Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lacrymosa

otakunessssssssssssssssssss :D
Aug 04 2008 00:56
Photo

Raine1712 → Lacrymosa

OTAKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 04 2008 00:55
Photo

tsintori → Hatake Kakashi

Να είσαι καλά ρε Kakashi. Αυτές οι εικόνες που βρίσκεις είναι πράγματι all the money. Μα που τις ξετρυπώνεις. Anyway καληνύχτα Sensei. Πάω να πέσω στο κρεββατάκι μου.
Aug 04 2008 00:47
Photo

Hatake Kakashi → tsintori

ΗΑΗΑΗΑΗ Τουλαχιστον εσυ μπορεις και σχεδιαζεις εγω για να καταλαβεις μια φορα πηγα να κανω κυκλο και εκανα αυτο [IMG]http://content.answers.com/main/content/wp/en/0/07/Rectangle_to_square_difference2.gif[/IMG] Στην αρχη νομιζα οτι τετραγωνισα τον κυκλο :hahaha::hahaha::hahaha: Περα απο την πλακα και ενα παιδι 6 χρονων σχεδιαζει καλυτερα απο μενα :D
Aug 04 2008 00:45
Photo

tsintori → Ephialtes

Hi. Το Code Geass είναι με robot και έτσι;
Aug 04 2008 00:42
Photo

Καλά αν postara δικά μου εκεί να δεις γέλιο...... Θα σας βγαίνανε τα μάτια έξω (όχι δεν είναι ecchi/hentai για άλλο λόγο το λέω). Εdit: Το avatar τα σπάει (κλασσικά).
Aug 04 2008 00:39
Photo

Hatake Kakashi → Anelis

congratulations που ανακαλυψες οτι τα σχεδια ηταν ψευτικα :D Μερικοι δεν καταλαβαινουν τιποτα
Aug 04 2008 00:38
Photo

Hatake Kakashi → tsintori

:hahaha::hahaha: Τι να πεις για μερικους ειναι τελιως ξεφτιλες λες και αν ειχε ποσταρει τα κανονικα σχεδια θα την σκοτωναν η κατι παρομοιο
Aug 04 2008 00:35
Photo

Kαλά έγραψες στο shrugs. Ακόμα γελάω!!!!!!
Aug 04 2008 00:32
Photo

kakashi sensei → Anelis

πηγαινε στο isohunt ψαξε για το zombie strippers και θα σου βγαλει παρα πολλα dvd-rips με ακομα περισσοτερα seeds.
Aug 04 2008 00:17
Photo

Anelis → kakashi sensei

ωω εχει και απο axxo!! thanx a bunch! παλιοτερα ειχα ψαξει στο terrentz κ δεν ειχα βρει τιποτα thankies!!!:drinks:
Aug 04 2008 00:17
Photo

kakashi sensei → Anelis

πηγαινε στο isohunt ψαξε για το zombie strippers και θα σου βγαλει παρα πολλα dvd-rips με παρα πολλα seeds.
Aug 04 2008 00:14
Photo

Anelis → kakashi sensei

ωχ ναι δικιο εχεις εκανα λαθος,:oo: το μπερδεψα με το dawn (το remake) ντροπη μου ΑΛΛΑ εξακολουθω να το θεωρω μεγιστη πατατα :bleh: οκ cool αν και παιζει να λειψω εκτος αθηνων για μηνες btw μηπως εχεις torrent για το zombie strippers να το βαλω να κατεβαινει απο τωρα;
Aug 04 2008 00:00
Photo

kakashi sensei → Anelis

πρωτον το land of the dead ειναι του romero και γ.μαει και δερνει. δευτερον αθηνα δε μενεις?σου γραφω τα dvd στα δινω και μου δεινεις οσα αγραφα σου εγραψα.
Aug 03 2008 23:52
Photo

kakashi sensei

:canthelp:
Aug 03 2008 23:50