Community Status Updates
Tenshi → °•πίΟu-πίΟu•°™
tipota!! :D
egw efxaristw pou tis ektimas kai sou aresan kai gia ta wraia logia :)
Jul 30 2008 00:58
iristella → Neuro
Καλωστον....... Ναι οντως τα πραγματα ειναι ησυχα στην night class τωρα τελευταια.... Δεν ειναι λογω κοπωσης..... Τυχαινει ..... Σε συναντηση απο σεπτεμβρη και μετα γιατι τωρα δεν ειμαι αθηνα συνεχεια..... Αλλα θα ερθω σιγουρα. Ελπιζω να εισαι καλο vampire παντως/.........XDDDDDDD
Jul 30 2008 00:57
GkLoc → Zoro
xε,χε,γενικα με ηλεκτρονικα τα παω παρρα πολυ καλα,Και εσυ δεν πας καθολου μα καθολου πισω,και οπως αναφερες,αλλη γενια,Παπουλη!
Παντως,Χαρηκα που κατα την γνωμη σου δεν ειμαι στο 18,7%Αν και για μερικους ειμαι,και οσων αφορα τα αμερικανικα!
Ολα απο Ταινιες κ Video Games k Πολυ Wrestling!!!δυστηχως anime δεν εβλεπα τοτε,αν και ενδιαφερομουνα,ομως λογω ελειψης Internet δεν μπορουσα!!Damn!!
και εσυ ομως οπως ακουσα οταν πρωτομπηκες,μονο One Piece ηξερες και μετα εμαθες και τα αλλα,Και εγω καπως ετσι,με One Piece k Dragonball μπηκα μεσα,και Thank God I saw Death Note!!!xexe
Παντως απο αυριο τρελο καψιμο Σπιτι μου με anime,θα τα ξεσκισω ολα,One Piece,naruto,Bleach,και πολλα αλλα......
Αυτα,see ya Italian Marimo!!
Jul 30 2008 00:20
trynksssj2
Προσπάθησε να πατήσεις σε κάθε μία σελίδα από τις τελευταίες 5-6 μήπως και κάποιο μήνυμα έχει παραμείνει ως unread...
Jul 30 2008 00:19
Zoro → GkLoc
Xαχα ετσι,american ftw!!!
[μετα απο τοσες ταινιες/ανιμε,μου φανταζει και πιο οικεια/ευκολη σαν γλωσσα!]
[I]
Παντως καλα τα πηγα,Στην Εκθεση πηρα 86% και ειχα ριξει και κατι βρισιες μεσα,ηταν με θεμα την μοδα και μπλα,μπλα,σπαστικο αλλα εστω καλα πηγα!!Michigan Baby!!!\
[/I]Crazy GK mode,operational!!!xDxD
Τεσπα,αντε να δουμε τον GKL λοιπον!!:P
Jul 30 2008 00:00
GkLoc → Zoro
Are you Crazy!!!!!
Οχι και βεβαια μιας και ποτε δεν μιλουσα αγγλικα-αγγλικα!!!
Παντα αμερικανικα,και η κυρια μου εριχνε κατι Βρυσιδια επειδη δεν καταλαβε τι ελεγα!!
Παντως καλα τα πηγα,Στην Εκθεση πηρα 86% και ειχα ριξει και κατι βρισιες μεσα,ηταν με θεμα την μοδα και μπλα,μπλα,σπαστικο αλλα εστω καλα πηγα!!Michigan Baby!!!\
Ψαχνω τωρα τιποτα καλες εικονιτσες να βαλω με θεμα L,ελπιζω να βρω!!
Jul 29 2008 23:41
Ioanna-chan → cheery girl!
αχαα κοιτα να δεις θημηθηκα αανιμς που ειχα ποροθει παλια:boys over flowers,paradise kiss(σε αυτο επιμενω ξανα).τωρα βλεπω το ultra maniac αλλα δεν ξερω ρε παιδι μουαν εχει φιλι μιπως ξερεις?
Jul 29 2008 23:40
Zoro → GkLoc
[I] Well Just For the record,One year ago,I took the proficiency exams,and hell yeah ,i passed Baby!!!
[/I]Ετσι εξηγειται δλδ!!![μου χε φανει παραξενο!]
Καλα ρε πηρες proficiency 14 ετων δλδ??:hahaha:
Εγω ημουν 16 και πηρα μονο το michigan...εσυ ποιο πηρες??
[temmeee,μην μου πεις το cambridge!!]
[I]αν και θα το αλλαξω τωρα,yeah,Its Time For Gk L(αμα βρεις καλυτερο πες μου),
[/I]Φυσικα και υπαρχει καλυτερο....how about HanalocXDXD
[the best one is always the captain!!]
If not,then L is mighty fine for me!!
[since you have to change it once a week...damn multiple personality disorder!!xD]
Σχετικα με το msn ερχεται pm:P
Jul 29 2008 23:30
tsintori → Zoro
Λοιπόν άκου ένα άκυρο που μου ήρθε τώρα. Θα μπορούσαμε εκτός από Zoro να σε λέμε Ιάκωβο. Τώρα θα πεις τι μου λέει ο μακάκας αλλά κοίτα.
Username=Zoro=Blackjack (στο μεταγλωτισμένο)=Μαύρος Ιάκωβος σε πόλυ ελεύθερο translate=Ιάκωβος (αφαιρώντας το μαύρος).
Πάντως πως σε pawnαρε έτσι η Iri. Μόλις το τελειώσω (8 ep θέλω). Θα μπω να γράψω και να διαβάσω τι έγραψε ποια (αν μου ανοίγει το spoil). Πάντως αν δεν γίνει κάτι συνταρακτικό γέρνω υπέρ της Misa. Αν και την απόλυτη απάντηση την έδωσε ο Jiraiya. See ya.
Jul 29 2008 23:28
Megi ♥ → Zoro
Κοίτα Zoro το One Piece πραγματικά δεν προσφέρετε για romance αλλά προτιμώ να δω τον Zoro μπακούρη παρά με μια που μοιάζει στην πρώτη του αγάπη :nosey:
Όσο στο αν ζει ή αν πεθαίνει κανείς αυτό νομίζω ότι είναι εμφανές αφού μόνο οι κακοί πεθαίνουν :stubborn:
και ναι βλέπω τη σειρά και προσπαθώ να μην χάνω επεισόδιο
Jul 29 2008 23:27
GkLoc → Zoro
Oh,Really!!!
Well Just For the record,One year ago,I took the proficiency exams,and hell yeah ,i passed Baby!!!
Ζοro,Give me your msn Please!!!
δεν χρειαζεται να μπαινεις μεσα,απλως θελω να εχω το msn του great master swordsman Zoro-kun!!PLEASE!!!
αμα δεν θες παλι,No problem!!
Προσπαθω οσο μπορω να αλλαζω προσοπικοτητες καλα,Ομος στο τελος η δικια μου υπερισχυει παντα,Παντως πολυ μαρεσει Kira style,αν και θα το αλλαξω τωρα,yeah,Its Time For Gk L(αμα βρεις καλυτερο πες μου),
αυτα,τα λεμε marimo-kun!!
Jul 29 2008 23:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed