Community Status Updates
Always_Bleeding → Whitelighter
Ευχαριστω για την πληροφορια Whitelighter δεν το ειχα προσεξει...
Aug 03 2008 17:17
mihalakis21
→
Chief_Chips
λυπον εχουμε και λεμε. εισαι ατροπος,σπαστικος,ξερολας και προσβαλεις τα αλλα μελη του forum με οποιον τροπο σου δοθει. εχω βαρεθει να ακουω την γνωμη σου, τις υποδειξεις σου και το ψωνιο που εχεις να το παιζεις οτι ξερεις τα παντα και ολοι οι αλλοι ειναι ασχετοι. μαθε να μιλας πρωτα απο ολα και κυριως μην ξαναπροσβαλεις αλλο μελος του forum. επισης τραβα να σε δει ψυχολογος γιατι βαραει στον εγκεφαλο. αμα τελικα ποτε καταφερεις να συμπεριφερθεις σαν ανθρωπος τοτε ελα postαρε.
Aug 03 2008 16:45
iristella → GkLoc
Το παλευω..... Για αλλον χαρακτηρα ψαχνω αλλα δεν βρισκω καλη εικονα..... Μην το κοιτας ομως που ειναι μικρο και αθωο......Δαγκωνει ασχημα......
Aug 03 2008 16:31
jimmare → somnium
Nα αλλος ενα πορωμενος με το neon genesis...[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/kakaka.gif[/IMG]:hahaha::orly:
Aug 03 2008 16:18
GkLoc → iristella
Xε,Χε,Τι Αθωο Βλεμματακι ειναι αυτο??
Πολυ ωραιο Avi,θα ξεπερασεις και την φαση (Τους τρωμαζω ολους)!
Aug 03 2008 16:14
Anelis → kazmir
καλημερες! κ thanx, νομιζω σου εχω πει ποσο μ αρεσει κ το δικο σου ε;! :)
Aug 03 2008 15:37
iristella → Anelis
Eυχαριστω........ Ψαχνω ακομη..... Να δω αν θα βρω καποιο που να μου αρεσει......
Aug 03 2008 14:40
Anelis → iristella
καλα δεν περιμενα να κανει κ κατι αλλο
θα το τσεκαρω κ εγω αν ειναι, εχω ελλειψη ανιμε αυτες τις μερες
καλα εγω ειμαι στην αρχη (καπου στο 20 κατι) εχω παθει το ιδιο
αλλα βλεπω κ τα 37 volumes του μανγκα και με τρομαζουν!
με 'γεια το αβαταρι!!!
Aug 03 2008 14:38
Animesuki → BarbasSs
Ρε συ ειδικα ο χειρισμος οταν επρεπε να παλεψεις ηταν σκατα!!!Μπερδευα τα πληκτρα!!Το κορακι ειχε γελιο!
Aug 03 2008 14:32
iristella → Anelis
Φυσικα και τα αγνοησε. Αφου δεν ειχε κατι να απαντησει......
Απο οτι ακουω παρα πολυ.. Και λιγο που το κοιταξα στην Wikipedia φαινεται πολυ ενδιαφερον. Εγω με το one piece εχω το αλλο προβλημα.. Ειναι απελπιστικα πολλα τα σκασμενα τα επεισοδια..... Επειδη δεν εχω τον τρελο χρονο βλεπω 3-4 οποτε μπορω και οποτε βλεπω ποσα μου μενουν με πιανει απελπισια....... και θελω να διαβασω αι το manga η αθεοφοβη.......
Aug 03 2008 14:31
BarbasSs → Animesuki
μεγαλη ξενερα ηταν και τα action στοιχεια που βαλανε στο παιχνιδι
ναι η April ειναι μεγαλη μορφη και το κορακι.....λολ
και γενικα οτι εχει σχεση με την Arcadia ειναι κατσε καλα...
Aug 03 2008 14:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed