Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Βασικά δεν θέλεις πολύ ακόμα. Τέσπα αν βγω καληνύχτα.
Jul 31 2008 01:03
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

καλα ειμαι εσυ τι κανεις? μπα εχω ακομα. 140 ειμαι. δεν μπορεσα να δω πολλα σημερα... 6 νομιζω προλαβα.. ε θα δω καμια 4αρα ακομα και θα φυγω... οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ γουσταρω taichio Toushirou! Sit upon the frozen Skies, Hyounrimarou!!!
Jul 31 2008 01:01
Photo

GkLoc → Zoro

Im not talking to strangers....
Jul 31 2008 00:58
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hatake Kakashi

λεω... δεν καταλαβα που κολλαει το crush britannia γιατι συγκεκριμενα τη βρετανια? αλλα πολυ [EMAIL="γ@ματο"]γ@ματο[/EMAIL] το concept! Τεσπα.. οχι δε βλεπω code γιατι??? Λεει?
Jul 31 2008 00:57
Photo

nasia27 → Adventurer

ελα βρε γιαννη μου αφου το ξερεις οτι τις θελω! και σου ειπα και σε παρακαλω! αντε τι αλλο να κανω?
Jul 31 2008 00:56
Photo

psofia → Hatake Kakashi

Nαι! Εσύ βαμμένη και δυό φορές βλαμμένη έτσι? :Ρ
Jul 31 2008 00:54
Photo

Umi no Ossan → iristella

Επειδη το ξερω γι'αυτο αστο....Σταματα εσυ κ θα σταματησουν ολοι....Παντως δεν θα ηθελα ποτε να μπω στην μαυρη λιστα σου....ΧΕΧΕΧΕ
Jul 31 2008 00:52
Photo

tsintori → Emmanouela

Welcome to the club.
Jul 31 2008 00:49
Photo

Adventurer → nasia27

Οι φωτο ζουνε και βασιλευουνε, καποια στιγμη θα τις γραψω σε ντιβιντι και θα τις δωσω στον Παναγιωτη ο οποιος θα στις στειλει αμεσως μολις τις λαβει (ατιμη dsl!). Βεβαια αυτη τη στιγμη βαριεεεεεμαι να τις γραφω σε ντιβιντι, και δε θυμαμαι να ειπε κανενας σε εμενα οτι τις θελει γρηγορα:yawn2:
Jul 31 2008 00:49
Photo

iristella → Umi no Ossan

Σορρυ ρε δουλη εχεις δικιο......... Απλα τον βλεπω τον συγκεκριμενο και μου αναβουν τα λαμπακια....... Με το ζορι κρατιεμαι να μην αρχισω τα εχεμ "γαλλικα" και φαω κανα warning.......
Jul 31 2008 00:46
Photo

Zoro → GkLoc

Ρε GKKKKK,αντε παλι απ την αρχη δλδ...dammit!!:burningbe3: [παλι liar village boy mode δλδ!!] Κοιτα λυπαμαι που ελειπες αλλα νομιζα θα γυρνουσες νωριτερα...αν ηθελες να μην ανοιξουμε θεμα επρεπε να μου το πεις να συγκρατηθω....sry! Οσο για το deal ναι παει,ναυαγησε η ιδεα,αλλα γιατι και η φιλια μας παλι!!:roar: Ειμαι φιλος και με σενα και με την iri και ειστε και οι 2 απο τα καλυτερα ατομα που γνωρισα στο forum! Αρα δεν βλεπω γιατι να μαλωσουμε παλι!! Εχασες λιγο την σημερινη φαση αλλα θα ξαναχεις και εσυ την στιγμη σου μην ανυσηχεις...ουτος η αλλος ηταν μεταξυ μας κυριως η διαμαχη;) Αυτα βασικα...να δω αν εχεις τπτ αλλο να πεις παλι!! Αλλιως τα λεμε αυριο dear nakama...BB,oyasumi!!:gn2:
Photo

Emmanouela → tsintori

με τη βαρεμαρα που με εχει χτυπησει αλυπητα αυτες τις μερες με κοβω να ανεβαζω τη μυωποιια μου μερικους βαθμους...! με λιγα λογια..θα το διαβασω!!!!!
Photo

tsintori → Emmanouela

That's the problem. Τώρα που στο είπα και αυτό διάλεξε αν θα τα διαβάσεις ή όχι.
Jul 31 2008 00:42
Photo

Emmanouela → tsintori

:O Τοσο πολυ κανουν να βγαλουν ενα τευχος???? (νταβλας, μπαμ και κατω)
Jul 31 2008 00:40
Photo

Umi no Ossan → iristella

Πως την εχεις δει γλυκεια μου;;;Να κλεισουν κ αλλο thread...Μην ριχνετε αλλο λαδι στην φωτια σε παρακαλω...Ξερω σου ειναι δυσκολο δεν ειναι του χαρακτηρα σου αλλα φτανει....Οταν δω την ταινια που θα την σχολιασω εγω;;;;
Jul 31 2008 00:39