Jump to content

Community Status Updates

Photo

Always_Bleeding → Whitelighter

Ευχαριστω για την πληροφορια Whitelighter δεν το ειχα προσεξει...
Aug 03 2008 17:17
Photo

red pyramid → Judge Dredd

καμία διεύθυνση με horror shops στην αθήνα πλζζζζζ?????
Aug 03 2008 17:14
Photo

mihalakis21 → Chief_Chips

λυπον εχουμε και λεμε. εισαι ατροπος,σπαστικος,ξερολας και προσβαλεις τα αλλα μελη του forum με οποιον τροπο σου δοθει. εχω βαρεθει να ακουω την γνωμη σου, τις υποδειξεις σου και το ψωνιο που εχεις να το παιζεις οτι ξερεις τα παντα και ολοι οι αλλοι ειναι ασχετοι. μαθε να μιλας πρωτα απο ολα και κυριως μην ξαναπροσβαλεις αλλο μελος του forum. επισης τραβα να σε δει ψυχολογος γιατι βαραει στον εγκεφαλο. αμα τελικα ποτε καταφερεις να συμπεριφερθεις σαν ανθρωπος τοτε ελα postαρε.
Aug 03 2008 16:45
Photo

iristella → GkLoc

Το παλευω..... Για αλλον χαρακτηρα ψαχνω αλλα δεν βρισκω καλη εικονα..... Μην το κοιτας ομως που ειναι μικρο και αθωο......Δαγκωνει ασχημα......
Aug 03 2008 16:31
Photo

Ash_Pokemaster → Seraphimon-T.K.

:drinks:
Aug 03 2008 16:27
Photo

jimmare → somnium

Nα αλλος ενα πορωμενος με το neon genesis...[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/kakaka.gif[/IMG]:hahaha::orly:
Aug 03 2008 16:18
Photo

GkLoc → iristella

Xε,Χε,Τι Αθωο Βλεμματακι ειναι αυτο?? Πολυ ωραιο Avi,θα ξεπερασεις και την φαση (Τους τρωμαζω ολους)!
Aug 03 2008 16:14
Photo

Zauk-Lain- → QueenofHearts

ελπιζω να σου αρεσε...:D
Aug 03 2008 16:00
Photo

Anelis → kazmir

καλημερες! κ thanx, νομιζω σου εχω πει ποσο μ αρεσει κ το δικο σου ε;! :)
Aug 03 2008 15:37
Photo

kazmir → Anelis

Άσχετο, ωραίο avatar...
Aug 03 2008 15:33
Photo

iristellaAnelis

Eυχαριστω........ Ψαχνω ακομη..... Να δω αν θα βρω καποιο που να μου αρεσει......
Aug 03 2008 14:40
Photo

Anelisiristella

καλα δεν περιμενα να κανει κ κατι αλλο θα το τσεκαρω κ εγω αν ειναι, εχω ελλειψη ανιμε αυτες τις μερες καλα εγω ειμαι στην αρχη (καπου στο 20 κατι) εχω παθει το ιδιο αλλα βλεπω κ τα 37 volumes του μανγκα και με τρομαζουν! με 'γεια το αβαταρι!!!
Aug 03 2008 14:38
Photo

Animesuki → BarbasSs

Ρε συ ειδικα ο χειρισμος οταν επρεπε να παλεψεις ηταν σκατα!!!Μπερδευα τα πληκτρα!!Το κορακι ειχε γελιο!
Aug 03 2008 14:32
Photo

iristellaAnelis

Φυσικα και τα αγνοησε. Αφου δεν ειχε κατι να απαντησει...... Απο οτι ακουω παρα πολυ.. Και λιγο που το κοιταξα στην Wikipedia φαινεται πολυ ενδιαφερον. Εγω με το one piece εχω το αλλο προβλημα.. Ειναι απελπιστικα πολλα τα σκασμενα τα επεισοδια..... Επειδη δεν εχω τον τρελο χρονο βλεπω 3-4 οποτε μπορω και οποτε βλεπω ποσα μου μενουν με πιανει απελπισια....... και θελω να διαβασω αι το manga η αθεοφοβη.......
Aug 03 2008 14:31
Photo

BarbasSs → Animesuki

μεγαλη ξενερα ηταν και τα action στοιχεια που βαλανε στο παιχνιδι ναι η April ειναι μεγαλη μορφη και το κορακι.....λολ και γενικα οτι εχει σχεση με την Arcadia ειναι κατσε καλα...
Aug 03 2008 14:31