Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → tsintori

7 Days...
Aug 11 2008 17:21
Photo

neeTHREE → Ash_Pokemaster

Μπες msn
Aug 11 2008 16:55
Photo

Kon_Okami → LucyBR

I hate you I hate you I hate you......:sniff sniff: Γιατί μου το κάνεις αυτό???? Για να μην σταματήσω να σε σπαμάρω στον αιώνα τον άπαντα???? Rin<33333:woo: She is just love!!!!! The way she acts and all....owwww I won't be tempted again to have another delirium. As for the bishounen spam if you didn't do it could you be their queen???
Aug 11 2008 16:34
Photo

tsintori → Zoro

Nαι ρε Ok..... Αν είναι μόνο για τα πολύ σπαμ.....
Aug 11 2008 16:32
Photo

Zoro → GkLoc

Iri-chan,spank/zap time!!!!! GK,come here...:hehehe:
Aug 11 2008 16:29
Photo

GkLoc → Zoro

Aλλο Captain??:hmmm: A Ναι,καιρο εχω να βαλω Luffy,καλα που μου το θυμησες:thatsit:
Aug 11 2008 16:26
Photo

Zoro → GkLoc

[I] Σαββατο,χμμμ,Σκεφτομουνα να βαλου του Smoker.. [/I]Temmeeee:burningbe3: Κι αυτος Captain ειναι αλλα εμεις αλλον θελουμε!!!!:ill2:
Aug 11 2008 16:22
Photo

GkLoc → Zoro

Δεν θα παρεις ολη την δοξα εσυ Marimo.... Ειδα ελεγε οτι θελει να αρχισει Manga και ειχε πει και πιο πριν οτι του αρεσουν τα μεταφυσικα πραγματα,οποτε τι καλυτερο απο Berserk.... Σαββατο,χμμμ,Σκεφτομουνα να βαλου του Smoker..
Aug 11 2008 16:21
Photo

Zoro → GkLoc

Ρε GK γιατι πεταγεσαι και συστηνεις το Berserk και σε αλλα παιδια???:smokingg: Ειπαμε αυτο ειναι δικη μου δουλεια!!!:bahhh: Πλακα κανω φυσικα:nanana:...καλα κανεις και το διαφημιζεις γιατι δεν μπορω να τα κανω ολα μονος μου και ολοι πρεπει να μαθουν το μεγαλειο αυτης της σειρας....και φυσικα πoιος ειναι καλυτερος απο τον διαφημιστη του site μας??!XD Το Σαββατο προσεξε τι θα βαλεις για νεο ava!!:chigau:
Aug 11 2008 16:15
Photo

Zoro → Hatake Kakashi

Καταρχας εξεφρασες πολυ σωστα την αποψη σου στο naruto group και ειπα να στο πω,ετσι αποφευγονται οι διαμαχες...οπως ειπες το forum ειναι για να καλοπερναμε και οχι για να μαλωνουμε...το οτι διαφερουν οι αποψεις μας δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να συζηταμε:P Μετα,τπτ ρε,χαιρομαι που σε βοηθησα γιατι εκει ξερω οτι μπορω!! Και γενικως παντοτε οπου ξερω οτι μπορω,βοηθαω{μιας και γενικως το χω να βρισκω καλα links για σειρες,ειναι ο τομεας μου;)}.....αλλωστε οπως ξαναπα κι εσυ με βοηθησες αρκετα με το naruto! Κοιτα το manga δεν σου συστηνω να το διαβασεις υπερβολικα αργα και να περιμενεις να βγουν κι αλλα γιατι ουτος η αλλος εχεις πολλους τομους μπροστα σου να διαβασεις ακομη και ο mangaka το παει πραγματικα με το πασο σου{1 το μηνα κι αν;)...τωρα πχ πηγε σε hiatus και μας εχει αφησει 2 μηνες σε ενα γμτ σημειο και εχουμε ολοι πολυ περιεργεια να δουμε τι θα γινει αλλα ακομη τπτ!!}....ετσι οπως το βλεπω εγω,με το πασο που πηγαινει θελει το λιγοτερο 10 χρονακια ακομη...μαζι με το one piece θα τελειωσει:P Αρα μην ξαναπαραπονεθεις ποτε για το εβδομαδιατικο naruto/one piece manga...αυτοι ειναι δουλευταραδες μπροστα του!!!...βεβαια ο τυπος τα κανει στο χερι και οχι με pc και κανει τρομερη δουλεια οπως θα παρατηρησες αρα εχει ενα μεριδιο δικιου,αν και και παλι αν ηθελε το πηγενε πιο γρηγορα,αλλα ξερει οτι αυτος μας κραταει απ τα ..... και οχι εμεις και αρα το παει με το πασο του,να βγαλει και το μεροκαματο του!! Και φυσικα παλι καλα που ξεκινησες την σειρα και ακουσες τους φιλους σου...κρυβει πολυ ωραια νοηματα πισω απο την βια και σε συνδιασμο με το ολο fantasy thing ειναι ενα πολυ ωραιο epic! Οσο για το ava{χαχα ε οχι και usopp ρε τοσο κατω επεσα??XD}ουτος η αλλος σχεδιαζω να το κρατησω μεχρι το σαββατο,αρα προς τα μισα της εβδομαδας αν ειναι θα βαλω το δικο σου για αλλαγη... Και το δικο σου πολυ καλο βεβαια,δεν ειχα ξαναδει τον saturobi[ή οπως λεγετε ο hokage!] χωρις καπελο και μπορω να πω οτι με τα μαλλια ελευθερα τον βρηκα πιο συμπαθητικο ενω στην σειρα μου την ειχε σπασει η εμφανιση του.... Anw,αυτα λοιπον...οσο προχωρας την σειρα περνα που και που για καμια απορια/αποψη....εχω κανει πολλες συζητησεις με παιδια και και με σενα δεν θα με χαλαγε... Και το group αν δεις εγω το φτιαξα{το thread μονο να χα προλαβει,dammit δεν ημουν στο forum τοτε!} και μπορεις να περασεις οποτε θες!! Cya pal!!^^
Aug 11 2008 15:46
Photo

phm → Zoro

Το checkαρα, αλλά νταξει εγώ δεν postάρω τόσο πολύ γενικότερα (ειδικά παλιότερα...). Οπότε συγκριτικά έριχνα κάψιμο :P Τώρα για το τι θα γίνει το group δεν ξέρω, ας ασχοληθούν όσοι τους ενδιαφέρει να βγει μια άκρη. Θεωρητικά θα μπορούσε πχ να γίνει και δεύτερο group (πχ να μην έχει και manga spoilers) αλλά είναι λίγο κοροϊδία να υπάρχει ένα hardcore group και ένα χαλαρό group... Oh well...
Aug 11 2008 15:37
Photo

Zoro → phm

Χεχε τσεκαρε και το παλιο One Piece thread να δεις ποιος ειναι ο top poster παλι τοτε;):P Ναι πιστευω αυτη ειναι και η ιδανικη λυση προς στιγμην,να ασχολουνται οσοι θελουν και να αποχωρουν οσοι δεν ενδιαφερονται...δεν γινεται κι αλλιως και πιστευω ετσι μονο θα ικανοποιηθουν και οι 2 μεριες προς στιγμην...βασικα κι εγω αυτο λεω,αν φτασουμε στο σημειο να απαγορευτει το spam να το δεχτω,αλλα οσο υπαρχουν μελη που ειναι συμφωνα και τους αρεσει{με μενα μεσα:P} θα συνεχισει αυτη η κατασταση....αν μετα γινει ταμπου ok θα το δεχτω... Δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον με τα groups αλλα για την ωρα μονο αυτο γινετε{ασε μετα δεν εχουν και spoilers που λες,ειναι οντως λιγο "ασ τα να πανε" κατασταση...θελουν καποιο upgrade;)}.. Anw,χαιρομαι που τουλαχιστον λυθηκε το θεμα μεταξυ μας,γενικως δεν το χω να μαλωνω με κανεναν και δεν ηθελα να δημιουργηθει παρεξηγηση...ας δουμε τι θα γινει στο μελλον με τα groups:)
Aug 11 2008 15:27
Photo

Namida → ATANASHIOSU

Συγνώμη που σου απαντάω εδώ, αλλά το κάνω για να μην βγούμε τελείως εκτός θέματος στο θρεντ των ολυμπιακών. Και γω δούλεψα στους ολυμπιακούς της Αθήνας, και μάλιστα για το NHK. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες, ίσως δεν φταίνε οι αγώνες αυτοί καθαυτοί, αλλά ο τρόπος που διοργανώνται και παρουσιάζονται. Ωστόσο δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια στο γεγονός ότι οι ετιαρίες εκμεταλλεύονται το γεγονός για προβολή τους, και ότι γίνεται μεγάλη χρήση αναβολικών και άλλων ουσιών. Αυτό με κάνει να μην μπορώ να τους δω σαν κάτι ιερό.
Aug 11 2008 15:22
Photo

Zoro → tsintori

Τsi-kun,ειπα να σου απαντησω εδω και οχι στο group,μην ξανανοιξουμε το θεμα εκει:) Κοιτα τα groups δεν ειναι οπως τα threads οπου οτι γραφεται ειναι σημαντικο και θελουμε να "μεινει"...τα groups απο την αρχη ηταν κατι πιο ασημαντο και χαλαρο απο τα threads.... Γενικως δεν προωθησα την ιδεα να διαγραφονται τα posts καθε διμηνο κλπ,προτιμω να μεινουν τα posts,αυτο που εννοουσα ειναι οτι αν οντως ειναι τοσο ανυποφορα,τοτα ας διαγραφεται καθε μηνα το 50% πχ των σελιδων αλλα μονο των υπερσπαμμαρισμενων groups[γκουχ γκουχ ξερεις καποιο??:himitsu:],αλλα παντα μονο εφ οσων ενοχλει ο ογκος των σελιδων...αλλιως προτιμω να μεινουν εννοειται:) Στα groups ουτος η αλλος αμφιβαλλω αν καποιος θα πηγαινε πισω 100 σελιδες μετα απο 1 μηνα για να βρει κατι....εδω περα δεν ξερω αν στα threads θα το κανε κανεις... Αυτα απο μενα;)
Aug 11 2008 15:21
Photo

phm → Zoro

Bασικά δες... Εγώ δεν θα κάτσω να σκάσω άλλο.. Απλά το group έτσι πως είναι τώρα δεν μπορώ να συμμετέχω και δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ με Naruto πλέον (Έπρεπε να με δεις πριν 2 χρόνια όμως.. Narutard με δίπλωμα είμουν :P Check the number of posts per user in the old Naruto anime thread to get the picture). Έχει και spoilers... Και από την στιγμή που όσοι το χρησιμοποιούν το group είναι ευχαριστημένοι τι να πω.. Απλά εγώ αποχώρησα γιατί σταμάτησε να με εκφράζει ας το πούμε.
Aug 11 2008 15:21