Jump to content

Community Status Updates

Photo

attsifte D → Animesuki

Έλεος ... είμαστε απίστευτοι εμείς οι "άνθρωποι" :(
Jul 25 2008 13:37
Photo

zade → BarbasSs

Ρε βλάκα στην υπογραφή γράφεις το εξής: "ΕΚΜΕΚ για το λαμπρό μέλλον των κανιβάλ[B]λ[/B]ων" Το κανιβάλων γράφεται με ένα λάμδα . Είσαι και αρχιερέας . Τρομάρα σου
Jul 25 2008 13:03
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Οπα! :oo: Look who's online!
Jul 25 2008 12:11
Photo

Matsu → Dante80

Μπες ρε στο μσν!!!Σεριανιζεις τα φορουμ και δε μιλας!!!
Jul 25 2008 12:11
Photo

iristella → GkLoc

Xαχα!!!!!!!!! Το τελειωσες τελικα το DN!!!!!! Φανταζομαι σκηνικο.... Ενα δακρυ κυλησε ε? Ασε και εγ ειχα αφρισει με το φιναλε............ Α ρε μ****α Light στην στροφη σε εφαγε ο μπασμενος..... Το σεντονι λογικο να μην μπορεσες... μονο ο Zoro την εχει την υπομονη για κατι τετοια. Και θελει και να μου απαντησει κιολας ο αθεοφοβος....... οταν λες το σεντονι μου εννοεις οτι μονο το δικο μου δεν μπορεσες???? I feel sad... Λοιπον παω σιγα σιγα να προετοιμαστω για το welcome party (αν και το κεφαλι μου με εχει τσακισει - τι τα ηθελα το ποτα χτες)...... Be there.....
Jul 25 2008 11:46
Photo

Animesuki → attsifte D

Μα θα γινει και σε ανθρωπο!Κοιτα εδω!!!Διαβασε τι λεει!!! [url=http://linaa.pblogs.gr/2008/05/zhteitai-etoimothanatos.html]ζητείται ετοιμοθάνατος.......[/url]
Jul 25 2008 11:08
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

:hahaha: Nice vid!Πλάκα είχε
Jul 25 2008 10:45
Photo

attsifte D → Animesuki

Μακάρι να βοηθήσει το petition, αλλά αν άρχισαν από τα σκυλιά, θα πάνε σε λίγο στις μαϊμούδες και στους πιθήκους και σιγά σιγά στον άνθρωπο.
Jul 25 2008 10:42
Photo

Seraphimon-T.K. → 1oneiromono

ΑΑαα μαλιστα ΧΡ Στις ερωτησεις σου τωρα: - Ναι,Υπαρχουν και αλλοι βοηθοι. Οπως ο Σασουκε που μαζι με τον Ναρουτο εχουν συνδιασμενο τζούτσου (τσιντορι και ρασενγκαν). Μπορεις να τους ξεκλειδωσεις στο στορυ μοουντ βρσκοντας τους κλονους τους (ειναι σκορπισμενοι στο παιχνιδι,κ ειναι αυτοι που οταν τους νικας γινοντε ξυλινα ανθρωπακια του Yamato),για περισσοτερα [URL="http://www.gamefaqs.com/console/ps2/file/943122/51150"]δες[/URL] το Clone Fights στο λινκ... - Αρκετα καλο για ντεμο...Λιγο δυσκολο στην αρχη μιας και ειναι πλεον 3D kai oxi 2D,αλλα μετα απο την 3 μαχη ολα εναι μια χαρα...εμενα τουλαχιστον μαρεσε και οπτικα αλλα και στον χειρισμο (αν κ εχω μερικα παραπονακια ΧΡ). Σαν ιστορια,καλυπτει ολο το πρωτο ναρουτο,απο το επεισοδιο 1-135. - Ναι μου την σπαει πολυ ΧΡ Γιαυτο και απανταω καταλληλα μερκες φορες. Δεν ειναι τυχαιο που αυτοι που λενε οτι γραφει οτι να ναι ειναι φαν αλλης σειρας...
Jul 25 2008 10:25
Photo

Animesuki → attsifte D

Σε ευχαριστω πολυ.Θελω να βοηθησω οσο μπορω αυτα τα ζωα που υποφερουν.Ποσο μαλλον δεν θα ηθελα να ξανασυμβει τετοιου ειδους εκθεση με σκυλους που πεθαινουν απο την πεινα και την διψα ως εκθεματα.
Jul 25 2008 10:09
Photo

Cassiel → Radagast

Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς!!!
Jul 25 2008 09:40
Photo

attsifte D → Animesuki

Μπράβο για την εικόνα στην υπογραφή!!!
Jul 25 2008 09:29
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Γιατί μόλις ακούσεις αυτή τη λέξη ξεκινάνε μερικές μαμάτες μάχες. Edit: Τα σπάει κανονικά το videaki σου. Πολύ γέλιο. Και αυτά τα κυκλάκια στο username σου πως τα βάζεις;
Jul 25 2008 06:25
Photo

Adventurer → TAL

Γεια σου TAL. Κατι διαβασα σε ενα ποστ σου για Κατερινη, μηπως εισαι απο εκει; Ρωταω γιατι κι εγω ειμαι απο Κατερινη και σπουδαζω Θεσ/νικη :)
Jul 25 2008 01:28
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Ειμαι εκει που δηλητηριασανε τον Grifith.... Λοιπον εχει ο Grifith σχεση με τα τερατα που ειχε δειξει στο πρωτο επεισοδιο που σκοτωσε ο Guts;;;; Ο Akuma like που πεταξε το σπαθι στον Guts εχει σχεση με τον καραγκιοζη-δεν θυμαμαι ονομα, που σκοτωσε οταν ηταν μικρος;;;; στειλε μου msn
Jul 25 2008 01:04