Community Status Updates
Anyparktos → SetoKaiba
Χαχ,sorry man,φταίει που ακόμα και όταν χρειάζεται απφεύγω το double posting!Anyway,thanx και πάλι.
Aug 11 2008 12:34
Whitelighter → blackripper
Δήλωσες συμμετοχή στην αλυσίδα [URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/1195-ultra-movies-ovas-pack-01-a-30.html#post178039"]Ultra Movies/OVA's pack 01[/URL] αλλά δεν έστειλες τα στοιχεία σου. Αν δεν έχεις πια ενδιαφέρον για την αλυσίδα, παρακαλώ ενημέρωσε στο thread της.
Aug 11 2008 12:23
tsintori → Melkor
Μelkor βάλε σε άσπρα γράμματα αυτό που έγραψες στο Naruto group γιατί είναι μεγάλο spoil.....
Aug 11 2008 12:21
Anyparktos → louna22
Hello!Είμαι ο προηγούμενος σου στην αλυσίδα του Adventurer.Οποτε μπορείς στειλε μου τα στοιχεια σου και απο αύριο κιόλας μπορεί να στα έχω στείλει(γι αύριο δεν είμαι σίγουρος αν θα προλάβω αλλά θα δούμε)
Aug 11 2008 12:19
Anelis → Lucy-Nyuu
εχω κολλησει με onepiece!!
λεω οοοοοοταν (και αμα) το τελειωσω να δω blood+
αλλα ειμαι ακομα στο 54 (απο τα 360 τοσα επεισοδια που εχει...)
Aug 11 2008 12:12
Animesuki → Kurosaki_Angellust
Πολυ καλες οι ιδεες σου για το περιοδικο ανιμε/μανγκα.Εαν το εφτιαχναν ετσι οπως ειπες εγω τουλαχιστον και ποσοι αλλοι θα το αγοραζαν τρεχοντας!!!
Aug 11 2008 07:18
Garuda → Namida
ola ta sf paizo alla kof oxi
den theoro kanena alo fighting endiaferon :P (logika uperxoun kai ala poli kala games sto idos alla den ta paizo apo pisma an katalavenis ti enoo )
ektos apo to ssb pou den to exo pari akoma kai otan to paro tha to timiso deontos :P
tis teleutees meres paizo poli 3rd Strike alla auto pou exo liosi einai to ex +a
btw oi antixires mou einai gematoi fouskales :P
Aug 11 2008 06:31
Zoro → ichigo13
Χαχα ειδες συμπτωση??!!:hahaha:
Καλως επεστρεψες τοτε...ολα καλα στις διακοπες??
Κι εγω πριν 2 μερες γυρισα και χαρηκα διακοπες...τωρα εχω 3 βδομαδες ελευθερες ακομη και θα τις χαρω οσο παει!!
Cya pal^^
Aug 11 2008 06:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed