Community Status Updates
GkLoc → Fingolfin
Xε,Χε,Νο Problem!!
Και εγω που ειμαι και στα δυο???
Τεσπα,καταλαβα λιγακι τι επαιζε μιας και ειδα το Profile του,
Οποτε Thanks For The Info!!
Jul 30 2008 08:31
Cassiel → nasia27
Αχαχα,ναι κάπως έτσι Νάσια:wis:.Για τις φώτος που σου υποσχεθήκαμε....τι να σου πω...η NHK φταίει για όλα όπως λέει και ο Γιάννης:cry5:.Μόλις γύρισα σπίτι χθες (και επειδή ο μικρός δεν έκανε επανεκκίνηση όπως του είχα πει το απόγευμα)ο σκληρός μου έμεινε σε μια φάση κρασαρίσματος ως τα μεσάνυχτα και απ'οτι φαίνεται τον "χάσαμε":frozen: (όχι οι φώτος δεν ήταν μέσα και όχι ο Γιάννης δεν έχει ADSL εδώ).Και αυτό είναι ένα από τα τρία "προβλήματα" που ακολούθησαν με συνέπεια να είμαι τώρα κάπως έτσι->:uhh:.Damn NHK:bahhh:.Με άλλα λόγια αυτό που λέω είναι ότι σε περίπτωση που τον σώσω σήμερα και προλάβουμε θα τις έχεις σήμερα αλλιώς αν ο σκληρός είναι για πέταμα θα πάρει μερικές μέρες...:emptyonexg1:...οπότε θα τις πάρεις απευθείας στο χέρι:wis:.
Jul 30 2008 08:30
Erisadesu → Always_Bleeding
νόμιζα ότι την είχα, βλέπεις αυτή την ταινία την είχα κατεβάσει πολύ πριν βγει η τρίτη ταινία του "ναρουτο".
Jul 30 2008 08:24
GkLoc → Zoro
"Best Wishes on your new job!;)"
What>????are You Bullshiting Me!!!
I Would Never accept Guarding My Enemy,Damn!!!
Jul 30 2008 07:55
sasukina → anime-dono
καλημερα!ναι κοπελα ειμαι αλλα δεν εχω προβλημα με την ηλικια μου!ειμαι 21!γενικα εχω παρακολουθησει παρα πολλα anime τωρα τι να καθομαι να σου λεω..προς το παρον παρακολουθω το school ruble και d gray man.να το δεις το fruit basket περναει πολυ ωραια μηνυματα αν και μπορεις να το πεις λιγο κοριτσιστικο οποτε δε ξερω κατα ποσο θα συμφωνησεις μαζι μου..αμα το δεις let me know τη γνωμη σου και αν δεν εχεις τπτ υποψην σου να παρακολουθησεις αργοτερα πες μου να σου να σου προτεινω τπτ!
αμα διαβαζεις και manga εχω και μερικα υποψην μου και απο αυτα,αλλα κυριως γνωριζω για anime...
χμμμ..αυτα προς το παρον~ελπιζω να εισαι καλα! :)
cu around!
Jul 30 2008 07:33
Tamaki → Konata
[color=#D1083B]Shampoo! :wooi2:
[IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/shampoo.gif[/IMG]
Ohayo! :) [/color]
Jul 30 2008 06:58
Zoro → GkLoc
Oh shit,and you tell me that now??:oo:
Now even if I wanted it's too late...we both are hard on changing our opinions....
You can take my empty place and protect her...I'll still be the Master Swordsman,you won't lose me or become enemies!!
Best Wishes on your new job!;)
Jul 30 2008 05:11
GkLoc → Zoro
Zoro,
I Broke Your Nerves,Im So Sorry!!!
But you Should Understand,She Was On Fangirl Mode!!
Ελπιζω να μην νευριασες,Πραγμα που φανηκε καπως,και μην το κανεις αυτο,μονο εγω πρεπει να κανω τετοια(As a proud liar!)
Gomen Zoro-Kun!!
Please Forgive Me My Dear Friend!!
But You Already Know You Two Are Made For Each Other!!
