Community Status Updates
Melkor → olesos
[url=http://www.tokyotosho.com/search.php]Tokyo Toshokan :: #tokyotosho @ irc.rizon.net :: Torrent Search[/url]
κοιτα τα τρια πρωτα τορρεντς. η ποιοτητα απο τους a4e ειναι καταπληκτικη, αλλα δνε εχουν βγει ολα
Aug 07 2008 21:00
iristella → Dominator
χεχε για να ειμαι ειλικρινης το Naruto μου αρεσει περισσοτερο.... (μην το πεις πουθενα ομως θα με φανε XD - πλκ!) Αλλα εχει μια πολυ ευθυμη ατμοσφαιρα η οποια πιστευω οτι αντισταθμιζει τις πιο "σκοτεινες" επιλογες που κανω ενιοτε... Anw τα λεμε και χαρηκα πολυ για την συζητηση.
Aug 07 2008 19:41
Dominator → iristella
Ok..
Den 3erw alla ta one piece den mu fatsarane...
Anw ta leme re Stellitsa!
Aug 07 2008 19:35
iristella → Dominator
Lelouch ειναι το ονομα του πρωταγωνιστη απο το Code Geass!!!! Θα προσπαθησω να το κατεβασω το Gurren Lagann απλα μαλλον λιγο αργοτερα γιατι αυτην την στιγμη παλευω να προχωρησω One piece και ειναι παρα πολλα τα ατιμα.....
Aug 07 2008 19:31
Dominator → iristella
lol aham....
Δεν το είχα πιάσει εκείνη την ώρα :P
Lelouch? Δεν το έχω υπό4η μου αυτό...
Τι είδους είναι?
Αν είναι k δεις [B]Gurren Lagann[/B] να ξέρεις ότι στην αρχή μπορεί να σου φανεί παιδικό αλλα μετά από 4-5 επεισόδια ενεβενει κατακόρυφα η ποιότητα του!
Aug 07 2008 19:24
iristella → Dominator
Νick οπως λεμε Nickname........ Δλδ ψευδωνυμο (LOL)....Κοριτσι ειμαι... Tο Gurren Lagann δεν το εχω δει ....Θα του ριξω ενα βλεφαρο με την πρωτη ευκαιρια.
Το Code Geass αξιζει απο το λιγο που εχω δει.....Lelouch FTW:wooi2:!!!!! (fangirl mode/off)
Aug 07 2008 19:05
Dominator → iristella
Ναι εχτές έπιασα k εγώ να το κατεβάζω επειδή νομίζω είδα 4ηφίστηκε ως το καλύτερο anime τις χρονιας...
Πάντως πρόσφατα είδα το [B]Gurren Lagann[/B] ακόμα δεν μπορώ να το ξεπεράσω...
Πολύ ωραίο anime k παρα πολύ επικό!
[B]nick [/B]?
Με αγόρι η κοπέλα μιλώ... :nosey: lol
Aug 07 2008 18:48
Neuro → tsintori
Ακόμα κανένα:hahaha:...και δύστυχος έχω PC πενταετίας :emptyonexg1: που δεν τα σηκώνει τα προγράμματα και δεν μπορώ να ασχοληθώ στο σπίτι μου:nanana:. Άλλα από προγράμματα φέτος θα μάθουμε 3d max και κάποια άλλα που δεν θυμάμαι:nosey:.
Aug 07 2008 17:58
Whitelighter → gohan-the mystic power
Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου!
Your birthday present:
A Locke Picture
[IMG]http://img501.imageshack.us/img501/6392/locke2tm8.jpg[/IMG]
Aug 07 2008 17:36
iristella → Dominator
Γενικα με εκνευρισε παρα πολυ το πως εβαλαν ετσι εμβολιμα τα fillers.....Καταρχας η ολη ιστορια ειναι γεματη αναχρονισμους και αντιφασεις σχετικα με το πως απεκτησε ξανα τις δυναμεις του ο Ishida και καποια αλλα πραγματακια.... Και η Lurichio μου φαινεται σαν κακεκτυπο της Nel (kawaiiiii)..... Εχουμε δρομο μπροστα μας μεχρι το Main plot...Ποιον Σεπτεμβρη? Απο Χριστουγεννα και βλεπουμε θες να πεις.... Κατσε να παρει λιγο κεφαλι το manga γιατι δεν τους βλεπω καλα.
Για downloads Υπαρχει η αναλογη επιλογη πανω πανω διπλα απο εκει που λεει Arcade... Τωρα αρχιζω και εγω να το προσεχω γιατι ψαχνω για τον πρωτο κυκλο του Code Geass σε avi.
To oνοματακι μου ειναι διπλο και ενα απο τα δυο ειναι και το Στελλα.:gotit: Στην ουσια το nick ειναι η συντμηση των δυο.
Aug 07 2008 17:31
Dominator → iristella
loool :P
Εγώ στην αρχή των fillers του bleach δεν μπορούσα να piste4w ότι άλλαξαν τελείως την ιστορία k έλεγα μπας k έκαναν κανένα λάθος k έβγαλαν άλλο επεισόδιο στον αέρα... :P
Να piste4w δεν μπορούσαν να βρούν κανένα καλύτερο τρόπο να κάνουν τα fillers με τρόπο που να μην αλλάξει στόσο η ιστορία?!!
Ελπίζω να συνεχίσει κανονικά το Σεπτέμβρη...
Εντωμεταξύ το forum έχει k download section η είναι μονο για συζήτηση?
Το ονοματάκι σου δεν μας το είπες ακόμα :)
Αλλα άσε να μάντε4w, Stella?! :P
Aug 07 2008 17:19
tsintori → Neuro
Αλήθεια τι προγράμματα χρεισημοποιείτε;
3ds max,maya ή και ποιο εξιδικευμένα;
Aug 07 2008 17:05
iristella → Dominator
Moνο η ταινια ειναι... Οπως επισης σε αναλογο κλιμα ειναι και το spirited away. Την Kaena την εχω δει και μου αρεσε πολυ!!! Εγω τα Bleach και Naruto τα εχω κανει pause μεχρι το τελος των fillers τους. Ιδιως αυτα του Bleach δεν τα μπορουσα καθολου.. Εβλεπα την Lurrichio Και σκεφτομουν 1000 και 2 τροπους για να βρει αργο και βασανιστικο θανατο (κατα προτιμηση απο καροτο).....
Οσο για τα greeklish Μην ανησυχεις...Θεμα συνηθειας ειναι. Ολοι ψιλογκρινιαζουν οταν πρωτοερχονται αλλα τα συνηθιζουν τελικα.XD
Aug 07 2008 17:02
Dominator → iristella
hehe θα το συνεχίσω κάποια στιγμή που θα πάει...
Βασικά k τα "animes" που βλέπω κάθε εβδομάδα έχω μείνει λίγο πίσω (bleach, naruto).
Το Κινούμενο κάστρο το είχα κατεβάσει θυμάμαι αλλα δυστυχώς έπεσε θύμα σε ένα format που είχα κάνει
Έχει k σειρά αυτό η είναι μονο η ταινία?
Σου προτείνω να δεις την ταινία Kaena The Prophecy είναι αρκετά καλή ταινία με πολύ καλά γραφικά!
Κάτι άσχετο, πολύ σπαστικό είναι αυτή η απαγόρευση των GreekLish...
Aug 07 2008 16:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed