Community Status Updates
iristella → tsintori
Ειναι shoujo αλλα αρκετα καλο και προσεγμενο απο υποθεση και σχεδιο....... Ρομαντικου περιεχομενου με στοιχεια μεταφυσικου (vampires)..... Ειναι 13 επεισοδια ο πρωτος κυκλος που ολοκληρωθηκε πριν κανα 2 βδομαδες.... ΑΑΑΑ αρχισα και το Code Geass το οποιο τα σπαει! Lelouch FTW!!! αν και εχω δει πολυ λιγο μου θυμιζει πολυ Light Yagami......
Aug 03 2008 21:29
iristella → Ephialtes
Eιναι απο το vampire Knight...... Βασικα αλλον χαρακτηρα θελω να βαλω.... Αλλα δεν βρισκω gifaki γμτ....... εχω ενα αλλα θα ηθελα να πηγαινει αναποδα αν γινοταν......γκρρρρρρρ Ολο το απογευμα ψαχνω.
Aug 03 2008 21:11
Ephialtes → iristella
Iri-dono σε προσβαλλουν
σε θεωρουν κακια και στριμενη
εγω λεω οτι σου παει Kawai avatar;)
Αν και οπως λες μονο Kawai δεν ειναι. Απο ποια σειρα ειναι?
Aug 03 2008 21:03
Anelis → kakashi sensei
κ εγω τις εχω δει ολες εκτος απο τις παλιες του φουλτσι
καλα μιλαμε εχω διβασει σχεδον ολα τα κομιξ και τα βιβλια που εχουν σχεση με ζομπι, τα επιτραπεζια, τα τραγουδια....
καλα το shawn ειναι απο τις αγαπημενες μου zomie movies
χμ να κατεβασεις το rec (που σε κανα χρονο θα βγει κ το αμερικανικο remake ).κ το braindead ειχε παρα πολυ πλακα αλλα ειναι b-movie
δυστυχως εχω περισσοτερες ταινιες να σου πω να μην δεις παρα να δεις
α κ φυσικα, να δεις την επικη τριλογια evil dead!!!
Aug 03 2008 21:01
moonheart → samurai_pizza_dora
Bambino?? eleos kammenh!!!!! den theoreite apo ta kala Jdorama... giati den me rotages prota na s po ti na deis? ~an kai den exo dei kai tosa J dorama kurios blepo Tdorama... alla tsp~ ama to teleioseis to bambino to opoio den exo dei btw alla o Jun ~main char~ exei polla fangirls ~bl. yami but I think he is cute too a way cuter in Hana Yori Dango though~ so des Hana Yori Dango gia romance eidalos... Liar Game kai Kurosagi pou tha s aresoun SIGOURA kai ta duo anteee
Aug 03 2008 20:58
Ephialtes → tsintori
Sorry δεν ηθελα να κανω quote στο δικο σου ποστ αλλα στου Shikamaru, μπερδευτηκα
Aug 03 2008 20:32
tsintori
→
Chief_Chips
Τρέχα πρώτα στο thread για το batman και πάρε απάντηση........
Aug 03 2008 20:22
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Λοιπόν είπα θα το εξετάσω άλλη στιγμή και θα σου πω:nbleed::nbleed::nbleed:
Πάντως είναι άθλιοι οι τύποι.
Aug 03 2008 20:07
tsintori → iristella
Συμφωνώ με τον Doulis. Καλό αλλά δεν σου ταιριάζει.........
Your choice βέβαια.....
Aug 03 2008 20:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed