Community Status Updates
GkLoc → tsintori
Θα προλαβω,μην ανυσηχεις....
Βασικα θα δω μεχρι 338,διοτι τα υπολοιπα τα εχω δει,αρα μου μενουν 100 επεισοδια!!
Ε Ενταξει μετα στο Ναρουτο Skip στα Φιλλερς,και στο Βleach το ιδιο,και ετσι θα τα βγαλω..
Aug 11 2008 23:34
tsintori → GkLoc
Εσύ το λες αυτό temme.
365;
Μα πότε θα προλάβεις να τα δεις; Μετά το Naruto είναι άλλα 100+ eps, το bleach άλλα 100+ eps.......
Aug 11 2008 23:31
GkLoc → tsintori
365 μεχρι στιγμης!!
Ειχε λογους λεει,Καλα Tsi,Καλα!!!:orly:
To Μπουντρουμι σε περιμενει..:hihi2:
Aug 11 2008 23:28
tsintori → GkLoc
Είχα κάποιους λόγους. Μην ανησυχείς θα ξαναμπώ.
Αλήθεια σε ποιο έχει φτάσει τώρα το One piece;
Aug 11 2008 23:24
Melkor → Adventurer
John, oi Ayu βγαζουν το Minami ke okawari οποτε αν θελεις κατεβασε το απ οαυτους
Aug 11 2008 23:22
tsintori → GkLoc
Temme είπα ότι θα ξαναμπώ.
Την τετάρτη...... One piece σε ποιο είσαι;
Aug 11 2008 23:21
Lucy-Nyuu → GkLoc
ahaaaa... τώρα γνωρίστηκα καλύτερα με τα παιδιά οπότε....θα σας επισκέπτομαι συχνα!!!:gotit:
Aug 11 2008 23:19
GkLoc → Lucy-Nyuu
Sorry για το Latest Reply αρα ασχολιομουν με το Moviemaker!!:bahhh:
Μια χαρα ειμαι,τιποτα καινουργιο,:canthelp:
Ναι ειδα που μπηκες στο Groupaki και καλα εκανες,και Keep Up Κιολας...:gotit:
Aug 11 2008 22:52
Kenny → cheery girl!
1. Δεν είσαι νέα στο forum. Έχεις πάνω από ένα μήνα.
2. Το forum δεν είναι και τόσο τεράστιο. Το δε One Piece subforum έχει link στην [URL="http://www.anime.gr/forums/"]αρχική σελίδα των forums[/URL]. Ειλικρινά, πρέπει να κάνεις προσπάθεια για να [B]μην[/B] το δεις.
3. Δεν είμαι αυταρχικός, και σε προτρέπω να ρίξεις μια ματιά σε άλλα forums, να δεις εκεί τι σκληρό moderation έχουν. Seriously.
4. Όπως είπα δεν θέλω να ακούω συγγνώμες. Μου αρκεί να ακολουθείτε τους κανόνες χωρίς να χρειαστεί να επεμβαίνω. Δεν είναι λογική το "Κάνω εν γνώσει μου ένα παράπτωμα. Περιμένετε να πάρω την απάντηση που θέλω και μετά σβήστε το." Αν το έκαναν περισσότεροι αυτό, το search function του forum θα γίνονταν άχρηστο, και οι τίτλοι των threads δεν θα ανταποκρίνονταν στο περιεχόμενο. Sounds like a broken forum. Θα πρέπει να έχετε την καλή θέληση να ξοδεύετε λίγο χρόνο παραπάνω, να κάνετε ένα search, και να postάρετε αυτό που θέλετε να πείτε εκεί που πρέπει να το πείτε.
Αλλά αυτό που βλέπω, αντιθέτως, είναι έλλειψη καλής θέλησης, σε αυνδυασμό με δυσαρέσκεια επειδή κάνω τη δουλειά μου(!).
Καλά μου κόλυβα.
Aug 11 2008 22:29
Lucy-Nyuu → GkLoc
Koban waaaaaaa!!! τι κάνεις? όπως μπορεί να είδες ακολούθησα την προτροπή σου και επισκέπτομαι συχνα το group σας!!!!:ureshii:
Aug 11 2008 22:25
Hikari-sama → cheery girl!
Hi !! Δεν νομίζω πως έχουμε ξαναμιλήσει μέσω comments, ε?? Πώς είσαι ?
ΥΓ:Πώς σε λένε ?Εμένα Σοφία, χάρηκα ^ο^
Aug 11 2008 22:13
cheery girl! → Kenny
Διστυχως για σενα,δεν προκειται να ζητησω συγγνωμη.....ειμαι και υπερηφανη τρομαρα μου,οπως καλα ειπες........
Δευτερον,εχεις σκεφτει καλε μου ανθρωπε την πιθανοτητα πως ισως υπαρχουν μικροτερα σε ηλικεια μελη σε αυτο το φορουμ,που ισως μολις εγιναν μελη και δεν ξερουν τα κατατοπια??????Η οτι ισως το φορουμ ειναι τοοοσο ταιραστιο και πως ισως τα μελη αυτα θελουν μια μικρη βοηθεια?????Α να σου υπενθιμισω σαφεστατα πως ανθρωπος ειμαι και πως κανω λαθη......θα μπορουσες πολυ ευγενικα να μου προσφερεις βοηθεια χωρις τις αυταρχικες σου συμβουλες απο τη στιγμη μαλιστα που το ειπα ξεκαθαρα στο thread μου πως επιθυμω να σβηστει απο τους αρμοδιους μολις το δουν γιατι κι εγω ειμαι αντμιν σε ενα αλλο φορουμ και ξερω τι εστι spam........
Για το δικο μας καλο,ευτυχως,στο φορουμ μου, φροντιζουμε να εξυπηρετουμε τα μελη ευγενικα διοτι πολυ απλα δεν γεννηθηκαν ολοι καλοι χειρηστες του internet.........
Α,και ευχαριστω πολυ για την εξυπηρετηση!
Aug 11 2008 21:55
Ash_Pokemaster → ichigo13
Επ! :o
Πώς πάει ρε; Χρόνια και ζαμάνια. :P
Εμείς μια χαρά περάσαμε! :)
Εσύ πώς περνάς;
Aug 11 2008 21:27
ichigo13 → Ash_Pokemaster
Ελα ρε πως πάει καλά?Πως τα περάσατε στο Italia με την Δώρα?
Aug 11 2008 21:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed