Community Status Updates
samurai_pizza_dora → moonheart
Αααα οπως το λες τωρα δεν ξερω αν θα μπορεσω να προετοιμαστω ψυχολογικα...(btw καντο 7 τον Αστακο,γιατι ξεχασα οτι στις 6 ειχε ο πατερας μου γιορτη...-_-)
Και αμα θες να μαθεις τα λεω μια χαρα τα τραγουδια! Ηδη στα popular κομματια εχω ρεκορ πανω απο 9000. Mono σth xazorap δεν μπορω να πιασω τπτ...
Α και σημερα ειδα το πρωτο μου j-drama. Ενα που λεγεται bambino. Mιλαμε δεν ξερω αν μπορω να συνεχισω να το βλεπω. Ο πρωταγωνιστης του ειναι ο πιο loser ανθρωπος σε ολο οτν πλανητη. Μονο που τον βλεπω θελω να τον πλακωσω στο ξυλο. Σπανια μπορεις να βρεις τοσο ενοχλητικα αποτυχημενο ανθρωπο...
Jul 25 2008 15:26
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Εμένα βασικά μου την έσπασε το ότι δεν πήγε κατευθείαν ο [COLOR=White]Sasuke να πλακωθεί με το tailed beast[/COLOR] [COLOR=Black](sorry για το άσπρο αλλά μην μπει κανείς και φάει κανά spoil)[/COLOR] και μου πήγανε οι άλλοι. Μου αρέσει ότι στο προηγούμενο έλεγε κάτι σαν [COLOR=White]next episode Sasuke fights the tailed beast....[/COLOR] το ίδιο λέει και τώρα.:oops:. Anyway θα δούμε το επόμενο.... See ya around.
Ps:Επειδή μου φαίνεται ότι θα τελειώσεις γρήγορα το bleach (μην δεις τα fillers χάνεις τη συνέχεια)
ξεκίνα One Piece. Πραγματικά τα σπάει.
Jul 25 2008 15:26
Megi ♥ → Neuro
εμμμμμμμμμ δεν το έχω αρχίσει ακόμα το Neuro αλλά σκοπεύω να το αρχίσω πολύ σύντομα :nosey:
Jul 25 2008 15:24
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
oxi re.. mia xara einai... ma ti perimenate pia na exei? kai mia maxi mikri eixe kai e3eli3i sthn istoria tou narutoti allo 8elete..
Jul 25 2008 15:19
psofia → Ioanna-chan
Έχεις κάποιο πρόβλημα με μετάφραση? Γιατί δεν ρωτάς εμάς στην Anathemanga ή στην Αnimeclipse? Μπορώ να σε βοηθήσω, πιστεύω... :)
Jul 25 2008 15:19
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
copy paste hm...... ψιλομαλκια δεν ήταν το καινούριο chapter;
Jul 25 2008 15:16
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
hehe den einai apisteuto? apla h mlkia einai oti prepei na ta xeis dei mexri to telos gia na to katalabeis pliros ki etsi polloi edo mesa den xampariasan :P
a tpt apla copy paste :P
Jul 25 2008 14:58
moonheart → samurai_pizza_dora
skatoula ti kaneis??? pote feugeis gia italy ore??? emeis aurio pame kerkura... elpizo na exeis proetoimastei psuxologika gia tis 5 augoustou eee ououououuu... thelo na se do na tragoudas RnB ma to theo:P kai mono sth skepsh katouriemai ap ta gelia:P
Jul 25 2008 14:54
GkLoc → Zoro
ZOROOOOROORORORO
YOU ARE BAAAAAAAAAAAAACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZOROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
BANZAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!
Jul 25 2008 14:50
GkLoc → iristella
Πο ναι,αυτο το τελος με πηρε πολυ απο κατω,Damn mangaka!!!
Ουτε το σεντονι σου ουτε του Zoro μπορεσα να διαβασω,Τι ηταν αυτα???Τερατα!!!
Of Course ill be there!!
Jul 25 2008 14:28
zade → BarbasSs
Παρεκτρέπεσαι αρχιερέα. Το ότι είσαι αντιπρόεδρος δεν σημαίνει ότι πρέπει να αψηφάς την δύναμη της θεάς .
Jul 25 2008 13:49
BarbasSs → zade
τοτε και ο προεδρας το ειχε βαλει λαθος στην αρχη εγω ενα copy paste το εκανα...
ΑΛΛΑ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΑ???
αυτο σηκωνει τιμωρια...
Jul 25 2008 13:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed