Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
nai?? kai giati mou 3efygan? giati osoi exo dei einai aaaasximoi kai gia auto den me empnei to one piece na to 3ekinhso... opos episis kai giati to vrisko geloio na exoun dynameis opos h dynami tou lastixou klp...
pou phgan ta NINPOUUU oeo?
Jul 24 2008 16:47
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Οι πιου πιου δεν ειναι ολοι ασχημοι απο το one piece........... Πχ oι Zoro και Sanji Και ********* τα αγορακια ειναι ε!!
Jul 24 2008 16:44
Melkor → Seraphimon-T.K.
μαλιστααααα
καλα και εγω.
ναι πανε, γτ μετα δεν θα βρισκεις
Jul 24 2008 16:43
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
ποιος χαρακτηρας ειναι και απο ποιο ανιμε? απο το one piece φανταζομαι που ειναι ολοι ασχημοι :P
και βεβαια το ναρουτο ειναι πολυ καλο δεν ειναι στην τυχη στα 3 κορυφαια σονεν! σε ποιο επεισοδειο εισαι??
και οντως εχει κατι κομματια μεσα.... (βλεπω μπηκες στο νοημα "σαν κι εμενα καμια LOLOL") και οχι μονο απο γυναικες... γενικα το ναρουτο ειναι πολυ καλοσχεδιασμενο δηλαδη βλεπω bleach τωρα και παρατηρω πως ολοι ο χαρακηρες εχουν αιχμηρο σαγονι 3ερεις ρε παιδι μου σαν γωνια.. ενω του ναρουτο πλησιαζουν πιο πολυ στο real thing... αυτο που παρατηρησα επισης στο Bleach ειναι οτι εχει πιο πολλες fun φασεις απο οτι το ναρουτο αλλα το ναρουτο εχει μεγαλυτερη πλοκη και σε εχει σε ενδιαφερον (εκτος απο κατι εκνευριστηκα fillers :@ :@)
Jul 24 2008 16:40
Seraphimon-T.K. → 1oneiromono
Ναι οντως δεν γινετε τιποτα το σπουδαιο...Παρ'ολα αυτα το ενδιαφερον μου το κρατανε σε καλα επιπεδα... Τωρα με το ναρουτο,ειναι μονο ενα ντεμο,δεν εχει Σασουκε μεσα...οποτε καταλαβαινεις ΧΡ (αν εννοεις το video game φυσικα ΧΡ)
Jul 24 2008 16:39
Seraphimon-T.K. → Melkor
Μια χαρα,εσυ?
Ααα~χ,δυστυχώς κρατανε το ιδιο επιπεδο και οι αλλοι... Όσο για διακοπες θα παω Ρόδο,αλλα καποια στιγμη πρεπει να παω να βγαλω τα εισιτήρια,γιατι με βλεπω να μενω Αθηνα στο τελος ΧΡ
Jul 24 2008 16:37
Matsu → Kenny
Ευχαριστω κεννακο! Ευελπιστω κι εγω να μου βγει σε καλο, αλλα δεν γινοταν να συνεχιστει η κατασταση οπως ειχε...και προκειμενου να μεινω ετσι για οσο ειμαι στην εταιρια, καλυτερα να φυγω καταληγοντας σε μερικα πραγματα που επρεπε να δειξω.
Αντε γυρνα πισω να μπαινεις μσν!!!
Jul 24 2008 16:13
Melkor → Seraphimon-T.K.
man, τι γινεται?
εχω καιρο να ασχοληθω με τα 2 μεγαλα shonen, αλλ απο οτι ειδα κρατατε το επιπεδο
διακοπες παιζουν?
Jul 24 2008 16:13
endless_inspiration
αυριο παω διακοπες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και επιστρεφω την τριτη.......
Jul 24 2008 15:53
GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™
Χαχα,Πολυ Λολικο το ημερολογιο Ενος EMO!!!!:hahaha:
Οi,αυτος με την μεγαλη μυτη ειναι Απ'τους αγαπημενος μου χαρακτηρες!!!:chigau:
Και οχι και αγριανθρωπος,Ο μεγαλυτερος Φοβιτσιαρης Ολων των εποχων ειναι!!:congrats:
:hahaha::hahaha:
Τελικα Naruto εχι πολυ φαση,το αδικησα το Anime,τωρα μου αρεσει Παρρα Πολυ,Και εχει μεσα κατι Θυληκα!!!:nbleed::nbleed:(σαν εσενα Καμμια Ομως!):oo:xDD
Jul 24 2008 15:50
Matsu → Sponis
Erisabetsu said-ennoeis tote pou to kaname proti fora?
:oo: :oo: :oo: :oo: :oo: :oo:
:erk: :erk: :erk: :erk: :erk: :erk:
:mador2: :mador2: :mador2: :mador2: :mador2: :mador2:
:madtodeath: :madtodeath: :madtodeath: :madtodeath: :madtodeath: :madtodeath:
:run: :run: :run: :run: :run: :run:
:deadga6: :deadga6: :deadga6: :deadga6: :deadga6: :deadga6:
:bye2:
Jul 24 2008 15:48
Ame Warashi → momO
np :) ti kaneis?na rwtisw kati,i eikona sto profile apo poio anime einai? :) m kinise to endiaferon...
Jul 24 2008 15:39
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
Gaara of the Desert/sand σημαινει xD
εναν με μεγαλη μυτη λεω...
μuahahahaha βρηκα και καλα μια σελιδα απο το ημερολογιο ενος emo hahha τραγικο!!!
Jul 24 2008 15:33
GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™
"me ekeinon ton asximo agrian8ropo "
Ποιον Ενοεις???
Εναν με πρασινο μαλλι,ή εναν με Μεγαλη Μυτη???
Παντως ναι,και εμενα μαρεσει πολυ αυτη εδω,μιας και ειναι ο Kami Light!!!
Eσυ απ'την αλλη,Πορωμενη με Gaara βλεπω!!btw,"Sabaku no Gaara",τι σιμαινει???
Και Αφου βρηκαμε τον λογο του προβληματος μου,Αλλαξε avatar!!!(Just Kidding)
Jul 24 2008 15:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed