Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
stis 5... Anupomonw apo th mia... apo thn allh to net cafe p eixame katw evgale tous upologistes kai to ekane kafeteria kai den 3ero ti 8a kanw xoris pc 17 meres. alh8eia eimaste polu addicted h nea genia..
Aug 02 2008 14:18
Umi no Ossan → °•πίΟu-πίΟu•°™
Aπλα το στυλακι σου πιστευω γενικα πως κανει για μπαντα...Απλα με το πως αντιδρας για τον Sasuke πιστευω πως σου ταιριαζει κατι θορυβοδες..χεχεχε
Aug 02 2008 13:49
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Nop. Απλώς δείχνεις ότι συμφωνεις. Αν θες δίνεις rep......
Αλήθεια πότε φεύγεις;
Aug 02 2008 13:34
Esu 3ereis ki8ara kala eisai...
kati teleutaio. auta ta +1 pou grafoun kamia fora sta posts sthn arxh simainei 8etiko rep?
Aug 02 2008 13:30
Ρε απλώς τα σπάνε τα drums. Θέλω να πάρω και γω. Προστοπαρόν προσθέτω σε κομμάτια drums μέσο του guitar pro.....
Aug 02 2008 13:23
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Umi no Ossan
οοοριστε το τσιμπησες!!
Γιατι νομιζεις πως μου ταιριαζουν? Μοιαζω θορυβωδης? xD
Aug 02 2008 13:22
xaxaxa.Σε ευχαριστω δεν ειναι αναγκη.....Κ δεν νομιζω οποιος το εκανε να το εκανε απο κακια....
Τι βλεπω;;; drums;;;Θα σου πηγαινουν πιστευω....
Aug 02 2008 13:16
ty! ΝΑΙ ΡΕ **** με αναγκασανε!.. διπλα ακριβως απο το σπιτι μου ειναι ενα ωδειο με τους ιδιοκτητες του οποιου ημασταν φιλοι. Μετα μας κατηγορησαν για κατι λεφτα οτι ειχαμε κλεψει (τα λεφτα τα ειχε παρει η κορη τους εντωμεταξυ η οποια μου ειχε πει να μη μιλησω) και με πηραν απο κει και μου παν δεν ξαναπας σε ωδειο τπτ.. μεγαλη ιστορια :P
Aug 02 2008 13:15
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Umi no Ossan
κοιτα ειμαι μικρη αλλα δε θα εκανα κατι τετοιο απλα και μονο επειδη καποιος δεν εχει τις αποψεις με μενα.. Ρωτησα τον τσι πως το κανεις.. Οταν μου πει θα σου δωσω ενα θετικο για να ισοβαθμισουμε αυτον π σ κανε το αρνητικο :P
Aug 02 2008 13:13
Είναι δίπλα απ' το report button.......
Drums έκανες και τα άφησες;;;;;;;
Aug 02 2008 13:13
Tenshi → Hatake Kakashi
:)
χεχ...τιποτα...ενας μεγαλος ανιμας πρεπει....παντως μπορω να πω πως βρισκεις τελιες πηγες για ναρουτο και γενικα για μανκα!!
Nice to meet ya mate :)
Aug 02 2008 13:12
Σου εξηγησε ο Tsi τι ειναι....
Καλα μην μου αγχωνεσαι δεν εγινε τιποτα κακο....Ετσι για να σε πειραξω το ειπα,απλα καποιος μου εδωσε αρνητικο rep επειδη συμφωνησα για το τελος του Ναρουτο πως θα πεθανει ο σασουκε κ επειδη ειδα εσενα να διαφωνεις νομιζα πως το εστειλες εσυ(κ να το εκανες δεν με πειραζει....)
Aug 02 2008 13:06
και πως τα δινεις? δεν ξερω απο κιθαρα εγω καποτε εκανα drumms και αρμονιο (απο το οποιο λιγα θυμαμαι)
Aug 02 2008 13:02
Έλλη believe me the real thing is much better.........
Reputation δίνεις σε κάποιον άναλογα τι post έχει κάνει(νομίζω).
Π.χ. έγραψε κάτι πάρα πολύ καλό του δίνεις ένα θετικό rep. Έγραψε κάτι κακό του δίνεις αρνητικό rep. Προερετικά όλα αυτά όμως....
Aug 02 2008 13:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed