Jump to content

Community Status Updates

Photo

red pyramid → Tamaki

Αχ ναι, η σπαμο-βασσίλισσα του προφίλ μου επέστρεψε:wooi2: αλλά ποια μαυρίλα? λές για τον μορφονιό στο profile picture μου? έλα μωρέ, κατά βάθος κουκλί είναι :P και επειδή εικονίστες δεν μπορώ να βάλω απο το πσ μου, πάρε ένα κομματάκι [URL="http://www.youtube.com/watch?v=yOtv4kN-PAs"]YouTube - Lady In Black - Uriah Heep[/URL] p.s. Hatsuki's pic is killing me softly.....but who is the other girl?
Jul 25 2008 21:04
Photo

Ephialtes → psofia

Tυχερουλα...
Jul 25 2008 20:33
Photo

Azathoth → Tamaki

to katalavaaaa ;D ti kanis? :D
Jul 25 2008 19:28
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

και γω ρε ετσι με ενα απλο βιντεακι και με 2 αττακες, δεν εχουμε τι να κανουμε δεν τους βαζουμε κανα Bijuu... ... ... ... .. WOW minato ur a genius!
Jul 25 2008 18:18
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Πολύ γελοία θες να πεις. Αφού κοιτάζω το video και λέω τελειώνει και δεν έχει μιλήσει ακόμα. Και μετά με εκείνη την βασανιστικά αργή φωνή λέει. Aaa you are a genious. Εντάξει εκεί πέθανα.
Jul 25 2008 18:13
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

muahahaha δεν ηταν γελοια η αργη αντιδραση του!!
Jul 25 2008 18:01
Photo

iristella → 1oneiromono

Αnytime!!!
Jul 25 2008 17:58
Photo

1oneiromono → iristella

ok ,χρειαζομουνα μια δευτερη γνωμη για αυτο .....
Jul 25 2008 17:43
Photo

iristella → 1oneiromono

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη ιδεα........ Γιατι α) θα γινει merge αμεσως και β) το Dn ειναι ενιαιο εργο... Το δευτερο μερος παρα την φαινομενικη απουσια ενος απο τους βασικους χαρακτηρες ειναι στενα συνεδεμενο με το πρωτο οποτε δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να το σπασεις στη μεση. Γ) το manga Ουτως η αλλως ειναι σχετικα πιστο στο anime οποτε δεν υπαρχει καποια σημαντικη αποκκλιση πλοκης. Εμενα μου φαινεται ωραιο που μπορουμε και μιλαμε για τα παντα στο DN thread και να τα συνδυαζουμε...Αν σπαστει τελικα σε 2 κομματια ενδεχομενως πολλες απο τις συζητησεις να μην μπορουν να γινουν και να θεωρουνται η Off topic η spoilers. Τωρα για τα spoiler tags νομιζω τα χρησιμοποιουμε παντου και οχι μονο στο συγκεκριμενο thread οποτε οι περισσοτεροι τα εχουν συνηθισει..... φυσικα ομως αν γινει τετοιο thread θα ειναι χαρα μου να συμμετεχω στην συζητηση.
Jul 25 2008 17:37
Photo

kakashi sensei → cheery girl!

καλισπερα. το anime που προτεινες σιγουρα λεγεται Κοdomo no omocha!? εψαξα στο google για πληροφοριες και δε βρηκα τιποτα.
Jul 25 2008 17:35
Photo

1oneiromono → iristella

να σε ρωτησω κατι ιριστελλα,μηπως πρεπει να φτιαχτει ενα δευτερο τοπικ στο death note για το 2part και γενικα για το τελος αναλυοντας τιν δν αρεσε και τι δν καταλαβε ο καθενας και ποιες διαφορες με το μανγκα στο οποιο να μην χρειαζεται να βαλουμε σποιλερ ταγκς.Τι νομιζεις???
Jul 25 2008 17:28
Photo

Tamaki → red pyramid

[IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/7e5eda6c126b80d32694c8e44203affe.jpg[/IMG]
Jul 25 2008 17:25
Photo

Tamaki → red pyramid

πολύ μαυρίλα εδώ μέσα βρε αδερφέ.. [IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/315363.jpg[/IMG]
Jul 25 2008 17:23
Photo

s0litarius → PreToRiaN

Τέλεια τα είπες ρε συ...!! Όχι, [B]δυστηχώς[/B] δεν είμαι στη θεσσαλονίκη...μένω κοντα στον Πειραιά. Πάντως άμα γίνει συνάντηση και με παίρνρει οικονομικά θα 'θελα να επισκευτώ την συμπρωτεύσουσα! :^]
Jul 25 2008 17:11
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Καλά μαζούτ έκαιγε ο Kazekage;
Jul 25 2008 17:06