Jul 30 2008 05:03
iristella → GkLoc
Καλα δεν εχεις απομνημονευσει τον λογο του Kami??? Nτροπη και Oνειδος..... του L ηταν η αμεσως επομενη οπυ του ελεγε "ετσι εξηγειται το γιατι εισαι τοσο δημοφιλης με τις γυναικες''
Jul 30 2008 03:46
GkLoc → iristella
ΠΩΣ???:oo::oo::oo:
Εγω νομιζα του L ηταν,Damn!!!
*Goes TO Change Now*
Jul 30 2008 03:42
Zoro → jimmare
Ρε μπηκα,σιγουρα ειμαι mod?
Γιατι μου φανηκε οτι ειχα το ιδιο χρωμα με τους αλλους!??
Τεσπα,θα τα ξανασυζητησουμε αυριο....απλα τσεκαρε το λιγο!!
ΒΒ^^
Jul 30 2008 03:42
iristella → GkLoc
Αυτη δεν ηταν ατακα του L Υa know........ L δεν εισαι τωρα ειπαμε?
Jul 30 2008 03:40
Zoro → Megi ♥
[I]Κοίτα Zoro το One Piece πραγματικά δεν προσφέρετε για romance αλλά προτιμώ να δω τον Zoro μπακούρη παρά με μια που μοιάζει στην πρώτη του αγάπη [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/nosey.gif[/IMG]
[/I]Hmmmm,εμενα μ'αρεσει η Tashigi,αλλα σαν την Robin καμια:nbleed:
Θα θελα προς το τελος τουλαχιστον να παιξει τπτ μεταξυ τους!!;)
[I] Όσο στο αν ζει ή αν πεθαίνει κανείς αυτό νομίζω ότι είναι εμφανές αφού μόνο οι κακοί πεθαίνουν [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/stubborn.gif[/IMG]
[/I]Και οχι και τοσο συχνα και παλι!!!
Διαβαζεις και το manga???
Αν οχι τοτε δεν ξερεις οτι ολοι οσοι φαινομενικα πεθαναν στο ανιμε,πχ CP9 ή Wapol,στην πραγματικοτητα εζησαv και ειναι πρωταγονιστες καποιον μινι ιστοριων!!
Να παρει,με τσατιζει πολυ αυτο στην σειρα παντως...τις αφαιρει ποντους...:thumbdown:
[I] και ναι βλέπω τη σειρά και προσπαθώ να μην χάνω επεισόδιο
[/I]Xαχα μα καλα κι εγω που νομιζα οτι πολυ λιγα κοριτσια την εβλεπαν στο forum!!
Παλι καλα που σε βρηκα δλδ,γιατι εχουμε φτιαξει ενα τρελοο group οπου ειναι κατι σαν rpg παιχνιδι ρολων και ο καθενας εχει εναν ρολο σε ενα υποτιθεμενο πειρατικο πλοιο...εγω πχ ξιφομαχος,μετα υπαρχουν ero cooks κλπXD
Αν θες περ να δες το,αλλα σε προειδοποιω εχει πολλλυυυυ τρελα!!!
[και mature content at timesXDXD]
Παντως 3 κοριτισα εφερα στο group και το λατρεψαν!!
Aν ενδιαφερεσαι περνα μια βολτα....και προετοιμασε τα ματια σου για αυτο που θα ακολουθησει:hahaha:
[you've been warned!!]
Αν ενδιαφερθεις για πληροφοριες ή να γραφτεις,πες οτι σε συστησα εγω και θα σε βοηθησουν ολοι!!
[B][URL="http://www.anime.gr/forums/groups/8/#gmessage9867"]EΔΩ[/URL] [/B]λοιπον!!
Anw,αυτα Megi-chan!!!
Την κανω κι εγω γιατι νυσταξα!!
[btw εισαι sanji fan ή zoro fan τελικα??προσεξε τι θα πειςXDXD]
Oyasumi:gn2:
Jul 30 2008 03:33
iristella → Zoro
Οi That s MY line!!!!!:roar: Don t make me write your name down!!!!!!!!
Jul 30 2008 03:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed