Community Status Updates
endless_inspiration → Ephialtes
ααααααααα......
το ειδα πριν οτι ειχες βαλει τον yondaime για avatar!!!!!!!!!!!
οχι καλε γιατι να με πειραζει;;;;;;;;;;;
minato ftw!!!!!!!!
Jul 31 2008 12:23
endless_inspiration → zzzgaarazzz
εεεεεεεε;;;;;;;;;;;;
δεν ειναι pokemon ο kuuybi ειναι !!!!!!!!!
Jul 31 2008 12:21
Nerethil
→
Chief_Chips
Δεν ξέρω τι είδους παιδικά τραύματα έχεις, αλλά μιας και δεν σε έβρισα στο thread, θα σε βρίσω εδώ. Πας καλά αγόρι μου? Τα πιστεύεις αυτά που λες? " αλλά κάτι εμανουέλλες(κανονικά μόνο με πιάτα πρέπει να ασχολούνται)". Σκέψου λίγο πριν πας να γράψεις Μ!^@$ς. Λες και εσύ, επειδή είδες 2 ταινίες παραπάνω και διάβασες το killing joke είσαι αυτόματα ειδήμον. Μάθε οτι δεν είσαι ξεχωριστός, δεν είσαι υπεράνω και πάνω απ'όλα, δεν είσαι "ψαγμένος". Ζώον είσαι και μάλιστα με περικεφαλαία!
Jul 31 2008 11:29
QueenofHearts → red pyramid
σε έκανα decline! αν υπαρχει ένα πράγμα που σιχαίνομαι, αυτό είναι οι μπαλλάντες! ΙΑΑΑΑΚ!!!!
Jul 31 2008 11:03
Tamaki → Kon_Okami
εχεις δει bamboo blade:hmmm:
[IMG]http://i220.photobucket.com/albums/dd303/bruddasfan/bamboo-blade-sketch-colors.jpg[/IMG]
Jul 31 2008 10:26
Kenny → somnium
Ώστε σου άρεσε το Ippatsu Kikimusume, ε; Ξέρω εγώ τι δίνω στο λαό... :kakaka:
BTW, LOL:
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/b23839641235dc28a56ef0b523789ab0.jpg[/IMG]
Jul 31 2008 09:16
Ephialtes
→
Chief_Chips
Εγω δεν τον ξερω τον two-face! so what?
Στο σινεμα που πηγα εγω παντως δεν γραψαμε τεστ στην εισοδο, και οποιος ειχε τις καταλληλες γνωσεις και εγραφε πανω απο την βαση να τον αφηναν να δει την ταινια
Εγω παντως χωρις τεστ μπηκα...
Και τραβα δες και κανα ανιμε να δικαιολογησεις την υπαρξη σου σε αυτο το forum...
Jul 31 2008 08:23
Zoro → Radagast
H εξεταστικη ολα μια χαρα,προσφατα τελειωσα και χαιρομαι την ελευθερια μου τωρα!!
[αρκετες απο τις ωρες της της λιωνω στο forum!!:hahaha:]
Απο ανιμε κανονικα ηταν να αρχισω τα δικα σου που τα χα και ετοιμα κατεβασμενα αλλα δυστυχως γνωρισα πολλα παιδια στο forum και μετα απο διαφορες προτροπες αποφασισα να ξεκινησω το naruto για να μπορω να συζηταω με τους αλλους!!
Μετα θελω να δω κι αλλα γνωστα οπως Bleach,Code Geass,Vampire Knight και Soul Eater,αρα θα καθυστερησω αρκετα να δω τα δικα σου.....gomen!:(
So sorry!!:nanana:
Απλως θελω να μπορω να συζηταω με τα παιδια που γνωρισα στο site,γι αυτο!!
Αλλα τα δικα σου οπως ειπα τα χω ηδη κατεβασμενα,ολο και καποτε θα τα δω;)
Το Dark Knight τα σπασε σαν ταινια και ηδη ηξερες οτι δεν υπηρχε περιπτωση να το χασω,ως Nolan fan!
O Heath Ledger θεος και με πορωσε κανονικοτατα!!
Ναι,το σεντονακι σου με εξεφραζε απολυτα και γι αυτο ειπα να γλιτωσω λιγο γραψιμο...να που για μια φορα με βοηθησες κι εσυ!!:P
Αστα αυριο εχω να απαντησω και στην iri εκει και θα κανω αλλο ενα μαντηλακι!!
Για σημερα ομως χρειαζομαι ξεκουραση,αρα την κανω γιατι πολλες αυπνιες ειχα τελευταια και πρεπει να αναπληρωσω ωρες!!
Τα λεμε καμμενε φιλε μου λοιπον!!
Θα ακουγομαστε στο forum που και που οπως τωρα!!
Καλη συνεχεια με τις διακοπες....ευχομαι να τις χαιρεσε και να μην εχεις δουλεια/διαβασμα τπτ!!!
BB,out to sleep!!:gn2:
Jul 31 2008 06:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed