Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hamanu → kith

Thx για το request, άσχετα αν δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι είναι αυτο :P Cya round ;)
Jul 31 2008 01:37
Photo

GkLoc → Zoro

Thanks,You Are So Kind!
Jul 31 2008 01:28
Photo

Zoro → GkLoc

Fine then....go to HFIL!!! [and then to MU!!]
Jul 31 2008 01:26
Photo

nasia27 → Adventurer

μιεεεεεεεεεχ! δν ψαρωνω αλλα ετσι οπως εκανα σε καταφερα και μου τα ειπες ολα! χιχι! και εγω παρασκευη φευγω! πφφφφφφφφ...........
Jul 31 2008 01:23
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hatake Kakashi

anone.. γιατιιιι? ειναι πολυ ωραιο! Απλως με κουραζει που αφιερωνει 60 επεισοδεια για τη διασωση της ρουκια μετα αλλα τοσα για φιλλερ μετα αλλα τοσα για να σωσουν τον πλανητη... ειναι σπαστικο.. αλλα τουλαχιστον βλεπουμε καλες μαχες.. εχω και μια αδυναμια στα σπαθια... Γενικα μονο αυτο μου τη σπαει οτι δεν εχει πλοκη... Δεν συγκρινεται με το Naruto αλλα ειναι ενα ενδιαφερον pass time...
Jul 31 2008 01:21
Photo

Adventurer → nasia27

Μπορεις να ξεκινησεις με το να μην ψαρωνεις τοσο ευκολα γιατι μετα δεν εχει πλακα :P Ο Παναγιωτης εχει προβληματα με το PC του κι εγω εχω αρκετα τρεχαματα αλλιως θα τις ειχαμε στειλει ηδη. Λογικα μεχρι Παρασκευη θα τις εχεις ομως, γι'αυτο τραβα κανε κανα μπανιο και μην ανησυχεις :)
Jul 31 2008 01:12
Photo

Hatake Kakashi → °•πίΟu-πίΟu•°™

:D np Σου αρεσει το bleach?για μενα μονο το soul society arc αξιζε, το εκανα drop εδω και πολλα επισοδεια ισως να το ξαναρχισω καποτε
Photo

tsintori → Hatake Kakashi

Οκ. Thanks. Αύριο θα έχουμε καμιά εικόνα; Καληνύχτα
Photo

Hatake Kakashi → tsintori

Την συγκεκριμενη την εχω παρει απο ενα ποστ σε ξενο φορουμ Δεν ξερω που μπορει καποιος να βρει παρομοιες sorry :( δοκιμασε photobucket
Jul 31 2008 01:10
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hatake Kakashi

ΑΜΑΝ! Πεταξα κοτσανα ε??? sumi... Δεν ηξερα!!! Ε οταν τελειωσω και το Bleach θα ξεκινησω... (αααμαααν δεν ξαναμιλαω αμα δε ξερω!!)
Jul 31 2008 01:09
Photo

Hatake Kakashi → psofia

!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jul 31 2008 01:08
Photo

tsintori → Hatake Kakashi

Ρε μεγάλε που τις βρίσκεις αυτές τις εικόνες; (στο thread του batman μιλάω)
Jul 31 2008 01:07
Photo

Hatake Kakashi → °•πίΟu-πίΟu•°™

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA Nα εισαι καλα με πεθανες Την signature την καταλαβαινεις αν εχεις δει code geass :D Δεν θα εβαζα ποτε μια κανονικη εικονα ενος uchiha στο signature μου LOL UCHIHA Αλλο britannia αλλο βρετανια,ελιωσα εισαι θεα :D δεν φταις,δεν μπορεις να το καταλαβεις αν δεν εχεις δει την σειρα,αρχισε ασαπ να την βλεπεις και θα με θυμηθεις
Jul 31 2008 01:06
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

αντε αντε θα σε φτασω :P οκι! καληνυχτα!
Jul 31 2008 01:04
Photo

iristella → Umi no Ossan

Σου απαντησα ον τοπικ και προσπαθω να κατευθυνω αλλου την συζητηση (thank god there is marimo to assist) ........ Nαι η αληθεια ειναι οτι δεν θα ηθελες να τα βαλεις μαζι μου με την λαθος εννοια.......:hahaha::hahaha:
Jul 31 2008 01:03