Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Kenny

:blurah5:[Γιατι Διαβασα Αυτα ΤΑ Σεντονια Θεε Μου>?]:deadga6:
Aug 12 2008 18:13
Photo

Zoro → GkLoc

GK temeee σταματα να παρακολουθεις τις συζητησεις μου και να πεταγεσαι:burningbe3: :nanana: Ξερεις οτι στο scouting ομοιων μου ειμαι πρωτος:P...αλλα στον προσυλητισμο αλλος εχει τη χαρηXD
Aug 12 2008 18:10
Photo

cheery girl! → Hikari-sama

Κατι εχω ακουστα για τον Τζεικομπ να σου πω την αληθεια........Αλλα προτιμω να μην σιγουρεψω αυτα που εχω ακουσει!!!!!Θα τα μαθω διαβαζοντας..... Εσυ εχεις διαβασει ολα τα βιβλια?????Εγω αυριο-μεθαυριο θα προμιθευτω την Νεα Σελληνη......!!!!!! Οσο για την πρωταγωνιστρια εγω πεθαινω να την θελουν πολλα αγορια γιατι στο τελος την παιρνει ο καλυτερος και αποδυκνειεται πως του αξιζει......δεν αρεσει μονο σε αυτον!Αρεσει και σε αλλους!
Aug 12 2008 18:06
Photo

Kenny → cheery girl!

Το ξέρω ότι τα αδιάσειστα επιχειρήματά μου είναι ικανά να λυγίσουν και τον πιο επίμονο συνομιλητή και να τον απογυμνώσουν από κάθε άλλοθι. :tensai: Κρίμα πάντως γιατί είχε αρχίσει να γίνεται διασκεδαστικό. :P
Aug 12 2008 18:06
Photo

GkLoc → Zoro

OMG Zoro μου φαινεται βρηκες και αλλο ταιρι στα σεντονια!! [Zap Time]
Aug 12 2008 18:04
Photo

cheery girl! → Kenny

Αγαπητε Kenny ειδα πως παραδεχεσαι οτι υποβαιμιζεις το επιπεδο της συζητησης και συνεχιζεις τις αοριστολογιες σου... Σε ενημερωνω λοιπον πως δεν υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να συνεχισω την ασκοπη πλεον συζητηση,αν θες διορθωνεσαι,αν θες συνεχιζεις την εγωιστικη σου συμπεριφορα και κανεις του κεφαλιου σου......... Δεν διαβαζω δεν απαντω.... Αν θες συνεχισε......η ανωτεροτητα ισως ειναι μια ανυπαρκτη λεξη στο λεξιλογειο σου......συγγνωμη που γινομαι σκληρη αλλα μα το θεο κατανταει κουραστηκη η προσπαθεια σου να υπερασπιστεις τον εαυτο σου...... Τα λεμε...ΓΕΙΑ!
Aug 12 2008 18:00
Photo

jimmare → mihalakis21

Εγω παλι απο τυχη την βρηκα και την φωτογραφησα.Στο δρομο βεβαια αλλα ειναι πολυ σπανιο να δεις μια κοντα στη γειτονια σου...
Aug 12 2008 17:58
Photo

GkLoc → tsintori

Temmeeeee Arigatou!
Aug 12 2008 17:50
Photo

Hikari-sama → cheery girl!

Τον αντυπαθώ τον Jakob....To γιατί ασ'το, είναι spoiler για τα επόμενα βιβλία. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο η ερωτική ζωή της πρωταγωνίστριας, γιατί αν την θέλουν πολλοί, θα τους λυπάμαι γιατί μόνο ένας θα την πάρει στο τέλος ;)
Aug 12 2008 17:50
Photo

Kenny → cheery girl!

Σιγά που θα σε αφήσω να νομίζεις ότι νίκησες. Τώρα που έμπλεξες μαζί μου, θα μαρτυρήσεις. :kakaka: Επαναλαμβάνεις ότι δεν είχες χρόνο... δεν είχες χρόνο να κάνεις τί; Να πας στο profile του sanji και να του γράψεις εκεί τις ερωτήσεις σου; Τον ίδιο χρόνο θα σου έπαιρνε με το χρόνο που σου πήρε για να κάνεις το post που ΕΚΑΝΕΣ, λέμε. Κάτσε και χρονομέτρησε τον εαυτό σου αν δεν με πιστεύεις. Επίσης μου είναι αρκετά δύσκολο να συλλάβω πως το πως θεώρησες ότι είναι επείγον να ρωτήσεις για τα επεισόδια του One Piece τη στιγμή που η μάνα σου πονούσε και τη στιγμή που ήξερες ότι σε μερικές μέρες θα μπορούσες να κάνεις αυτήν την ερώτηση με την ησυχία σου, στο σπίτι σου, σ' αυτούς που πρέπει και [B]στο thread που πρέπει[/B]. Τί συμπεραίνουμε από εδώ; Η cheery girl θεωρεί τόσο επείγον το να ρωτήσει (όπου βρει) από που θα κατεβάσει τα επεισόδια One Piece, που γίνεται πρόβλημα στους γονείς της και στο forum. Το πόσο σέβεσαι τους γονείς σου είναι δικό σου θέμα, αλλά το πόσο σέβεσαι το forum είναι [B]δικό μου θέμα[/B], γι' αυτό και επιμένω. Και τώρα έρχεται μια πικρή αλήθεια. Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ. Ειδικά όταν αυτό το παράπτωμα έρχεται από admin άλλου forum... εις βάρος σου είναι που ανέφερες ότι είσαι admin σε άλλο forum. Από τέτοια άτομα απαιτούμε μεγαλύτερο σεβασμό στους κανόνες. Τις συγγνώμες τις δέχομαι μόνο από μη έμπειρα με forums άτομα. Όχι, δεν είμαστε αυταρχικοί, και αν δεν με πιστεύεις, ρώτα άλλα μέλη του forum. Το μόνο που κάνουμε είναι να είμαστε αυστηροί εκεί που πρέπει, και το δέχονται. Το γιατί δεν το δέχεσαι εσύ είναι κάτι που με προβληματίζει. Τα posts σου, δυστυχώς για μένα, τα διαβάζω ολόκληρα και πολλές φορές, για να είμαι σίγουρος ότι δεν ξεχνάω τίποτα όταν σου απαντάω. Αντιθέτως εσύ δεν διαβάζεις τις απαντήσεις μου ολόκληρες και ιδού μια τρανταχτή απόδειξη: σου πρότεινα να στείλεις PM στον sanji κι εσύ καταλάβαινες ότι έπρεπε να στείλεις PM σε mod/admin. :blurah5: Τέλος, προσβάλεις το συνομιλητή σου. Εγώ ούτε χλευάζω τη νοημοσύνη σου, ούτε σε αποκαλώ ανάγωγη. Να ξέρεις ότι αν μιλούσες έτσι σε απλό χρήστη, εγώ ο ίδιος θα σου έδινα warn για άσεμνη γλώσσα. Ο μόνος λόγος που κάνω υπομονή είναι επειδή μιλάς σε μένα (θύμα mode). ΥΓ. Κάποιος άλλος μου φαίνεται ότι έχει χάσει. :kill4u:
Aug 12 2008 17:45
Photo

Ναι κι εμενα μου εκανε εντυπωση,και με χαροποιησε ιδιαιτερα να σου πω την αληθεια!!!!!!Γενικα το αποζητα ο οργανισμος μου η πρωταγωνιστρια να ειναι σημαντικη και να εχει σουξε.......!!!!!! Λοιπον για να μετρησουμε αγορια....Μαικ,Ερικ,Τειλορ (η καπως ετσι,ουτε που θυμαμαι...γι αυτον που πηγε να την λιωσει με το αυτοκινητο λεω...) Τζεικομπ και φυσικα δεν ξεχναω τον υπερτατο θεο..Εντουαρντ!!!!! Συνολο 5!!!!!!!Χε χε!!!!!!!
Aug 12 2008 17:41
Photo

cheery girl! → Zoro

Αμε,θα πρασω και μια και δυο και τρεις φορες.....γενικα τα ζω πολυ τα animes.....αμα με ταραξει κατι θα ρθω εδω και θα αρχισω τα βρισιδια!!!!!!!(Για παραδειγμα τον αναθεματισμενο τον Θηρευτη-στα πολυ πρωτα επεισοδια- που εκανε πιτα το καημενο το σκηλακι-στα επεισοδια με τον Μπαγκι αναφερομαι- τον καταραστηκα με ολη μου την καρδια.....τι ακουσαν τα καημενα τα παιδακια στο youtube......!!!!!!!) Οπως καταλαβες ειμαι ακομα στην πολυυυυυυυυ αρχηηηηηη!!!!!!Τελειωσα το επεισοδιο 18 (ενα επεισοδιο μετα την ενταξη του Usopp στο πληρωμα!) Εχω πολυυυυυυ δρομο μπροστα μου! Ξερεις τι μου εκανε ενρυπωση....?Οτι πανω-κατω τα θυμαμαι αυτα τα επεισοδια απο το alter....! Ανυπομονω να μπει και ο sanji στο πληρωμα!Θυμαμαι πως ηταν ο δευτερος αγαπημενος μου μετα τον zoro (black jack τοτε......)!!!!!!Αχ μα το θεο τον λατρευω τον zoro!!!!! Αμα αρχισεις να βλεπεις τη σειρα η αληθεια ειναι οτι δεν ξεκολας ευκολα....αχ!
Aug 12 2008 17:36
Photo

Hikari-sama → cheery girl!

Όντως, έλεος πια με τους emo και τους trendy !! Μια μόδα είναι, θα περάσει, τους έδειξε και το Star (όχι πως οι ειδήσεις του Star δείχνουν ποτέ κάτι ποιοτικό, για όνομα...).Μάλλον η θεωρία σου είναι σωστή. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση που με το που πάτησε πόδι στο νέο σχολείο, ούτε κι εγώ δεν ξέρω πόσα αγόρια βρήκε !! Ούτε κι εγώ τρελένομαι για sports,αλλά δεν μοιρολογάω την ώρα της γυμναστικής =Ρ
Aug 12 2008 17:36
Photo

mihalakis21 → jimmare

εγω στο δρομο μονο πορσε και φεραρι εχω δει. λαμπορκινι μονο σε εκθεση αυτοκινητου εχω δει.
Aug 12 2008 17:28
Photo

Χαχαχα!!!!!!Ωραιες θεωριες..........παρολο που πιο πιθανη ειναι η δευτερη......πιστεψε με εχουν δει πολλα τα ματια μου......και η συγχρονη μοδα με τους emo-hemo- η οπως αλλιως τους λενε δεν βοηθαει και πολυ τα πραγματα.......Ο αντρας δεν κλαιει!!!!!Ουτε κοβει τις φλεβες του γιατι τον εχει αδικησει η ζωη!ΕΛΕΟΣ!!!! Εγω βεβαια εχω μια καλυτερη θεωρια......υποθετω πως στο Φοινιξ επειδη κανει πολυ καλο καιρο και προωθουνται τα αθληματα, αρεσαν τα αθλητικα και ηλιοκαμενα κοριτσια.....η Μπελλα βεβαια καμια σχεση.......θα ηταν σαν τη μυγα μες το γαλα!!!!!! Ενω στο Φορκς που ο καιρος ηταν βροχερος της μοδας ηταν τα χλωμα κοριτσια και την χαρητομενη κοριτσιστηκη αγαρμποσυνη..........!!!!!!!!
Aug 12 2008 17:24