Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Megi ♥

[I]Ακόμα είμαι Sanji fangirl [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/wooi2.gif[/IMG].............. [/I] Οi oi!!:burningbe3: [I][IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/kakaka.gif[/IMG] αλλά και ο Zoro μια χαρά sexy είναι [/I][IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG] Στο τσακ σωθηκες!!:P Τεσπα ναι,οποτε εχεις ορεξη για λιγη[ή πολυ!] τρελα,περνα απ το group και θα την βρεις!! Οποτε χρειαστεις βοηθεια για links οπουδηποτε περιεχομενου και σειρας[μην εννοοντας πονηρα πραγματα!;)]ειμαι αρκετα καλος στο να βρισκω! Αυτα....καλη συνεχεια ευχομαι λοιπον και καλες διακοπες αν πας πουθενα!!:P:bye:
Jul 31 2008 06:04
Photo

Radagast → Whitelighter

Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα. :)
Jul 31 2008 05:02
Photo

Radagast → Zoro

Καμμένε τι κάνεις πως πάει; Τι έκανες με την εξεταστική;; Επίσης είδες κάνα ανιμε ή μόνο διάβασμα και κανονικές ταινίες; (είδα σ'άρεσε η κριτική μου για το dark knight hehe)
Jul 31 2008 04:56
Photo

Goggeta SSJ6 → °•πίΟu-πίΟu•°™

Εμ βλεπεις εσυ δεν εισαι φλορος σαν αυτον μπορεις να καταφερεις και να γηνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα "κανονικο" και καλο(ο θεος να σε κανει) κοριτσι!!
Jul 31 2008 04:39
Photo

GkLoc → Zoro

Υοu Bet Your Ass I Will!!! 9 More To Go!!
Jul 31 2008 02:54
Photo

Zoro → GkLoc

Ναι το παρατηρησα οτι η παραγωγη συνεχιζεται!! Το εκτιμω πολυ GK-kun:gotit: Αλλα για τα μελη θα προλαβεις ως την παρασκευη βραδι??? [in GK we trust!!] Αντε καλη συνεχεια τοτε!!XD
Jul 31 2008 02:51
Photo

Hatake Kakashi → °•πίΟu-πίΟu•°™

Αφου γραφετε με ρυθμο πολυβολου,διαβαζω αντι να πεσω για υπνο :D αν θυμαμαι καλα ειχα φτασει καπου 155-158 :P
Jul 31 2008 02:49
Photo

GkLoc → Zoro

Αντε ,σου κανω χαρη και συνεχιζω την ιστορια!!! και επισης και αυτο με τους 100 ακομα ισχυει!!!
Jul 31 2008 02:47
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hatake Kakashi

eimai idi sto 142 poso katw eixes ftasei esu ? 181 einai!! mi m les emena oti pas g upno akoma 3upnios eisai kai milas gia to ms tou kakashi hmmm!!! tespa :P ante kalhnyxtaaaa!
Jul 31 2008 02:46
Photo

Adventurer → nasia27

LOL, χαλαρωσε, δεν ειμαι χαζος να τους δειξω και το βιντεο με το "αλλο" φιλι. Οχι πως εχω προβλημα να το κανω, αλλα μετα θα μου ελεγαν σιγουρα να το βγαλω απο το YouTube και εκει οντως δε θα αντεχε η καρδια μου! Για την "ξαδελφικη" βλεπουμε... μπορει να κρατησω το στομα μου κλειστο με το καταλληλο ανταλλαγμα...
Jul 31 2008 02:32
Photo

Hatake Kakashi → °•πίΟu-πίΟu•°™

Δεν μου αρεσε η πλοκη στη συνεχεια,και το στιλ στις μαχες αργοτερα,θα καταλαβεις τι εννοω οταν φτασεις εκει :P Παω για υπνο καληνυχτα
Jul 31 2008 02:05
Photo

Hatake Kakashi → Umi no Ossan

Να εισαι καλα και εγω ευχαριστω παω για υπνο Καληνυχτα
Jul 31 2008 02:02
Photo

nasia27 → Adventurer

ε μωρε πρωτα θα φρικαρουν με τον ξαδερφο μετα με το φιλι γκουχ γκουχ δε λεμε ποιανων! ε δε θα αντεξουν πολλα! πες αντεχει η καρδια σου να κανεις κατι τετοιο?
Jul 31 2008 01:59
Photo

Umi no Ossan → Hatake Kakashi

Ηi...thanks για το request...Πολυ ωραια κ χρησιμα τα ποστ σου στο ναρουτο μανγκα...
Jul 31 2008 01:50
Photo

Adventurer → nasia27

Α ετσι μου εισαι; Αν ειναι ετσι θα προσπαθησω να τις στειλουμε αυριο Πεμπτη μπας και προλαβεις να τις δεις πριν φυγεις. Αν δεν προλαβουμε ομως, για να μη στειλουμε τις φωτογραφιες και δεν τις λαβει κανενας, θα τις στειλουμε στους γονεις σου να τους εχουν παρεα. Σιγουρα και αυτοι θα εχουν να κανουν μερικα σχολια, ειδικα για μια συγκεκριμενη κοντινη με εσενα και τον "ξαδελφο" σου :P
Jul 31 2008 01:50