Jump to content

Community Status Updates

Photo

LucyBR → Kenny

WUT THE - O__________O ----------------------------------- nani kore????? DDD:
Aug 12 2008 17:10
Photo

cheery girl! → Kenny

[B]Για ακομα μια φορα δεν διαβασες ολοκληρη την απαντηση μου[/B]...Σγχαρητηρια,επιτελους κατορθωσες να πεσεις υπερβολικα στην υποληψη μου (ποσος σε ενδιαφερει θα μου πεις....το ιδιο κι εμενα....) Κοταξε να δεις Kenny μου...τοσες προσπαθειες εκανα,θα αναγκαστω να [B]καταιβω[/B] λιγα σκαλοπατακια για να μπορεσουμε να συνενοηθουμε διοτι φαινεται οτι τα πολλα λογια δεν σε πιθουν...... Λοιπον ακου.... Πριν 4 μερες οπου εγραψα την ερωτησουλα μοου βρισκομουν [B]Ναξο [/B]για διακοπες.. ....Τοτε μιας και δεν ειχα υπολογιστη κουβαλησα τους γονεις μουσε ενα internet cafe,τους ειπα να περιμενουν [B]10 λεπτα[/B] και μεσα σε αυτα τα 10 λεπτα ελενξα την αλληλογραφια μου, και ποσταρα την ερωτησουλα μου....Δεν ειχα χρονο,δεν [B]μπορουσα[/B] να αφησω την μανα μου να π[εριμενει... [B]Χθες[/B] ξαφνικα μας πειρανε τηλεφωνο απο Αθηνα και μας ειπανε πως ο θερμοσηφωνας εσπασε....Το σπιτι ειχε γεμισει νερα,που εμπαζαν απο παντου και τσακιστηκαμε αρων-αρων να ερθουμε πισω [B]Τωρα[/B],(γαμωτο θα το καταλαβεις ποτε η πρεπει να το συλλαβισω?) ειμαι Αθηνα.....αυτη την στιγμη που εχω χρονο ειμαι Αθηνα σπιτι μου....[B]αυτη τη στιγμη[/B] ουτε σε ιντερνετ καφε ειμαι-ουτε η μανα μου περιμενει στον ηλιο και ποναει.....αντιθετα μιας και ειναι αυγουστος και σταματησα τα μαθηματα,εχω οσο χρονο θελω Τωρα ομως,ΤΩΡΑ,[B]ΣΗΜΕΡΑ[/B],ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ YOU KNOW????ΝΑΙ,ΕΛΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΡΟΦΑΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΜΥΑΛΟ???????ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?[B]ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ-ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΩΝ-ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ[/B].........Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.........ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ,ΕΓΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΗΣ........ Το ξεκαθαρισαμε?Τι συμπαιρενουμε απο δω?????Η καημενη η cheery girl περναει μια δυσκολη φαση στη ζωουλα της,και δεν ειχε αρκετο χρονογια να μπορεσει να τηρησει εναν απο του κανονες....(ειπα ειχε -[B]παρελθοντικος[/B] χρονος με πιανεις??????) Παρολ αυτα ΖΗΤΗΣΕ ΖΥΓΓΝΩΜΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΡΙΜΑΔΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤ.... ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ Η [B]ΚΑΛΟΣΥΝΗ[/B] ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ,ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ...... ο μοντ ισχυριζεται πως δεν τον ενδιαφερει [B]τι κανει αυτη στο δικο της φορουμ[/B] (ΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ [B]ΤΗΣ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΛΛΩΝ[/B] [B]ΦΟΡΟΥΜ!)[/B] [B]ΠΑΡΑΦΩΓΙΚΟΤΑΤΟΣ[/B] ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.....ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΥΛΟΥΧΙΑ (ποτε να αρχισω το σταυροκοπημα μου λες?) Δεν θες να ακουσεις συμβουλες?????Ετσι απολυταρχικα λειτουργειτε εδω???Ρε ανθρωπε στομα δεν εχεις?????ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ [B]ΣΚΑΣΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ,ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ...[/B] Τοτε ναι θα σταματαγα....... Και σταματω και τωρα διοτι [B]επαναλαμβανομαι[/B] συνεχως διοτι εσυ [B]βαριεσαι να διαβασεις [/B]τις απαντησεις μου....αυτη τη στιγμη αυτοχαστουκιζεσαι μονος σου ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΕΣ,ΒΡΙΣΕ ΜΕ ΟΣΟ ΘΕΣ,ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ [B]ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ[/B] ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ [B]ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ[/B] ΔΙΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ,ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ,ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ....... Υ.Γ Για την δικη σου διαπαιδαγωγηση,η επικληση στι συναισθημα (απο τη στιγμη που οπως ειπες κι εσυ δεν υπαρχει κοσμος μπροστα) στοχευει να αγγιξει τη [B]δικη σου[/B] καρδια.... Αλλα τωρα καταλαβα γιατι δεν πιανει...[B]Ποια καρδια[/B]??????? Τα λεμε Kenny,[B]τυπικα[/B] ελπιζω πλεον.....Αμα για μια φορα αποφασισεις οτι θες να διατιρισεις καποιο [B]επιπεδο[/B] ασε τη συζητηση εκει...ελπιζω να κατανοησεις το λαθος σου..sayonara.....
Aug 12 2008 17:00
Photo

Kenny → LucyBR

You wanna LOL hard and facepalm for a week? Read [URL="http://www.anime.gr/forums/members/cheery-girl--with-kenny.html"]here[/URL].
Aug 12 2008 16:56
Photo

jimmare → mihalakis21

Δεν ξερεις τι χανεις...Εγω ειδα μια(οχι μονο μια φορα)και γουσταρω τρελα.Μια φορα ειπα:''ας δουμε το κοτερ(εκει που γραφει με ποσο παει)και εμεινα!!!Αν θυμαμαι καλα,ηταν 320+
Aug 12 2008 16:18
Photo

Zoro → cheery girl!

Ναι συμφωνω οτι το γραψιμο ειναι σκετη μαγεια αν ξερεις να φτιαξεις καταλληλα το παζλ απο τις λεξεις;) Για την σειρα αμφιβαλλω αν θα σε βολεψει παντοτινα το youtube,ολο και μερικα επεισοδια θα λειπουν,κακη ποιοτητα κλπ,το ξερω απο πρωτο χερι,ακου τον εμπειρο:P Οποτε αντιμετωπισεις προβληματα ρωτα εμενα ή περνα απ τα threads και θα δεις εκει πολλα ατομα ειναι προθυμα να βοηθησουν... Οταν συνεχισεις την σειρα περνα για καμια αποψη που και που...ή και οτι αποριες εχεις ρωτα... Btw που εισαι τωρα δλδ στην σειρα??
Aug 12 2008 16:16
Photo

mihalakis21 → jimmare

μονο που δεν εχω δει ποτε lamborgini στο δρομο.
Aug 12 2008 16:13
Photo

cheery girl! → Zoro

Zoro, Ομολογουμενως εχεις δικιο,υπερεβηκα ''λιγακι'' τα ορια και δεν κρατησα το ηρεμο επιπεδο το οποιο σκοπευα εξ'αρχης να επιβαλω στη συζητηση........αλλα ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να εισαι εσυ ο ευγενικος μιας συζητησης,ενω ο συνδιαλεγομενος σου να σου απευθυνεται σε τονο προσβλητικο???????? Δεν αντεξα μα το θεο,ε και μιας κι εχω μια εφεση στο γραψιμο,οι λεξεις αρχισαν να ξεπηδαν κυριολεκτικα απο το μυαλο μου.....αμα αρχισω βλεπεις δεν σταματω......:stubborn: ειδηκα οταν νιωθω οτι με προσβαλουν και με αδικουν........ Ισως υπερβαλλω λιγο στις συζητησεις μου αλλα, μ'αρεσει πολυ αυτο το παιχνιδι με τις λεξεις.......Αμα τις βαλεις στην καταλληλη σειρα ειναι ικανες να κουβαλησουν ολο τον συναισθηματικο σου φορτο και να εκθεσουν τις σκεψεις σου με γλαφυροτητα!!!!!! Σκετη μαγεια!:kawaii: Ευχαριστω για την βοηθεια,αλλα ευτυχως για σενα,ενας φιλος μου απο το youtube με βοηθησε πρωτος και καταφερα (μετα απο μπολικο κοπο και αρκετες βλασφημιες!) να κατεβασω ορισμενα επεισοδια............ Αμα αντιμετωπισω στο μελλον προβληματα,να σαι σιγουρος πως σε εσενα θα απευθυνθω...(καημενουλη......!Εσυ το διαλεξες ομως εγω δεν φταιω!!!!!!!:OMG3:) Ευχαριστω και παλι!
Aug 12 2008 16:12
Photo

Hikari-sama → cheery girl!

Α ναι, Kippei ^.^ To σκότωσα το όνομα κομματάκι...Όντως, η επιλογή για την Μπέλλα είναι αρκετά πετυχημένη, αν και μοιάζει κάπως μεγαλύτερη από 17χρονη, αλλά σιγά, και σε ποιά ταινεία ο ηθοποιός δεν είναι μεγαλύτερος απ' τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει ? Κάτι δεν έχω καταλάβει: Στο παλιό της σχολείο, η Μπέλλα δεν είχε και μεγάλη επιτυχία με τα αγόρια. Τώρα που μετακόμισε, έχει τρομερό σουξέ !!Ή στο παλιό σχολείο όλες ήταν θεές ή τα αγόρια ήταν gay XD
Aug 12 2008 16:08
Photo

gatoula 13 → Paulie

hi eimai kainouria kai eipa na pw mia kalimera !!!
Aug 12 2008 16:07
Photo

Kenny → cheery girl!

Τρικυμία εν κρανίω, με ολίγη από δασκαλίστικο ύφος. Γουστάρω να με θεωρούν αδαή. Δεν έχουν ιδέα με ποιον μπλέκουν. :tensai: Η επίκλιση στο συναίσθημα μπορεί να είναι από τους βασικότερους τρόπους επιχειρηματολογίας, αλλά κάθε άλλο παρά τίμιος είναι. Για την ακρίβεια, είναι από τους πιο [B]βδελυρούς[/B] τρόπους επιχειρηματολογίας, κι αυτό γιατί σκοπός του χρήστη δεν είναι να αποδείξει ότι έχει δίκιο, αλλά να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού (ελλείψει επιχειρημάτων), κι έτσι να καταφέρει να αποσπάσει το δίκιο από αυτόν που αποδεικνύει ότι το έχει. Μια άλλη λέξη γι' αυτήν την τακτική είναι [B]δημαγωγία[/B], και έχει εφαρμοστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία από όλους τους υποκινητές πολέμων. Καταλαβαίνεις γιατί δυσανασχετώ όταν κάποιος καταφεύγει σε τέτοιες τακτικές. Η διαφορά στη δική μας περίπτωση είναι ότι εδώ δεν υπάρχει κανένα πλήθος τριγύρω που να διαβάζει αυτά που γράφουμε. Απέναντί σου έχεις μόνο εμένα, κι εγώ δεν συγκινούμαι από επικλίσεις στο συναίσθημα. Άρα σε λανθασμένη στρατηγική έχεις ποντάρει. Επίσης, με το δικό σου ήθος δεν ασχολήθηκα, εκτός αν θεωρείς επίθεση στο ήθος σου και μόνο το να σου επισημαίνουν ότι έκανες λάθος(!). :deadga6: Η δική μου επίθεση, αν μπορεί να την αποκαλέσει κανείς έτσι, είναι επίθεση καθαρής, ψυχρής λογικής. Α συνεπάγεται Β, Β συνεπάγεται Γ, άρα Α συνεπάγεται Γ. Λέγεται [B]παραγωγικός συλλογισμός[/B], και προτρέπω [B]εσένα[/B] να διαβάσεις Νεοελληνική Γλώσσα Γ Λυκείου καλύτερα. Αν λοιπόν αυτό το αποκαλείς επίθεση, τότε, OK, σου επιτίθεμαι. Αν μπορείς να απαντήσεις στις "γροθιές" λογικής μου με λογική και όχι με επίκλιση στο συναίσθημα, απάντησε, αλλιώς παραδέξου ότι έσφαλες, για να κλείσει αυτή η ιστορία. Τίποτα παραπάνω δεν ζητάω. Λες και ξαναλές ότι βαριέμαι τη δουλειά μου... ΔΕΝ βαριέμαι τη δουλειά μου. Απόδειξη: Αν [B]όντως[/B] βαριόμουν, θα άφηνα το post σου στη θέση του, και θα έλεγα "who gives a shit". Αντιθέτως, [B]α.[/B] το έσβησα, [B]β.[/B] έκατσα να σου εξηγήσω γιατί το έσβησα (άλλοι mods δεν νιώθουν την ανάγκη να δικαιολογηθούν για τις πράξεις τους και καλά κάνουν), και το κυριότερο, [B]γ.[/B] ξοδεύω ακόμα και τώρα χρόνο από τη ζωή μου, απαντώντας στις θλιβερές σου προσπάθειες να αποδείξεις ότι σε αδίκησα. Τόσο πολύ ΔΕΝ βαριέμαι. Αν και δεν ξέρω μέχρι πότε θα αντέχω να διαβάζω απαντήσεις σου με δύο λογικά σφάλματα ανά παράγραφο. Λες ότι είχες ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή σου... ε και; Όσο χρόνο σου πήρε να γράψεις εκείνο το post, τόσο χρόνο θα σου έπαιρνε να έγραφες ακριβώς τα ίδια υπό τη μορφή PM. Το ένα δεν είναι σωστή forumική νοοτροπία, το άλλο είναι. Και τα δύο όμως απαιτούν τον ίδιο χρόνο. Άρα μπορούσες και να είσαι σωστή ως προς το forum, και να μην αργήσεις στη δουλειά σου. Απλά δεν το θέλησες. Όπερ έδει δείξαι. Και ποιος σου είπε ότι έπρεπε να ψάξεις ποιος mod/admin έχει ιδέα από One Piece; Μα τα χίλια πληκτρολόγια, διάβασες την απάντησή μου; Σου αντιπρότεινα να έστελνες ένα PM με τις ερωτήσεις σου στον sanji... ο οποίος είναι απλός χρήστης... και ήταν αυτός στον οποίον απευθυνόσουν. Δηλαδή, τί πιο λογικό; Έχεις τελικά εμπειρία από forums ή δεν έχεις; :fromabove: Which reminds me... [B]Δεν μας απασχολεί καθόλου το τι κάνεις σε άλλα forums.[/B] Δεν πα' να είσαι εκεί ο καλύτερος admin του κόσμου. Αυτό δεν σου εξασφαλίζει καμία ασυλία, ευνοϊκή μεταχείρηση, συγχωροχάρτι ή όπως-θες-πες-το. Δεν έχουμε κανένα λόγο να σε κρίνουμε από οτιδήποτε άλλο πέραν της παρουσίας σου εδώ. Τέλος, επιμένεις ότι σε προσέβαλα, λες και έχω κάτι προσωπικό μαζί σου. Όχι, τίποτα το προσωπικό δεν έχω μαζί σου, απλά μόλις γνώρισες το αυστηρό μου ύφος, με το οποίο κάνω πετυχημένα τη δουλειά μου εδώ και καιρό. Στο δικό σας forum μπορεί να τους κουμαντάρετε όλους με γλυκόλογα και χαμόγελα και μπράβο σας, εδώ όμως έχει αποδειχτεί ότι πρέπει να είσαι αυστηρός για να επιβληθείς. Αν δεν σου αρέσουν οι αυστηρές μου παρατηρήσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις για να μην τις ξαναδεις μπροστά σου είναι να φροντίζεις να ακολουθείς τους λίγους, απλούς, κατανοητούς και [B]λογικούς[/B] κανόνες λειτουργίας του forum... αυτό αρκεί. Το δε προσβλητικό μου ύφος δεν το έχεις γνωρίσει ακόμα, θέλει πολύ προσπάθεια για να το γνωρίσεις, και [B]δεν θες[/B] να το γνωρίσεις. Αυτά, φιλικά. Ελπίζω να βάλεις νερό στο κρασί σου, γιατί δεν έχεις λόγο να θίγεσαι.
Aug 12 2008 16:01
Photo

cheery girl! → Hikari-sama

Το ονομα του ειναι Kippei για την ακριβεια,και ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου anime χαρακτηρες.........!!!!!!!!!!! Οσο για τον Εντουαρτ,αχ Σοφια μου, δεν ξερω τι να πω....ειναι ο πιο σαγηνευτικος βρικολακας του 20-21ου αιωνα.........Τα εχει ολα.....η [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Stephenie_Meyer"]Stephenie Meyer[/URL] πραγματικα ειχε εμπνευση........κι οπως ειπες κι εσυ ο robert pattinson ειναι μεν ωραιος αλλα οχι ΤΕ-ΛΕΙ-ΟΣ....σιγγνωμη αλλα δεν μπορει να ενσαρκωσει τον Εντουαρτ.......διαφωνω καθετα με την επιλογη.....η Μπελλα ομως καλη δεν ειναι?Καπως ετσι την ειχα φανταστει κι εγω.....!
Aug 12 2008 15:57
Photo

Anelis → Zoro

:oo:λες να θελει να με φαει; μαμαααααα!!!:nanana::cry5:
Aug 12 2008 15:55
Photo

gatoula 13

ok thanks
Aug 12 2008 15:39
Photo

Zoro → cheery girl!

cheery girl απ οσο βλεπω σ'αρεσει να γραφεις πολυ και να και να τονιζεις πολλα σημεια μιας συζητησης...κοινως να γραφεις σεντονια:P Δεν θα αναμειχτω στην συζητηση σου με τον Kenny αν και πιστευω στο τελευταιο vm σου παραπηρες εναν επιθετικο τονο και ετσι πιστευω δεν θα λυθει τπτ...εγω σε τετοια ζητηματα απανταω οσο πιο ηρεμα και αντικειμενικα γινετε και νομιζω ετσι αποφευγονται τα μπερδεματα και οι παρεξηγησεις,αλλα αυτα στα λεω σαν συμβουλη και μονο και οχι για να σε κρινω.. Ειμαι κι εγω τυπος που λατρευει το γραψιμο βλεπεις{αν σου δειξω μερικα posts μου θα καταλαβεις:P} και επειδη ειδα εισαι κι εσυ του ιδιου στυλ,οπως και επισης σ'αρεσει το One Piece που ειμαι τρελος fan[βλεπεις αυτο με ξαναεβλε να ασχοληθω με τα ανιμε],οτι χρειαστεις για την σειρα μπορεις να ρωτησεις εμενα στο προφιλ μου...ετσι πιστευω λυνετε και το προβλημα σου;) Εως οτου ξαναμπεις στο forum^^
Aug 12 2008 15:28
Photo

jimmare → gatoula 13

Γεια gatoula 13...Μιας και εισαι καινουργια εδω,σε καλοσοριζω και...σου στελνω και ενα friend request...
Aug 12 2008 15:25