Jump to content

Community Status Updates

Photo

KennyTea-chan

Hi. Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σου γι' [URL="http://www.anime.gr/forums/fan-art-fan-fic/2872-kenny-dabbles-art-%5E%5E-10.html#post218324"]αυτό[/URL]. :wis:
Aug 09 2008 10:10
Photo

Kenny → Matsu

Για ρίξε μια ματιά [URL="http://www.anime.gr/forums/fan-art-fan-fic/2872-kenny-dabbles-art-%5E%5E-10.html#post218324"]εδώ[/URL] και πες μου τη γνώμη σου. :hahaha:
Aug 09 2008 10:09
Photo

Melkor → Kenny

καλημερα! πως τα περνας κατω? εδω φριχτη ερημια. ολα τα μαγαζια κλειστα, κα ιδεν εχω που να παω τους επισκεπτες. κατι για να σου φτιαξω τη διαθεση:[url=http://www.anime.gr/forums/members/poutana.html].aNiMe//GR Forums - View Profile: poutana[/url]
Aug 09 2008 09:26
Photo

Animesuki → zade

rosario+vampire ειναι πολυ ωραιο ανιμε θα σου αρεσει να το δεις!;p
Aug 09 2008 08:44
Photo

Orion19 → Hatake Kakashi

Ε, αφού it's not your thing, δε πειράζει. Εμείς ακόμα σε αγαπάμε :nod2: Thank you for joining the Going Horny crew even if life caught up.:hero:
Aug 09 2008 02:51
Photo

Eze → zade

lawl de menw giannena de xerw pws sou rthe,..
Aug 09 2008 02:27
Photo

himawarinosekai → red pyramid

Όχι ειρωνεία! Σοβαρά μιλάω! Αργκ! (φχαριστώ για το τραγουδάκι :D)
Aug 09 2008 02:19
Photo

Hatake Kakashi → Orion19

Σε καμια περιπτωση δεν εφυγα για αυτο τον λογο,ισα ισα και χαβαλε καναμε και ωραια ηταν απλα δεν μου αρεσουν καποια πραγματα σε αυτα τα Group,no offence Εσεις καλα κανετε και περνατε καλα απλα εγω δεν γουσταρα have fun Sanji bride :D
Aug 09 2008 02:05
Photo

Hatake Kakashi → Tamaki

Για να σου λυσω την απορια λοιπον :D Καταλαβες λαθος,ασφαλως και δεν με ενοχλουν social groups που δεν ειναι ανιμε related Με ενοχλουν Groups που ειναι anime related και για αρκετες σελιδες βλεπεις συνεχομενο Offtopic πχ: σημερα εχει ωραια μερα,αγορασα ψωμι απο τον φουρνο,εχω 3 παιδια Δεν με ενοχλουν τετοια ποστ αν ειναι διασπαρτα αλλα αν βλεπω 4-5 σελιδες γεματες απο τετοια σχολια σε anime related group εμενα δεν μου αρεσει Αλλα αυτο ειναι προσωπικη μου αποψη τα ατομα που τους αρεσει καλα κανουν και σπαμαρουν offtopic αλλωστε το φορουμ ειναι για να περναμε ευχαριστα την ωρα μας:congrats:
Aug 09 2008 02:01
Photo

BarbasSs → Animefrick

εγω καλα μωρε να εδω γυρισα θεσ/νικη για 3 μερες να δω λιγο τους mods που εχουν ανεβει και αυριο βραδυ η κυριακη πρωι παλι πισω στην χαλκιδικη μεχρι 15-αυγουστο
Aug 09 2008 01:27
Photo

Franklin → Tidus87

Γεια! got u! Επιτελους να κι αλλος που εχει επαφη με τα Γιαννενακια μας! Υπαρχει και thread στο Eλλαδα και animes αλλα με μηδαμινη κινητικοτητα, αν θες τσεκαρε το.... Εγω φευγω αυριο οποτε παιζει να μην δω αμεσα την απαντηση σου (αν απαντησεις :P) αλλα ελπιζω να τα λεμε...
Aug 09 2008 00:45
Photo

ta- → Daiotakou

Μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχ καμενο παιδακι ποτε θα μου χαρισεις τη μιση blizzard να εχω να παιζω και εγω με τα ψιχουλα??επισης καλως ηρθες καταστροφη του wow,fucking warrior go suck illidans thing at last learn that mage rules war sucks.οταν μου τα γυρισει ο αλλοσ θα σε προμηθευσω και με αλλα καλα πραματα
Aug 09 2008 00:40
Photo

Franklin

Φευγω αυριο το μεσημερι και θα λειψω για μια εβδομαδα...Αφηστε ποστ και θα απαντησω μολις γυρισω! Μεχρι τοτε να τα περνατε ολοι τελεια!
Aug 09 2008 00:26
Photo

dbgoku → SirJim

ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον...αν δεν ειχα δει τα comments μπορει να μη το καταλαβαινα!!!!!!
Aug 09 2008 00:20
Photo

SirJim → dbgoku

That's better :D
Aug 09 2008 00:04