Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Zoro

Everyone lies... Even so, i'll never tell lies that will hurt people that I love!!!
Jul 30 2008 03:21
Photo

Zoro → GkLoc

Εμ με προκαλεις εμ μου παρεχεις την λυση...I'll never understand you!!:hahaha:
Jul 30 2008 03:18
Photo

GkLoc → Zoro

Xe,Xe Afrai of the Competition,Are We??? Ναι ρε ξεχασα το Gridiron Gang,οπου εκανε και την λαυτερη ερμηνεια του,DAMN!!! Ναι ο Chris Benoit κριμα,Επαθε εγκεφαλικη βλαβη και για αυτο,τεσπα If You want Iri-Chan Back,Let Her Watch This! [URL="http://youtube.com/watch?v=YBRGH-9345I"]Zoro Is Sexy![/URL] 100% Αποτελεσματικοτητα!!
Jul 30 2008 03:14
Photo

Zoro → GkLoc

Aλλαξε sig τωρα....ακους εκει θα βαζεις παρομοια με μενα!!!:roar: Πλακιτσα φυσικα...οτι θες βαλε,δεν με χαλαει καθολου!!:) Rey Mysterio ftw...σαν τον Spiderman ηταν!!:P Chris Benoit δεν ειδα πολλλους αγωνες του αρα δεν ξερω ποσο καλoς ηταν...ξερω μονο οτι πεθανε και σκωτοσε την οικογενεια του.... Επισης ειμαι και σινεφιλ και φυσικα ξερω τον πρωην παλαιστη,τον The Rock!! Οντως για τα δεδομενα του ειναι πολυ καλος ηθποιος και εχω δει σχεδον ολες τις ταινιες που μου πες εκτος απο τις καινουριες....επισης αλλη μια πολυ καλη μ'αυτον ειναι το Gridirion Gang!! Ωραια ιστορια! Αυτα,να δω ποσο θα τραβηξει με το op group{μα κι εσυ παλιο:mador2:εβαλες L και αμεσως να την φλερταρεις??}.... [growls!] Τωρα θα δεις!!!:burningbe3: [πλκ,δεν ξερω ποσο θα τραβηξει αλλα σε λιγο πρεπει να φυγω!!] :gn2:
Jul 30 2008 03:07
Photo

GkLoc → Zoro

A Zoro,πειραζει που εχω το Signature μου σε καπως δικο σου στυΛ??? Διοτι το στυλ που ειχα με τα One Piece δεν παει εδω,please πες δεν πειραζει!! btw,Rey Mysterio Hah??? σαρεσαν μαλλον ολα τα ζογλερικα που εκανε,και εμενα μου αρεσε,αλλα καλυτερος Performer απο Chris Benoit δεν υπηρχε,εδινε 120% στο ρινγκ!! Επισης, Εχεις δει καμμια ταινια του The Rock μερικες ειναι- The Rundown Walking Tall Be Cool Scorpion King Get Smart The Game Plan αμα ναι σαρεσαν καθολου,εγω θεωρω καταπληκτικο ηθοποιο τον τυπο,και με σωμα στυλ Βουρτσενεγκερ,ειναι καταπληκυκος,και για περιπετειες,και για κομωδιες!!
Jul 30 2008 02:39
Photo

Zoro → tsintori

Ιακωβος δεν μου πολυαρεσει σαν ονομα{ελπιζω να μην ειναι το δικο σου:hahaha:sry αν ειναι!!}...απλως τα αγγλικα μου αρεσουν πιο πολυ πως ακουγονται συνηθως,συγκριτικα με τα ελληνικα...πχ jack εδω!! Αλλα και παλι καλη μαγκια η προελευση του ονοματος!! Brain Power ftw!!! Oσο για τ'αλλο...ξαναλεω....δεν ειδες το post της!!:hahaha:XDXD Μολις το δεις θα καταλαβεις!! Αν εχεις να πεις τπτ πες το αλλα προσεχε γιατι καραδωκει και καποια στο thread εκεινο!!:hihi2: Παντως οπως ειπα δεν με αλλαξε κατα 100% αλλα 95-99%....δεν ειμαι ακριβως στο επιπεδο της ακομη!!XDXD Τεσπα αυτα,τα λεμε αυριο tsintori-kun!!:gn2:
Jul 30 2008 02:37
Photo

GkLoc → Zoro

OMG,Another Σεντονοπανο!!! Γλυκα ονειρα σιγουρα θα εχω!! Επειδη ο υπολογιστης ειναι αργος και αμα αοιξω tabs θα με παρει μεχρι αυριο,δεν πολυθυμαμαι τι εγραψες!!! Παντως παλι θα μας λειψεις marimo,και οσο για τα στοιχεια μου, Edited!!
Jul 30 2008 02:30
Photo

iristella → GkLoc

LOOOOSE THE DAMN PANTS NOW!!!!!!!!! (Λυσσαρα Mode on)
Jul 30 2008 02:17
Photo

Zoro → GkLoc

[I]xε,χε,γενικα με ηλεκτρονικα τα παω παρρα πολυ καλα,Και εσυ δεν πας καθολου μα καθολου πισω,και οπως αναφερες,αλλη γενια,Παπουλη! [/I]Xαχα οντως...εχω μια πειρα πια,αλλα την απεκτησα απο ενδιαφερον τα τελευταια 6 χρονια μολις:P [I] Παντως,Χαρηκα που κατα την γνωμη σου δεν ειμαι στο 18,7%Αν και για μερικους ειμαι,και οσων αφορα τα αμερικανικα! [/I] Ελα ρε με τα post σου γελαω καθε φορα..ξερεις να σκεφτεσαι καλες ιστοριες αναλογα με την πρωσοπικοτητα σου{αρα πολλες ιστοριεςXD} και σε συνδιασμο με τα naniiii και τα ψεματα κανεις κι εσυ ενα απαραιτητο μελος για το group κυριως!XD [ειδες πως μαζευτηκαν ολοι μην φυγεις εκεινη την φορα!] Παντως οσο τα αμερικανικα...καταρχας δεν εχω δει τα post σου εκει,αρα πιθανον γι αυτο δεν σε θεωρησα στο 18,7%!! [πλκ:nanana:] Εγω αμερικανικα εβλεπα πριν 3-4 χρονια που ειχαν πολυ περαση στα ιταλικα καναλια....μ'αρεσαν πολυ ο Big Show και ο John Cena,αλλα ο no.1 ηταν παντα ο Rey Mysterio για μενα...μοναδικος στα κολπα!! Αλλα το βαρεθηκα γρηγορα...και απο κει που καθε κυριακη που το δειχναν και ετρεχα να τα δω/γραψω σε κασετα,τωρα πια ουτε ξερω αν υπαρχουν!:P [αν και μερικοι αγωνες ηταν τρομεροι,οι περισοτεροι ηταν βαρετοι για μενα...και σκηνοθετημενοι!] Αλλα αν σ'αρεσουν εννοειται δες τα,απλα ειπα την αποψη μου^^ [I] Ολα απο Ταινιες κ Video Games k Πολυ Wrestling!!!δυστηχως anime δεν εβλεπα τοτε,αν και ενδιαφερομουνα,ομως λογω ελειψης Internet δεν μπορουσα!!Damn!! και εσυ ομως οπως ακουσα οταν πρωτομπηκες,μονο One Piece ηξερες και μετα εμαθες και τα αλλα,Και εγω καπως ετσι,με One Piece k Dragonball μπηκα μεσα,και Thank God I saw Death Note!!!xexe [/I]Ναι κι εγω πριν το One Piece ειχα δει μονο ανιμε απο tv πιο παλια,με πιο σημαντικο το dragonball+z... Επειδη ομως ημουν τεραστιος φαν των πειρατικων ιστοριων,περισυ μετα το τελος των πειρατων της καραιβικης ηθελα κι αλλη πειρατικη ιστορια και θυμηθηκα εκεινη την σειρα στο alter που εβλεπα μικρος....σιγα σιγα ανακαλυψα οτι λεγοταν one piece και ειχε βγαλει πανω απο 300 επεισοδια,ειδα μερικα,μου ρθε περιεργεια να το συνεχισω και τα κατεβασα σιγα σιγα ολα!!! Μετα τυχαιως μια μερα ανακαλυψα το forum,γραφτηκα και εμαθα και πολλα καινουρια ανιμε ακομη!![οπως το Berserk,αν και ουσιαστηκα ηδη το ηξερα απο μικρος γιατι μου χαν φερει δωρο το παιχνιδι στο Dreamcast και ηταν πολυ καλο σαν μεταφορα και δεν ηξερα οτι ηταν ανιμε....οταν το μαθα ετρεξα να το δω γιατι το παιχνιδι και μονο με ειχε πορωσει πολυ σαν ιστορια!] Και Death Note επισης φυσικα!!![οπως και το Gungrave τρομερο!] [I] Παντως απο αυριο τρελο καψιμο Σπιτι μου με anime,θα τα ξεσκισω ολα,One Piece,naruto,Bleach,και πολλα αλλα...... [/I]Χαχα multitask is not for me!! I leave that to iri!!:nanana: [I] btw,ακουσα οτι εισαι Ιταλικης καταγωγης,αμα σου πω οτι και εγω ειμαι θα με πιστεψεις,The Only Problem Is,since I Came From Italia Early as a boy,I Never Learned Italic!!εχω ιταλικο επιθετο,Λιγο παραξενο αλλα τεσπα,Ο πατερας μου ιταλος,και με εχει με Ζωρια Να μαθω ιταλικα,αλλα εγω δεν θελω,δεν με εμπνεει η γλωσσα,damn wtf Italian i am!!!Η Μανα μου φυσικα ελληνιδα,και μιση Γεωργιανιδα και γιαυτο μιλαω αυτες τις 2 γλωσσες καταπλητκικα,α,και ξερω και Ποντιακα(Dont Laugh!) [/I]Πωπωπωπω ποσα μαθαινει κανεις σε μια μερα!!! Χαχα σιγα ρε τα ιταλικα ειναι πανευκολα,καμια σχεση με τα ελληνικα!! Εχουν και ωραια ηχηροτητα....δεν ξερω τωρα αλλα στο μελλον μιας και εχεις ριζες σου προτεινω να τα μαθεις!! {βεβαια εγω ημουν τυχερος που τα μαθα αφου γεννηθω και μετα εμαθα ελληνικα κατευθειαν!!:tongue2:} Χαχα τεσπα λοιπον Ποντιε{πλκ!!}...εννοουσα GK,πιο πολλες λεπτομεριες θα ακουστουμε και αλλου αν ειναι γιατι εδω δεν ειναι χωρος να βαζεις τα προσωπικα σου στοιχεια...τι L εισαι???!!xD Κυκλοφορουν και μερικες Kira εκει εξω!!!:P Τεσπα μεγια το set λοιπον,ως συνηθως πολυ ωραιο το κανες και ταιριαστο[κριμα που θα φυγει ξανα σε μια βδομαδαXD] και καλη συνεχεια με την ιστορια!! Αν μη τι αλλο,σε μιαμιση βδομαδα θα μαι πισω και μεχρι να τελειωσει το καλοκαιρι θα μου μεινουν 3 βδομαδες στο forum!! [ελπιζω να μην λειπουν ολοι οταν γυρισω μονο!!!:hahaha:] Καληνυχτα λοιπον GKL,my friend!! Θα τα πουμε αυριο,κλασικα!!! Ονειρα γλυκα....κυριολεκτικα μιλωντας!!![γλυκα θα ονειρευτεις!!xD]
Jul 30 2008 02:10
Photo

GkLoc → iristella

[IMG]http://i230.photobucket.com/albums/ee234/SasukezBabyGurl/SeXy%20L/L_of_Death_Note_by_escafan.jpg[/IMG] Tι ειπες???
Jul 30 2008 02:08
Photo

iristella → GkLoc

Ρε GK Λυπησου με βραδυατικα που δεν θα κλεινω ματι η κοπελα με αυτα που βλεπω....... Γιατι πες μου γιατι μου το κανεις αυτο.... Εχω που εχω τις αυπνιες του λεγαμενου πρεπει να κοβω βολτες σαν την αδικη καταρα εως αυριο το απογευμα?
Jul 30 2008 01:46
Photo

GkLoc → iristella

Ok,Fine By me^^ [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc80/redsandmist/Death%20note/a1.jpg[/IMG] Too sexy For My Shirt!!!
Jul 30 2008 01:36
Photo

iristella → GkLoc

I have Lights personality ( L s habits and misas Style in general)...... Something tells me that we will get along juuuuuust fine:lovulovu::kill4u:
Jul 30 2008 01:30
Photo

GkLoc → iristella

:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed: :orly: :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: And Also L Personality!!! Watashi ga... hentai??? χε,χε,αν το θυμασαι^^^
Jul 30 2008 01:15
Photo

iristella → GkLoc

OMG........ L avatar............:lovulovu: Ι think many thinks about you now....... And none of them can be written in a vm..... Or in any kind of text message for that matter (I m soooo getting arrested)
Jul 30 2008 01:12