Community Status Updates
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Yo, what's up. Να σου πω... στο bleach έχεις ακούσει τη λέξη bankai;
Jul 25 2008 00:05
GkLoc → iristella
iristella sorry!!!
πηγα να διαβασω το σεντονι σου,Ομως δεν μπορεσα!!
Παραιτουμαι!!
Jul 24 2008 23:36
1oneiromono → Seraphimon-T.K.
ελεγα γενικα για το ναρουτο (το παιχνιδι,το μανγκα ,,,).Τεσπα να σε ρωτησω καποια πραγματα μια που ειπες για τα video-game :
-στο ναρουτο accel 2 (το ξαναποιασα λιγο γτ βρικα κατι παιδια narutards XD) ,γινεται να ξεκλιδωσεις αλλους βοηθους για καθε παιχτι(πχ ο ναρουτο να συνεργαζεται με τον σασκε?)γτ εχει ερωτηματικα στα διπλανα κουτακια οταν διαλεγεις βοηθο
-για το naruto storm πως ηταν το demo καλο ??χρονικα εξελισεται μεχρι την μεση του chunnin exam?
-(αυτο δν εχει καμια σχεσει με τα video games)δν σου την σπαει οταν αρχιζουν να κραζουν τον σασκε (γενικα )χρησιμοποιοντας ακειρα επιχειρηματα(πχ emo)??δν μποροω ολη αυτη την φανατιλα στο οποιο στο τελος ολοι οι διαφοροι φαν καταληγουν να συμφονουν οτι ο kishimoto γραφει αγκουρια
Jul 24 2008 23:17
cheery girl! → Raven Princess
Kοιτα διαβαζω 3 ωρες την ημερα αλλα εχω καθε μερα ιδαιτερα ενα 2 ωρο και τον υπολοιπο χρονο μου ειτε βοηθαω τη μαμα γιατι ειναι χειρουργημενη,ειτε βγαινω εξω με τις κολλητες μου διοτι τους λειπω λενε,ειτε βλεπω το amore!Εμ,ειμαι πολυ ασχολη τι να κανουμε???
Παντως θελω να περασω κτηνιατρικη στη θεσσαλονικη.....εσυ?Για που στοχευεις?
Υ.Γ Το αβαταρ μου ειναι απο το shugo chara!!!!!
Jul 24 2008 20:02
Cassiel → pink1976
Εύκολο δεν ήταν σε καμία περίπτωση καθώς ούτε είχα το ένα τελικά,αλλά ούτε και υπήρχαν εκεί που περίμενα να ήταν.Αλλά κλασσικά όταν θέλω κάτι το βρίσκω ότι και να γίνει (μάρτυρας μου η συλλογή μου από σπάνια anime & games).Οπότε σου τα έχω έτοιμα και τα δύο παιχνίδια μαζί με τους εξομοιωτές για τρέξιμο και απλές οδηγίες πως να τα τρέξεις.Τα δοκίμασα και έτρεχαν αλλά στο λέω απλά...δεν παίζονται αυτά τα πράγματα τόσο αρχαία που είναι.Χειρότερα γραφικά από Atari το ένα και όλο ιαπωνικό κείμενο το άλλο.Όπως και να έχει σου τα ανέβασα ήδη εδώ:
[url=http://rapidshare.com/files/132146491/Nausicaa.rar.html]RapidShare: Easy Filehosting[/url]
Τα λέμε:)
Jul 24 2008 19:03
Raven Princess → cheery girl!
Καλα πλακα μου κανεις????Κι εγω Γ' Λυκειου ειμαι αλλα δεν θα χασω και τα πραγματα που αγαπω απο το πολυ διαβασμα!!!!Φυτουκλακι που θες να περασεις????
Jul 24 2008 17:23
Seraphimon-T.K. → Melkor
I will! :) Ειναι πρωτη φορα που πετυχαίνω τον Ναρουτο καλυτερα απο τον Σασκε...
ΥΓ:αν θες κανε με add στο msn για να τα λεμε και απο 'κει...το εχω στο profile μου
Jul 24 2008 17:09
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
me to prasino malli den me trelane alla o 3an8os kati elege. alla ok ti na klasei autos mprosta stous 3an8oys toy naruto? einai kalos alla den 8a ekana oute miso post gia na ton klepso apo sena :P
Jul 24 2008 16:57
Seraphimon-T.K. → Melkor
Ολο λεω οτι θα ξυπνήσω πρωί (λέγοντας πρωί εννοω 11-12) αλλα παντα κατι γίνεται και αργω να πεσω για υπνο >_< Λεω το απογευμα αμα ειναι ανοιχτο το ταξιδ.πρακτορείο να παω να ρίξω μια ματια στις τιμες (που το κόβω σίγουρα 100€ μαζι με την επιστροφη)... Εσενα μαλλον για Θεσσαλονίκη σε κοβω να καθεσε μιας και θα περασει κ ο Ηλίας απο εκει ΧΡ
ΥΓ:ετοιμάζω και ενα νεο Ναρουτο fan art :P Καιρο ειχα να ζωγραφισω κατι απο ναρουτο (ασχετο) ...
Jul 24 2008 16:52
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
ο ξανθος και ο πρασινομαλλης εννοω....... Νταξει το σχεδιο ειναι διαφορετικο απο naruto bleach αλλα αυτοι οι δυο ειναι ολα ταλεφτα..... [IMG]http://www.patrizioprata.it/cutenews/data/upimages/One_Piece-Zoro.jpg[/IMG][IMG]http://i171.photobucket.com/albums/u281/NicoZoro/Sanji.png[/IMG]
Jul 24 2008 16:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed