Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ephialtes → GkLoc

Αυτο με τις περιπετεις του μικρου Buggy [COLOR=Red][U][B]ΔΕΝ[/B][/U][/COLOR] ηταν φιλλερ
Jul 29 2008 22:52
Photo

anime-dono → jhetfield19

δεν εχω msn αλλα αμα περιμενεις φτιαχνω και τα λεμε give me 5-10 min.
Jul 29 2008 22:51
Photo

sintar → GkLoc

δν εχω...κοιτα απο αυριο θα κοιταξω αυτα που μου εδωσε ο marimo και αν δν βλεπονται θα δω τι θα κανω...xD
Jul 29 2008 22:50
Photo

jhetfield19 → anime-dono

κοιτα για να καταλαβεις αρχισα ενα χρονο πριν να βλεπω ανιμε και εχω δει σε ποσοτητα γυρω στα 500GB.Μπορει και κατι τις παραπανω.χεχε ισως να το παρακανω αλλα αφου τη βρισκω.παντως βλεπω σειρα για την πλακα.ασε που περα απ τα ongoing που βγαινει ενα επεισοδιο τη φορα και περα απο οτι μανγκα αντιστοιχο βλεπω και αλλες σειρες.τεσπα θα σ στειλω πμ.
Jul 29 2008 22:48
Photo

GkLoc → sintar

αμα εχεις Account στο Veoh πες μου το,διοτι μπορεις να τα κατεβασεις απο εκει με Japanese Dub,english subs!!
Jul 29 2008 22:47
Photo

Kenny → GkLoc

Sorry, αλλά ανήκω στην σντίπαλη παράταξη. :bleh:
Jul 29 2008 22:47
Photo

Megi ♥ → Tamaki

arigatou for the pic *huggles* :wooi2:
Jul 29 2008 22:46
Photo

Zoro → FireFistAce

Πω πω κανονικα σε χασαμε παλι!!! Τι λεει τι απεγινες ολη αυτη την περιοδο??Τι κανεις τωρα?? [διακοπες,διαβασμα ή δουλεια??] Εγω ναι τελειωσα για την ωρα αν και σεπτεμβριο θα χω ξανα διαβασμα,αλλα μεχρι τοτε με περιμενει ολοκληρος αυγουστος και δεν θελω να το σκεφτομαι:P Το Τrigun ναι,κι εμενα παρομοιως...ειχε ωραια μουσικη και γενικη ιδεα αλλα σαν συνολο δεν με εντυπωσιασε...ειδικα οι κακοι ηταν για κλαμματα μερικοι! Καμια σχεση με το Berserk....εκει ειναι που χαιρεται το ματακι σου!!:) Ωραια λοιπον ναι τελειωσε το manga,αλλα πραγματικα παμε πολυυυυ αργα...το 298 δεν εχει ανακοινωθει ακομη ποτε θα βγει απ οσο ξερω!! Το naruto ναι,συμφωνω μαζι σου απολυτα...μ'αρεσει κι εμενα πολυ αλλα χωρις να το συγκρινω με το one piece...και τα 2 ειναι καλα για τους λογους τους...αλλου υπερτερει το ενα[πχ one piece σε μουσικη,φαντασια] και αλλου το αλλο[πχ naruto σε μαχες και αναπτυξη χαρακτηρων]... Μολις το τελειωσω μαλλον θα προχωρησω και σε Bleach! Αυτα λοιπον...περιμενω απαντηση οταν μπεις...τα λεμε dear nakama!!^_^
Jul 29 2008 22:45
Photo

anime-dono → jhetfield19

wtf??? :terror2::oo::oo:τα βλεπεις ολα αυτα ταυτοχρονα??? Εγω βλεπω one piece, kyo kara maoh , naruto, D Gray man, ikkitousen kai fruits basket:hahaha:
Jul 29 2008 22:44
Photo

jhetfield19 → anime-dono

εσυ?
Jul 29 2008 22:41
Photo

jhetfield19 → anime-dono

Μολις τελειωσα το hunter x hunter αν και μπορω να πω οτι θα γουσταρα κι αλλο....εχω στη μεση madlax haruhi suzumiya excel saga και μετα τα ongoing bleach,naruto,d gray man,kamen no maid guy,druaga no to,Itazura na kiss kai ta nea school rumble 3 kai zero no tsukaima 3.(πιο εκτενης αναφορα δεν γινεται:P)
Jul 29 2008 22:39
Photo

sintar → Zoro

damn women δεν λες τπτ...αλλα οχι δν ειναι γυναικαι η αιτια για τα προβληματα μου...(συμβαλουν και αυτες βεβαια με τον τροπο τους ....)
Jul 29 2008 22:35
Photo

jimmare

ναι,ναι...
Jul 29 2008 22:35
Photo

anime-dono → jhetfield19

Ti anime βλεπεις αυτον τον καιρο??
Jul 29 2008 22:34
Photo

Zoro → Ephialtes

[I] γιατι αυτο που βαρεθει αυτο που ειχα [/I]Χαχα βαρεθηκες τον itachi δλδ?? Αν το ακουσει καποια[:kawaii:] και οτι εβαλες χαρακτηρα απο OP στην θεση του θα ακουσεις αρκεtαXDXD αλλα μην υποκυψεις οπως την αλλη φορα με τον Zoro....just keep it this time!! O Blackbeard ειναι απο τους αγαπημενους μου κακους της σειρας!!Πολυ evil!! Να εδω δες αλλη μια εικονα που χα καβατζα για ava! [IMG]http://img180.imageshack.us/img180/4889/onepieceblackbeard2oy7.jpg[/IMG] Και μια για sig! [IMG]http://img155.imageshack.us/img155/8615/onepieceposter7ku6.jpg[/IMG] Pure Evilness!!:P Αν θες καμια,ελευθερα παρ τες!!Εγω θα παραμεινω Zoro για την ωρα μαλλον![και resize με imageshack θελουν!] Μελλοντικα ισως παρω καναν Kakashi,Itachi ή Sasuke αν οντως καω....παντως μεχρι τωρα ειμαι στο 39 και εχω πολυ καλες αποψεις για την σειρα...χρονο θελει μονο να βρω να κανω κανα σεντονοποστ στο thread,με τις αποψεις μου...και οταν τελειωσω ολη την σειρα θα κανω και ενα τραπεζοματηλο με τα υπερ και τα κατα των 2 σειρων...παντως αν συνεχισει ετσι θα το θεωρησω ισαξιο με το OP!!{ενταξει καλυτερο δεν παιζει με τπτ...και πολυ ειναι αυτο που κανω!!} Πολυ μ'αρεσει μεχρι τωρα παντως![ειναι με τις chοunin εξετασεις] Good Choice then...me likes!!^^
Jul 29 2008 22:34