Community Status Updates
salpi → vectrapearl
Συγνωμη φιλε που σε ενοχλω αλλα εισαι απο τους λιγους που μπορει να με βοηθησει.ειμαι fan της σειρας getter robo και ψαχνω τα 51 επεισοδια της πρωτης σειρας.αν τα εχεις και θελεις- μπορεις να μου τα δωσεις και οτι κοστος χρηματικο υπαρξη ειναι δικο μου!!!ευχαριστω:congrats::congrats:
Aug 02 2008 02:14
Umi no Ossan → °•πίΟu-πίΟu•°™
Τωρα το ειδα...Εσυ βρε αθεοφοβη μου εδωσες αρνητικο rep επειδη συμφωνησα με το τελος;;; Εγω φταιω που εκανα θετικο σχολιο για το pic σου κ που σου λεω για το επεισοδιο....:tongue:
Aug 02 2008 02:11
Glastenen → QueenofHearts
hey ^____^/ καλά είμαι μωρέ, έχω αποκλειστεί στο διυλιστήριο να βγάλω φραγκάκια και με τρώει η μαύρη η μαρμάγκα...ΛΟΛ. σύντομα back in town και ανανεωμένη, με καινούργια νεύρα, του κουτιού. εσύ καλά? kissu n_n
Aug 02 2008 02:03
Glastenen → kazmir
heeeeeeeeey^^ είμαι στην εξορία μπας και βγάλω κανά φράγκο...άσε, μεγάλος πόνος...συμφωνώ για το βιβλίο, μου πήρε καιρό να ξεπεράσω την απαισιοδοξία του :P αλλά δεν παύει να είναι τόοοοοσο αληθινό, γι αυτό μου αρέσει.
σε λίγο τελειώνω δουλειά care to go for a cof? έχω χάσει όλων τα κινητά btw [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/bleh.gif[/IMG]
τέλος: εγώ+βουτιές=μέγα λάθος
cheerio!
Aug 02 2008 02:01
Lucy-Nyuu → GkLoc
χεχε... εε σιγά μωρέ!!! Είναι και ένας τρόπος να κάνω διασυνδέσεις στο anime.gr μιας και είμαι καινούρια...:emptyonexg1:
Aug 02 2008 01:42
GkLoc → Lucy-Nyuu
Τhanks,Nice to meet ya!!
και χαιρομαι που μπηκες στο groupaki,
με υποχρεωσες πολυ!!!
Aug 02 2008 01:39
salpi → lolopas
φιλε lolopa .Αν εχεις τα dvd getter robo της αλυσιδας σε παρακαλω να επικοινωνησουμε και οτι χρηματικα εξοδα υπαρξουν θα καλυφθουν απο εμενα.ευχαριστω!
Aug 02 2008 01:33
salpi → gthe
φιλε gthe . αν εξακολουθεις να εχεις τα dvd getter robo της αλυσιδας σε παρακαλω να επικοινωνησουμε και οτι χρηματικα εξοδα υπαρξουν θα καλυφθουν απο εμενα.τα θελω απελπισμενα!!!!!!ευχαριστω!:congrats::congrats:
Aug 02 2008 01:30
salpi → Jiraiya
Συγνωμη φιλε που σε ενοχλω αλλα εισαι απο τους λιγους που μπορει να με βοηθησει.ειμαι fan της σειρας getter robo και ψαχνω τα 51 επεισοδια της πρωτης σειρας.αν τα εχεις και θελεις- μπορεις να μου τα δωσεις και οτι κοστος χρηματικο υπαρξη ειναι δικο μου!!!ευχαριστω:congrats::congrats:
Aug 02 2008 00:59
mihalakis21 → nicorobin
welcome:hi:. απο περιστερι ε? και εγω. κολλιμενη με one piece?
Aug 02 2008 00:50
Lucy-Nyuu → salpi
χμμ... λοιπόν το έψαξα ξανά και βρήκα αυτό: [url=http://retro-gr.blogspot.com/2008/02/getta-robot-1.html]Blast From The Past: Getter Robo - ΞΞ*ΟΞΏΟ‚ 1ΞΏ , Ξ— επίθεση των δεινοσαΟΟων[/url]
αλλά πρέπει να τα κατεβάσεις απο rapidshare...
ελπίζω να σε βοήθησα!!!
Aug 02 2008 00:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed