh 8a xarw na ta poume apo konta sto epomeno meeting. :)
Jul 23 2008 18:22
Photo

Erisadesu → red pyramid

mou exeis leipsei puramidako mou :( episis.. poios einai autos? [url=http://georgekollias.com/forum/showthread.php?t=243]European Tour 2008 Dates!!! - George Kollias Forums[/url]
Jul 23 2008 18:04
Photo

GkLoc → Kenny

Nαι το καταλαβα,οτι ηταν να παθω το επαθα!*Sniff Sniff* Τουλαχιστον σημερα το τελειονω,(Και καλα,Σημερα βρηκε να το γραψει ο αλλος) Ε,Ρε τυχη!!
Jul 23 2008 18:01
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → endless_inspiration

πως περασα? χεσε μεσα περασα ηταν πολυ κουραστικα και στο τελος γειωθηκα... μου λειψαν οι στιγμες ως κατασκηνωτρια κι οχι ως ομαδαρχισσα. demo... δε μετανιωσα.. τεσπα. μινατο ναμικαζε για Prof pic??? τον 2ο αντρα μου? ε? Ε? Ε? ε? SHINEEEEE!!! ps κανε upload αυτη την πικ στο album γτ μ αρεσει XD
Jul 23 2008 18:00
Photo

Kenny → GkLoc

GkLoc, το όνομα του social group είναι Death Note [B](SPOILERS INSIDE)[/B]. Εννοείται ότι θα μιλάνε ανοιχτά για ending spoilers. Τα θες και τα παθαίνεις. Δες πρώτα όλο το anime και μετά μπες εκεί.
Jul 23 2008 17:57
Photo

GkLoc → Nightwalker

No Prob Man,see ya then!
Jul 23 2008 17:31
Photo

Nightwalker → GkLoc

Ok, όταν έρθεις πες μου να κανονίσουμε κάτι. Εγω δουλεύω κιόλας, γι' αυτό θέλει λίγο προγραμματισμό.
Jul 23 2008 17:30
Photo

GkLoc → anime-dono

ΟMG,ηταν πολυ τεραστια και δεν μπορουσα να τα κατεβασω(Διοτι ο πυολογιστης αυτην την στιγμη ειναι μουφα) Ολα τα επεισοδια dragonball Z τα πηρα απ'την Αλυσιδα του Forum,αμα μπεις τωρα,θα σου ερθουν πολυ νωρις!
Jul 23 2008 17:01
Photo

anime-dono → GkLoc

btw μου ειχες πει οτι εχεις ολα τα dbz. Απο που τα κατεβασες???
Jul 23 2008 16:58
Photo

anime-dono → GkLoc

Hi I was in the neibor και ειπα να πω ενα για και να σε ρωτησω αν ειδες τελικα κανενα AMV Hell :hi:
Jul 23 2008 16:53
Photo

GkLoc → Nightwalker

Γιωργο,Τ αλλο μου ειναι λιγο ιταλοπαραξενο.xDDDDDD!! Eσενα???? btw,Ακομα λυκειο πας???Η τελιωσες??? Παντως να συναντηθουμε καπου αμα ειναι! την αλλη εβδομαδα ερχομαι Αγιο εγω!
Jul 23 2008 16:21