Jump to content

Community Status Updates

Photo

kazmir → Glastenen

Hola chica! Τι κάνεις? Έχω καιρό να μπω στο site :P... Διακοπές στην Αθήνα προς το παρόν και στο άμεσο μέλλον δεν προβλέπεται τπτ.
Jul 26 2008 12:22
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

kai se ponhra sites na 8es na mpeis giati na mhn mporeis?! oxi enta3ei egw meta tis 24.00 menw monh m edo...kai einai oi kaluteres ores ths hmeras!!! hihihi! Tcp bgainw gia twra 8a c tcekarw meta..cee yaaa
Jul 26 2008 12:21
Photo

Tea-chan → °•πίΟu-πίΟu•°™

Γιατί άραγε... γιατί τόση αντιπάθεια... μα είναι να απορείς, βρε παιδάκι'μ!!!
Jul 26 2008 12:16
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Άσε και μας στο σαλόνι είναι. Να μην έχεις λίγο privacy ρε παιδί μου. Δεν σου λέω να μπεις σε πονηρά sites αλλά πχ κάθεσαι και σου μπαστακώνονται πάνω απ' το κεφάλι αδερφός, αδερφή κτλ,κτλ..... Είπα και γω χθες. Βγήκε τόσο νωρίς η Έλλη.
Jul 26 2008 12:14
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Tea-chan

Oi! Γιατι μωρε το λες το παιδι Κλαψουκε? Μια φορα τον ειδαμε να κλαιει... ΨΕμα τον εχουμε δει κι αλλη μια οταν εχασε την οικογενεια του..
Jul 26 2008 12:12
Photo

πιφφφ χεσε μεσα και το δικο μου και της αδερφης μου ειναι μες στο σαλονι... ειναι μεγαλο δραμα κι ακομα χειροτερο ειναι ο τι ο πατερας μου δεν εχει σταθερη ωρα που ξυπναει... μια στις 4 μια στις 3 μια στις 3.30 μια στις 4.30.... κι εγω χανομαι δεν ξερω ποτε να την κανω xD
Jul 26 2008 12:10
Photo

Παίζονται τέτοιες καταστάσεις. Ελεεινό όμως.... Βασικά το bleach το βλέπω κυρίως για να δω τις μάχες. Και που να δεις κάτι bankai. Μιλάμε για τρελή αύξηση δύναμης. Λίγο άκυρο. Έχεις και εσύ το pc σε κοινή θέα;
Jul 26 2008 12:06
Photo

1oneiromono → Megi ♥

αρχησες το bleach(?)απο οτι βλεπω και απο το αβταρ σου . Να σου πω περνα λιγο και απο το τοπικ του death note γτ σου θαυουν τον Mellow σου (+οτι χρειαζομαι λιγο υποστιριξη εναντιον τους αντι near&Mellow fan)
Jul 26 2008 12:05
Photo

muahahaha oraia pali kala giati einai adynamia mou oi maxes me ta spa8ia g auto kai maresei toso to bleach.. entometa3y exo faei tromero skalwma m auto kai egw kai o kollhtos m kai me to pou teleiosame to naruto ka8omaste kai liwnoume bleach sto spiti mou...kai x8es pou 3upnhse o pateras mou ton edio3a apo ti beranta muahahhaha :D
Jul 26 2008 12:04
Photo

Όπα και εγώ sorry αλλά έβλεπα Death Note τώρα και δεν κοίταζα καθόλου. Πωπω φτάνεις τώρα στα καλύτερα σημεία του arc. Υπάρχουν συνεχώς μάχες και θα δεις εκεί.......
Jul 26 2008 11:57
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hatake Kakashi

Το ειδα! Πραγματικα τερατωδες post! Πολυ ψαγμενο! Εγω δεν θα το καταφερνα αυτο LoL! thx για τις πληροφοριες kakashi-sensei!
Jul 26 2008 11:43
Photo

eeeela..sorry gia x8es...meta to episode 3upnhse o pateras moy kai efyga aron aron gia to krevati..pou les.. to epi.46 htan ena flashback gia to opoio ma8ame gia thn omada renji-kira k kapoias kopelitsas..... eno sto 45 edeixne ton ichigo na prospa8ei n bgalei t bankai tou..
Jul 26 2008 11:41
Photo

BarbasSs → Anyparktos

[URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Lake_Bodom_murders"]Lake Bodom murders - Wikipedia, the free encyclopedia[/URL] παρε διαβασε ρεεε
Jul 26 2008 10:56
Photo

Orion19 → GkLoc

Χα χα! Διασκεδάζω τόσο πολύ με τη παρέα σας, που σας έχω ήδη στη λίστα της καρδιάς μου η οποία μου αρκεί.:ureshii: Πως τα λέω η...τσουγκράνα:wis: Βρε αθεόφοβε! 15 χρονών είσαι; Με τέτοιο βρώμικο μυαλό θα σε είχα για 25άρη+ .22 του μηνός ε; Και εγώ 22 Δεκεμβρίου. Πάντα ένα δώρο παίρνω για γενέθλια, Χριστούγεννα ΚΑΙ γιορτή στις 1!!! Άδικο! Θέλω 3 δώρα! Τρέμω στη σκέψη του πως θα είσαι σε 10 χρόνια. Δε θα ξέρουν που να κρυφτούν οι κακομοίρες! Βέβαια, αν τους κόβει, δε θα θέλουν να κρυφτούν, έτσι;:tensai:
Jul 26 2008 04:43
Photo

LucyBR → Kenny

but i did!! ειχα ξεκινησει marathon απο το 10 και μετα (if you remember me telling you) and in the end, μετα κοπων, βασανων και αναμονης, i finished it!! ^^
Jul 26 2008 03:28