Community Status Updates
Hatake Kakashi → Zoro
Δεν ξερω ποτε θα το αρχισω ισως να περιμενω λιγο να προχωρησει και αλλο το στορυ γιατι εμαθα οτι βγαινει σχετικα αργα και οταν μου αρεσει κατι θελω να το πρακολουθω-διαβαζω τακτικα,τωρα αν θα κρατηθω αυτο ειναι αλλο θεμα!!!
Η σειρα ειναι οντως κορυφη,σκετη πορωση,εδω και 1,5 χρονο μου ελεγαν να το δω αλλα τους εγραφα στα @@ μου :D
κατι ασχετο πιστευω οτι θα μπορουσες να βρεις καλυτερο avatar του Saucekay,μοιαζει λιγο με usopp αυτο που εχεις τωρα :D
Βρηκα κατι που πιστευω θα σου αρεσει
[IMG]http://img301.imageshack.us/img301/7370/17cr1wu3.png[/IMG]
Ευχαριστω και παλι για ολα :congrats:
Aug 11 2008 15:21
psofia → Zoro
Kαι εγώ θα σου απαντάω στο profile μου για να μην αυξάνονται τα visits σου!! Ό,τι να 'ναι... :hahaha:
Aug 11 2008 15:15
Zoro → phm
phm ξανακοιταξα την απαντηση που σου δωσα χτες στο naruto group και ειπα να σου ζητησω συγγνωμη γιατι μαλλον παραπηρα επιθετικο υφος και συνιθως δεν ειμαι ετσι:P
Ξεφυγα καπως...
Βεβαια συνεχιζω να πιστευω αυτα που ειπα,απλως νομιζω επρεπε να τα διατυπωσω πιο χαλαρα και αντικειμενικα και ειπα απλα να σου εξηγησω οτι δεν ηθελα με τπτ να σε προσβαλλω,αν ενιωσες τπτ τετοιο...
Δεν ξερω τι θα γινει με τα groups αλλα νομιζω προς στιγμην εχει ληξει το θεμα{τουλαχιστον στο naruto group ειδα τωρα συζητανε μια χαρα on topic;)}και πιστευω αν υπαρξουν αλλα προβληματα μπορουμε να τα αφησουμε στους mods για την ωρα...
Αυτα απο μενα,ελπιζω να μην σε προσεβαλλα καπως,δεν ειναι του χαρακτηρα μου γενικως,σεβομαι παντα ολες τις διαφορες στην αποψη...:)
Aug 11 2008 15:13
Shikamaru → blackripper
φιλαρακι με τα dvd τι γινεται θα τα στειλουμε καμια ωρα ή:hiding_something: θα τα κρατησεις για την παρτυ σου:chigau::try::redcard2::mador2:
Aug 11 2008 14:59
LucyBR → Kon_Okami
no, silly! :p i like her cause she's uber cool! =w=
her hair is just too awesome to leave without a comment! <3333
(like Rin's from Mnemosyne as well... )
:OOO sou????? gotta go check that out then!!!!! oO
u really made me curious here!!! thanx for the info!!
(and if u call that blabbering, u really should see me spam a poor soul with bishounen... XDD)
Aug 11 2008 14:56
Anyparktos → jimmare
Όχι παίζουμε!Χεχε...Για τις ταινειες δε ρωτησα αλλα τι το εχουμε το bandwidth?:P
Aug 11 2008 14:42
GkLoc → MangekyouItachi
Λοιπον,αυτο που σου λεω ειναι το Berserk..
Ενα Manga παρρα πολυ φοβερο,με απιστευτη βια,και με σκοτεινες δυναμεις!!
Εγω που δεν διαβαζω καθολου Manga διαβαζω αυτο,μιας και ειναι παρρα πολυ ωραιο,σου προτεινω νσ κστεβασεις το 1ο Volume να δεις πως ειναι,και αμα σου αρεσει να το συνεχισεις,παντως πιστευω θα σου αρεσει πολυ...
Θα σου στειλω Link αμα θες να το διαβασεις,
Αυτααααα....See ya around
Aug 11 2008 13:55
red pyramid → Tamaki
Τα πέρνεις όλα χαμπάρι αμέσως ε? :P εδώ και 2 μέρες. μεγάλη ιστορία, αλλά όλα καλά
Aug 11 2008 13:50
Anyparktos → jimmare
Btw,από την αλυσίδα βγήκα για να μην ξοδεύω συμμετοχή...+ το οτι τα έχει όλα έανς φίλος και θα μου τα δώσει :kakaka:
Aug 11 2008 12:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed