Community Status Updates
cheery girl! → Melkor
Lol,να ξερεις παντος πως εγω την σταματησα την συζητηση......δεν αξιζει....το θεμα εληξε......Αφου δεν καταληγαμε καπου......
Aug 12 2008 19:53
LucyBR → Kenny
καθολου δε μου ειναι, απλως βρηκες τωρα ανθρωπο να το κανει... :pp
anyhow, i'm on it! =w=b
Aug 12 2008 19:13
Melkor → cheery girl!
κοπελια, ηρεμισε λιγο, και σε παρακαλω μην το παιρνεις κατακαρδα, γτ εσυ θα χαλαστεις στην τελικη. δεν ειδα τι γραφτηκε σε ολα αυτα τα σεντονια, μονο το πρωτο της συζητησης ποστ. να ξερεις οτι ειχε δικιο σε αυτο που εκανε, εσυ ειχες δικιο σε αυτο που ειπες για την συμπεριφορα, αλλα σκεψου και εσυ οτι ο αλλος τα εχει δει 1000αδες φορες αυτα τα λογια κα ιεχει μπουχτησει. ζητηστε συγνωμη και αντε στην ευχη του θεου και οι 2
Aug 12 2008 19:13
Melkor → Kenny
μα καλα, εχεις καει εντελως ετσι?
πες μου, πως να κανω εγω τωρα παραπονα στους γνωστους και διαβοητους σεντοναδες οταν απο οτι βλεπω εδω εχει γινει κολαση?:hahaha::hahaha:
ζητηστε συγνωμη και αντε στην ευχη του θεου και οι 2
Aug 12 2008 19:11
Hikari-sama → cheery girl!
Υπάρχουν πολλά και διάφορα μαγαζιά, όπως το Jemma στον Πειραιά, το Otaku no Sekai στην Αθήνα,που το έχει ένα μέλος του φόρουμ, το fnac στο Mall Athens και το Public στο Σύνταγμα. Ή αυτά ξέρω εγώ, τουλάχιστον. Στο Jemma και στο Fnac που πήγα, βρήκα μόνο Shounen, εκτός απ' το Fruits Basket.Γι αυτό λοιπόν κάνω τις manga-αγορές μου από Amazon.com (βασικά Amazon.fr, οι Άγγλοι δεν στέλνουν εδώ, αλλά έχει πάάάάρα πολλά manga στα Αγγλικά, οπότε και Γαλλικά να μην ξέρεις..)
Aug 12 2008 19:08
MangekyouItachi → GkLoc
Κατεβασα το πρωτο volume απο Berserk απο [url=http://www.stoptazmo.com]StopTazmo Manga Community! - Powered by vBulletin[/url] και ειναι πολυ ωραιο.Αλλα που ηξερες οτι θα μ'αρεσει?Τhanx πολυ παντως...
Aug 12 2008 18:57
Ash_Pokemaster → Whitelighter
Let's go to the Eyeland. :o
Emo beard Jack is... emo beard Jack. :|
Aug 12 2008 18:51
Kenny → LucyBR
Αν δεν σου είναι κόπος, βάλε μια pic στο anime pictures trivia. Somebody's gotta revive that thread. >.>
Aug 12 2008 18:39
cheery girl! → Hikari-sama
Τωρα που το φερε η κουβεντα για πες μου ρε συ,απο που προμθυευεται κανεις μανγκα στις μερες μας????????
Aug 12 2008 18:26
cheery girl! → GkLoc
Ναι οντως.....πλεον ξερεις πως τα αγορακια του φορουμ σας μπορουν να νικηθουν ευκολα απο εμας τα 17 χρονα κοριτσακια.......
Aug 12 2008 18:25
cheery girl! → Kenny
Λοιπον Kenny συγγνωμη για την αγενη εκφραση αλλα τα θελη ο κ...ος σου αγορι μου!!!!!!Μα καλα σε μαζοχειστη επεσα????????:shock::lol:
Προσπαθω να διατιρησω ενα επειπεδο κι ερχεται ο αλλος και μου λεει χτυπαμαι γουσταρω ειναι διασκεδαστικο!
Αυτη τη στιγμη με δελεαζεις τοοοοσοοο πολυ.........!!!!!!!!!!
Δεν ξερεις ποσα επιχειρηματα κρυβω ακομα στο τσεπακι μου...........!!!!
Σταματα γιατι θα γινει σφαγη!ετοιμη ειμαι! (χαζε!!!:bleh:) :burningbe3:
Aug 12 2008 18:22
Hikari-sama → cheery girl!
Eγώ όσο στριμμένη κι αν είμαι, λυπάμαι τους ήρωες που απορίπτονται από μια τον/την καλό/καλή τους. Ιδέα δεν έχω ΄πότε θα πάρω τα επόμενα, ξόδεψα τα όμορφα ευρόπουλά μου για να πάρω 8 τόμους manga.Να πάρει, θα σκάσω, θέλω να διαβάσω παρακάτω...
Aug 12 2008 18:20
Kenny → GkLoc
Κάτι κέρδισες που τα διάβασες... τώρα έχεις μια ιδέα τι τραβάνε οι mods σχεδόν κάθε μέρα. :deadga6:
Aug 12 2008 18:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed