Community Status Updates
Orion19 → Zoro
Καλά ρε'συ! Της έκανες μεγάλο νούμερο της κοπέλας!!! Έφυγες και έχασε τα λογικά της!:oo:
Κάθεσαι; Κρατήσου μη πέσεις!
Η iri-chan έβαλε avy MISA!!!! M~I~S~A!!!!!:frozen:
Αχ, kono yaroooo και το τρέλανες το κορίτσιιιιι!!!!:if:
Aug 03 2008 19:13
Ptomahawk → BarbasSs
φυσικά και θα έρθω, για το msn κοίτα καλύτερα το profil μου και θα το βρεις:P
Aug 03 2008 18:58
GkLoc → Ephialtes
Kαι βεβαια GT Sucks!!!
Απλως ετσι το ειπα,μηπως ηθελες Payback!!
Παντως μιας και δεν βγαινει καινουργια σειρα αλλα Special,ειμαι καταχαρουμενος!!
Aug 03 2008 18:37
kakashi sensei → Anelis
τρελος και παλαβος με ζομπαδες.
εχω δει ολες τις ταινιες που τελειωνουν σε "... of the dead" (ακομα και το ""shaun of the dead").
μηπως μπορεις να μου δωσεις καμια ιδεα για καμια ζομποταινια που μπορει να μην εχω δει (δεν τις εχω δει ολες).
Aug 03 2008 18:34
Ephialtes → GkLoc
γτ πιστετεις πως μια συνεχεια του DB θα ειναι καλη?
ή σε πειραξε που ειπα οτι Gt sucks?
Aug 03 2008 18:31
jimmare
Μα δεν στο ειπα στο msn???Το forum μου ειναι:
[url=http://www.anime-accelerator.forumakers.com]anime,manga download[/url]
Τωρα,καταλαβες ποιο ειναι???
Aug 03 2008 18:22
iristella → GkLoc
Ναι παρα πολυ καιρο....... Θα γυρισει ο Zoro τωρα και δεν θα με γνωρισει..... Ρε γμτ...Θελω να βρω σε avi τον χαρακτηρα που εχω στην sig μου και δεν την βρισκω πουθενα την ατιμη....Μαμω την ατυχια μου..... εχω βρει ενα αλλα ξεκινα απο λαθος σημειο.... τωρα αυτο το βλεπω γλυκουλικο και προβληματιζομαι....Νιωθω σαν να μην ειμαι εγω XDDDD
Aug 03 2008 18:15
GkLoc → iristella
Eμ,δεν ξερω,
Αλλα το προηγουμενο σου avi εμενα με τρομαζε πραγματικα,
ομως οταν σε γνωρισα πια,ειδα οτι ησουν τελικα γλυκουλα!!!
Αρα οποιος σε πρωτοεβλεπε φοβοτανε,και ο Chief Chips πιστευω θα τα εχει κανει παν του μετα τα posts σου,
Ομως τωρα εισαι μια χαρα!!!
btw,ποσο καιρο το ειχες το αλλο??Μηνες??
Aug 03 2008 18:11
iristella → GkLoc
[I]"Πολυ ωραιο Avi,θα ξεπερασεις και την φαση (Τους τρoμαζω ολους)!"[/I]
Kαι κατι που μου ηρθε με χρονοκαθυστερηση........ Γιατι τρομαζω κανεναν ΕΓΩ??? Το πιο αθωο γλυκομιλητο και εξυπηρετικο πλασμα του forum????:blingeye2: Που μονιμως κοιταω να κανω οτι περνα απο το χερι μου για να βοηθω κοσμο? :blingeye2:Που δεν εχω κακομιλησει σε κανεναν ανθρωπο? :blingeye2:(Ο Chief Chips δεν πιανεται [COLOR=white]για ανθρωπος[/COLOR][COLOR=black]) ΕΕΕΕ?:hihi2: γιατι το λες αυτο τωρα και με πληγωνεις?:blingeye2::blingeye2::blingeye2::blingeye2:[/COLOR]
Aug 03 2008 18:06
iristella → Roronoa Zoro19
Hello τι κανεις? Καλως ηρθες στo anime.gr....... Σου ευχομαι καλη διασκεδαση! Απο οτι ειδα εισαι φαν one piece..... Ισως θα σε ενδιεφερε να μπεις στο αναλογο group... Ειμαστε μια θεοτρελη παρεα που εχουμε ως κοινο την αγαπη μας για το anime Και το Manga..... Αν λοιπον αντεχεις μεγαλες δοσεις τρελας one piece και παραλογου feel free to join:try::try::gotit:
[URL="http://www.anime.gr/forums/groups/8/"].aNiMe//GR Forums - One Piece[/URL]
Aug 03 2008 18:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed