Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → cheery girl!

αμα σου πω οτι ειναι χαλια η αναλυση αυτουνου που λες:emptyonexg1: Come to the torrent Side:try:
Aug 12 2008 21:32
Photo

cheery girl! → GkLoc

Xo xo xo!Γελασαμε! Ευχαριστω πολυ,αλλα βρηκα τροπο να κατεβαζω επεισοδια μεσο rapidshare και να τα βλεπω μεσο real player.....! Πραγματικα ομως ευχαριστω!!!!!!:ureshii:
Aug 12 2008 21:30
Photo

Anyparktos → zade

Tι Asuka ftw ρε!!Rei rules...Man,she's half angel!!!Does that ring a bell!? Καλα να περνάς ρε θηρίο...Εγώ πήζω προσπαθώντας επι ματαίω να διαβάσω...-__-
Aug 12 2008 21:28
Photo

LucyBR → red pyramid

awww c'mon, y'know i'm just teasing u! :3 :O why?? did u lose?? και δεν καταλαβα τι υπονοάς με τον ορο "σπαμοτραγουδο"!!! :unlucky: i'm leaving tomorrow early in the morning, so i'm packing, cleaning and stuff... that's why... ;_____;
Aug 12 2008 21:22
Photo

GkLoc → endless_inspiration

KAMI KAMI KAMI KAMI KAMI KAMI KAMI KAMI KAMI KAMI KAMI KAMI KAMI :nod::nod::nod: :nod::nod::nod: :nod::nod::nod: :nod::nod::nod:
Aug 12 2008 21:16
Photo

zade → Anyparktos

Πως πάει αδερφέ ; Το είδες το NGE έ ; Να τον ακούς το μικρό σου αδερφό ότα σου λέε ιό τι είναι καλό . Ορίστε τι κάθομαι και κάνω. Αντί να φέρνω βόλτες στη Ρόδο είμαι σε ίντερνετ καφέ και μιλάω με εσένα . Α ρε με έχεις καταστρέψει. Πέρασες καλά με το κόμμα που ναέβηκε στη θεσσαλονίκη ; . Εγώ εδώ μια χαρά είμαι ,συνήθως τρώω και κοιμάμαι και που και που πηγαίνω σε κλάνα μουσείο και βλέπω και κάνα αρχαίο.Α πάω και για μπάνιο.Ασε τράβηξα και μια βλάσφημη φωτογραφία ,που είμαι εγώ παρέα με το Χριστό. Αμα γυρίασω στη στέλνω. Φεύγω τώρα ,δεν έχω άλλα λεφτά να ξοδέψω στο νετ. Τα λέμε άμα γυρίσω ή άμα ξαναμπώ .Αντίο αδερφέ , και BTW Εβαγκέλιον RULES και ASUka FTW
Aug 12 2008 21:11
Photo

red pyramid → LucyBR

πολύ κόντρα με πάς κοπελιά ε :P και σήμερα είμαι πικραμένος και απο την ομάδα, οπότε δε το τραβάμε πολύ παρόλα αυτά, πάρε ένα κλασσικό σπαμοτράγουδο [url=http://www.youtube.com/watch?v=8G6dd8ZuAOk]YouTube - The GazettE - filth in the beauty[/url] υ.γ. άκυρο, γιατί δε μπαίνεις μσν?
Aug 12 2008 21:03
Photo

GkLoc → cheery girl!

Ωραια τα σεντονακια σου:himitsu: Απτο πολυ διαβασμα:Crying2:ΝΟ ΜΟRΕΕΕ:hihi2: btw Βρηκες επεισοδιακια one piece??? Διοτι αυτος ηταν ο σκοπος της επισκεψης μου, Αμα θες σε καλη αναλυση και να μην χαλιεσε με Youtube πες μου το και θα εχεις τα Links αμεσως!! Cheer Cheery Girl!!see ya around^^
Aug 12 2008 20:52
Photo

GkLoc → MangekyouItachi

Yo σου στειλα PM με τα προτεινομενα Site να το κατεβασεις, Καλυτερα με το δευτερο να το κανεις!! Πως ηξερα οτι θα σου αρεσει??? επειδη ειχα δει στο Anime Recomendations που ειπες οτι σαρεσουν Anime με Πνευματα και τετοια,και μετα ειδα οτι ηθελες να αρχισεις Manga... και σου προτεινα αυτο μιας και ειναι το αγαπημενο μου και ειναι και κορυφαιο... Περιμενω εντυπωσεις..
Aug 12 2008 20:46
Photo

louna22 → Walter

Walter στείλε μου σε παρακαλώ τα στοιχεία σου να σου στείλω αύριο τα DVD της αλυσίδας του Loke
Aug 12 2008 20:32
Photo

anime-dono → Walter

Ουπς δεν το ειδα μα και συ επρεπε να κανεις post στο profile μου. Τελος παντων αμα δεν τα εχεις αντιγραψει εγω δεν εχω προβλημα να περιμενω αν δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τους adn. Αυτο θα το δεις μολις γυρισεις φανταζομαι.Τα στοιχεια στα εστειλα.
Aug 12 2008 20:21
Photo

iristella → Zoro

And another one from me! It s animated also!!!!!!!! ΧD [IMG]http://xs221.xs.to/xs221/07476/LovelessGIFs.gif[/IMG]
Aug 12 2008 20:08
Photo

Orion19 → Zoro

A yaoi kiss from me to you hentai-san [IMG]http://p-images.veoh.com/image.out?imageId=media-v14078011pnzEcw4N1212304603.jpg[/IMG]
Aug 12 2008 20:05
Photo

Hikari-sama → cheery girl!

'Nτάξει, και βέβαια δεν είναι το ίδιο !! Άλλο να βλέπεις τους αγαπημένους σου ήρωες έγχρωμους και να κινούνται, και άλλο να διαβάζεις ασπρόμαυρα manga. Δεν θα'λεγα πως είναι βαρετά, γιατί συνήθως η ιστορία στα manga είναι κάπως πιο ολοκληρωμένη, και (κατα μέσω όρο) καλύτερη απ'το anime.
Aug 12 2008 20:03
Photo

cheery girl! → Hikari-sama

Και να σου πω βρε Σοφια μου,δεν ειναι λιγο βαρετα?Σε σχεση με την σειρα ενοοω...δεν ξερω εχω συνηθησει να βλεπω tv series και δισκολευομαι να πιστεψω πως τα manga κρθβουν την ιδια ζωντανια και αδρεναλινη!
Aug 12 2008 19:56