Community Status Updates
Erisadesu
→
lightshadow
e nai den eipa oti einai kalutero apla einai wraia diaskevh
genika o puff daddy exei kanei apeires diaskeves etsi egine kiolas diasimos.
Jul 25 2008 16:52
iristella → Seraphimon-T.K.
Μου εχεις δωσει στο Most hated character...... (η αλλιως το we hate sasuke thread -οχι εμεις οι αλλοι εννοω -ΧDDD )... Φυσικα και τα προσεχω τα Post σου αφου ειναι απο τα λιγα λογικα αναφορικα με το Naruto.....απο το manga thread καλα κανεις και απεχεις γιατι δεν μπορεις να φανταστεις τι εχουν δει τα ματακια μου τις τελευταιες μερες.... Mαλλον φταιει η ζεστη δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα. Και δυστυχως απεχω απο το anime thread μεχρι το τελος των fillers οποτε και θα ξαναρχισω το anime γιατι δεν αντεχα να περιμενω μια βδομαδα για ενα μετριο επεισοδιο....
Jul 25 2008 16:48
Seraphimon-T.K. → iristella
Ναι μεσα ειμαι ΧΡ. Σου ειχα ξαναδωσει ρεπ? δεν θυμαμαι ΧΡ. Χαιρομαι κ γω που καποιος/α προσεχει αυτα που γραφω στο ναρουτο ανιμε θρεντ,γιατι μερικοι νομιζω οτι εχουν μνημη χρυσοψαρου και ρωτανε συνεχεια τα ιδια:hahaha: Επισης απο το μανγκα θρεντ απεχω οπως θα εχεις παρατηρησει μιας κ ολο μεσα στην γκρινια ειναι (+καποια ενοχλητικα σχολια)...
Jul 25 2008 16:42
°•πίΟu-πίΟu•°™
[B]FOR NARUTARDS[/B]
Aφου δειτε το βιντεακι στο profile μου και αφου λιωσετε στο γελιο, τσεκαρετε κι αυτο αν και ειναι μικρο εχει πλακα [url=http://www.youtube.com/watch?v=Ah6eLGdFKgE]YouTube - Yondaime - High[/url]
Jul 25 2008 16:33
iristella → Seraphimon-T.K.
Ελα μου μεσα εισαι???? Σε ευχαριστω πολυ για το προηγουμενο ρεπ... Χτες το ειδα αλλα επρεπε να φυγω και δεν προλαβα να σε ευχαριστησω τοτε!!!! Σε ευχαριστω και για τα καλα σου λογια τωρα και ανταποδιδω.....:wooi2::wooi2::wooi2: Και εγω χαιρομαι πολυ να διαβαζω τα ποστ σου οπως και ολες τις πληροφοριες που μας στελνεις....
Jul 25 2008 16:28
Seraphimon-T.K. → iristella
Iristela εχεις +ρεπ απο μενα γιατι μου φαινεται εισαι μια απο τα λογικα ατομα ακομα εκει μεσα :)
ENTIT:Ακυρο για το ρεπ,δεν μπορω να σου δωσω τελικα...καποια αλλη φορα παντως :)
Jul 25 2008 16:17
psofia → Matsu
Εννοείται πως θα ρίξουμε και τον Kon στη θάλασσα. Είναι αδυνατούλης... :hehehe:
Jul 25 2008 16:12
iristella → Zoro
Καλα εισαι πολυ Marimo τελικα....... Αν γυριστει το Op σε ταινια εσενα πρεπει να βαλουν για Zoro στανταρ :hahaha::hahaha::hahaha:....... Εμαθα και τα υπολοιπα και ζηλευω πολυ τωρα... Αντε ελπιζω να σε προλαβω καθολου σημερα (αν επιβιωσω).
Jul 25 2008 16:04
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
nope...polu duskola 8a 3ekinousa one piece mou th dinei kai mono pou to akouo :P
tespa...egw to brhka arketa ikanopoihtiko to chapter.....anyway..see u :D
Jul 25 2008 15:46
GkLoc → MrNine
Ελα ρε,Death Note Fan και εσυ???
Αυτος στην εικονα,ο L δεν ειναι???
Παντως ειδα στο DN thread,οτι σαρεσει πιο πολλυ Light,Ετσι,Ετσι!!!
Nice to meet u!
Jul 25 2008 15:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed