Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelisiristella

:hahaha::hahaha::hahaha: καλα αυτος δεν νοιωθει, αγνοησε σχεδον ολα οσα του ειπες κ μαλλον θα συνεχισει να ποσταρει τα ασχετα,προσβλητικα και συνηθως ηλιθια δογματα του (διοτι αποψεις δεν ειναι... ) μεχρη να φαει κανα ξεγυρισμενο ban... δεν το ξερω καθολου, ειναι καλο; εγω ξανα αρχισα one piece κ με εχουν κουρασει ηδη οι ατελειωτες μαχες
Aug 03 2008 14:27
Photo

Animesuki → BarbasSs

Κι εμενα ειναι το αγαπημενο μου adventure.Το εψαχνα 5 χρονια!!!!!Επιτελους το βρηκα!Μιλαμε φανταστηκο το παιχνιδι θα το παιζω ξανα και ξανα στα σιγουρα!!!Θελω να βγει και τριτο αλλα το θελω σαν το πρωτο,γιατι το δευετερο κι αυτο ηταν πολυ καλο,αλλα αυτη η Ζοe η πρωταγωνιστρια ηταν βαρετη!Και χαζη!Ενω η April ειχε χιουμορ,στυλ,γοητεια, μαρεσε τρελα σαν χαρακτηρας,ηταν και εξυπνη!!!
Aug 03 2008 14:23
Photo

iristellaAnelis

Ευχαριστηση μου...... Εδω..Προσπαθω να βρω κανα καλο anime να ξεκινησω (κατεληξα sto Darker than Black) και να σπασω μια και καλη τα νευρα του Chief,,,,, ΧDDD Εσυ ολα καλα?
Aug 03 2008 14:22
Photo

Anelis → kakashi sensei

καλημερες! ειδα το ποστ σου στο group splatter fans, μη μου πεις οτι εισαι κ εσυ zombie φαν;;;!!! (διοτι εγω ειμαι τρελη κ παλαβη για τα kawaiii zomib-ακια μουυυ!!! )
Aug 03 2008 14:21
Photo

BarbasSs → Animesuki

και ποιος βιαζοταν να ανοιξει το σχολειο??? εχω και κολο εξεταστικη σε 25 μερες.... εγω καλα να γυρισα χθες απο σκοπελο και μαλλον αυριο θα φυγω χαλκιδικη αλλα δεν ειναι σιγουρο... πως σου φανηκε το longest Journey??? it's my favourite adventure btw...
Aug 03 2008 14:18
Photo

Anelisiristella

thankies για το add :) τι κανεις;
Aug 03 2008 14:16
Photo

Ephialtes → GkLoc

But you are Super baka!! Auuuuuuu! :bleh: GkBakanky
Aug 03 2008 14:14
Photo

Animesuki → BarbasSs

Εγω τεμπελιαζω απολαμβανοντας τις καλοκαιρινες διακοπες μου!!!!Δεν βιαζομαι να ανοιξει το σχολειο παντως, αλλα βιαζομαι ειδη για τις επομενες καλοκαιρινες διακοπες!Φαντασου!!Α!τελικα μπορεσα να αγορασω το the longest journey αντιγραφη!Ευτυχως επαιζε το σιντι γιατι ειχα προβλημα συνεχεια.Παλι καλα το τεραμτησα και αυτο και το ντριμφολ!!!Εσυ πως πας?Καλα?
Aug 03 2008 13:58
Photo

Tenshi → Animesuki

xaxa afta einai!!! egw twra paizw to clock tower 3 kai prospa8w....apo a8ina eisai!? exei zesti ekei katw!? Edw para poly pantws...
Aug 03 2008 13:56
Photo

BarbasSs → Animesuki

xexe σκοτεινο σκοτεινο.... αν και φοβαμαι οτι δεν ειναι καποιο παιχνιδι που θα μπορουσα να παιξω... ποτε δεν ξερεις, ισως ειναι κατι που δεν το περιμενω εσυ τι λεει ολα καλα?
Aug 03 2008 13:52
Photo

Animesuki → BarbasSs

εβαλα φοτο πηγαινε να δεις!;p
Aug 03 2008 13:45
Photo

Lucy-Nyuu → iristella

τεσπα σε αφήνω παω να διαβάσω xxxholic....:byejg9:
Aug 03 2008 13:44
Photo

QueenofHearts → Zauk-Lain-

Yiiha!είδα το cosplay σου!! kakuiii!!!:D
Aug 03 2008 13:38
Photo

GkLoc → Ephialtes

TEMMERA:burningbe3: [IMG]http://i19.photobucket.com/albums/b196/Silverwolf86/One%20Piece/NotNarutard.jpg[/IMG]:tongue:
Aug 03 2008 13:36
Photo

Tenshi → Animesuki

Holla!!! Thanks gia to accept...poly kali...mani mani to vrikes?! Ola kala?! :)
Aug 03 2008 13:32